Αγορά ιστοσελίδων-Ενοικίαση ιστοσελίδων με έτοιμες δυναμικές ιστοσελίδες

Αγορά ιστοσελίδας ή ενοικίαση ιστοσελίδας? Τι να προτιμήσω, ποια τα πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα

Αγορά ιστοσελιδων Ενοικίαση ιστοσελιδων Αθήνα Σαντορίνη Θεσσαλονίκη Κρήτη, τι να επιλέξω αγορά ή ενοικίαση site

Αγορά ιστοσελίδων ή ενοικίαση ιστοσελίδων? Τι με συμφέρει?

Με την αγορά ιστοσελίδας, η ιστοσελίδα γίνεται ιδιοκτησία σου, οπότε αν μπορείς να αντέξεις το οικονομικό κόστος, σίγουρα είναι το καλύτερο για την επιχείρησή σου.
Αν όμως χρειάζεσαι ιστοσελίδα και δεν μπορείς να αναλάβεις το κόστος κατασκευής της και να αγοράσεις ιστοσελίδα, η ιδανική λύση είναι η ενοικίαση ιστοσελίδας. Γιατί να στερηθείς την προβολή σου στο διαδίκτυο και να μην αποκτήσεις επαγγελματική ιστοσελίδα, περιμένοντας πότε θα βρεις τα χρήματα να την αγοράσεις? Και μέχρι τότε τι γίνεται? Κερδίζουν οι ανταγωνιστές σου?

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδας: Ποια η διαφορά τους?

Στην αγορά ιστοσελίδων ανάλογα με το λογισμικό και τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ιστοσελίδας, αποκτάς περουσιακά δικαιώματα στην ιστοσελίδα.
Πληρώνεις μια φορά το ποσό κατασκευής ιστοσελίδας (εφάπαξ) και ετήσια έχεις μόνο το κόστος της φιλοξενίας ιστοσελίδας. Στο eshop ιστοσελίδων της makemyweb, θα βρείς πολλές ιστοσελίδες με δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδας τον 1ο χρόνο!
Στην ενοικίαση ιστοσελίδων πληρώνεις χρήματα για τον λογαριασμό φιλοξενίας σου, ο οποίος διαθέτει την ιστοσελίδα που επέλεξες, την οποία έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιείς για να προβάλεις τη δουλειά σου ή την εταιρία σου, ανεβάζοντας το υλικό σου (κείμενα -εικόνες). Αποκτάς πλήρη δικαιώματα στο υλικό σου, αλλά δεν αποκτάς περουσιακό δικαίωμα στην ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα σου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον λογαριασμό φιλοξενίας σου και όσο ανανεώνεις την φιλοξενία, αντίστοιχα διατηρείται και η ιστοσελίδα σου.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αγοράς και ενοικίασης ιστοσελίδων

Αγορά ιστοσελίδων

Πλεονεκτήματα αγοράς ιστοσελίδας

Αγορά ιστοσελίδων έτοιμες ιστοσελίδες για αγοράΤα πλεονεκτήματα αγοράς ιστοσελίδων είναι πως ότι αγοράζεις είναι δικό σου και το κάνεις ότι θέλεις! Η ιστοσελίδα αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της εταιρίας σου, ανάλογο με το λογισμικό κατασκευής της.
Στην αγορά δυναμικής ιστοσελίδας, μπορείς να κάνεις την ιστοσελίδα σου ότι θέλεις και να τη μεταφέρεις για φιλοξενία σε όποια εταιρία θέλεις. Είσαι κεντρικός διαχειριστής της ιστοσελίδας και εκτός από την ανανέωση με άρθρα, κείμενα και φωτογραφίες, έχεις πρόσβαση σε όλα τα modules και τις εφαρμογές και μπορείς προσθαφαιρέσεις όσα από αυτά θέλεις και μπορείς να κάνεις εσύ ή οι συνεργάτες σου, όποια αλλαγή θέλεις στην λειτουργία ή στην εμφάνιση του site σου. Μπορείς να ανεβάσεις απεριόριστα κείμενα και εικόνες, να προσθέτεις όσα μενού και κατηγορίες θέλεις, να τη δημοσιεύεις όσο και όποτε θέλεις. Την εκμεταλεύεσαι όπως θέλεις και αξιοποιείς όλες τις δυνατότητές της. Αλλάζεις την εμφάνισή της όσο συχνά θέλεις και μπορείς να την μεταφέρεις σε όποια εταιρία θέλεις για φιλοξενία.
Με την αγορά στατικής ιστοσελίδας, έχεις το πλεονέκτημα να αποκτήσεις επαγγελματική ιστοσελίδα σε πολύ οικονομική τιμή, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς προσωπικά με τίποτα! Ότι έχει να κάνει με την δημοσίευση περιεχομένου στην ιστοσελίδα, το αναλαμβάνουν οι έμπειροι συνεργάτες μας. Ανέβασμα κειμένων, εικόνων, επεξεργασία εικόνων για το internet, όλα τα φροντίζουμε εμείς, αφού μόνο εμείς έχουμε πρόσβαση στην διαχείρισή της και ο πελάτης μας ξεγνοιάζει από οποιαδή[οτε μέριμνα για την ιστοσελίδα του. Η στατική ιστοσελίδα συνήθως φιλοξενείται από την εταιρία κατασκευή της. Στη makemyweb φιλοξενούμε αποκλειστικά εμείς τις στατικές ιστοσελίδες δημιουργίας μας. Πληρώνεις μια φορά (εφάπαξ) το ποσό κατασκευής και κάθε χρόνο την ετήσια φιλοξενία της που συμπεριλαμβάνει την ανανέωση ιστοσελίδας, ώστε ξέρεις από την αρχή τι πληρώνεις χωρίς να φοβάσαι ότι θα προκύψουν πρόσθετα έξοδοα στο μέλλον!.
Θα βρείτε πολλά πακέτα αγοράς ιστοσελίδων στη makemyweb από 60 ευρώ τιμή κατασκευής ιστοσελίδας, με δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδας για τον 1ο χρόνο, καθ'ως και ιστοσελίδε με δωρεάν domain!

Μειονεκτήματα αγοράς ιστοσελίδας

Η αγορά ιστοσελίδας είτε είναι δυναμική, είτε στατική ιστοσελίδα, είναι η μεγαλύτερη δύναμη της εταιρίας στο internet και μειονεκτήματα έχει μόνο ο επαγγελματίας ή η εταιρία που δεν διαθέτει ιστοσελίδα, γιατί απλά δεν μπορεί να σε ανταγωνιστεί!

Ενοικίαση ιστοσελίδων

Πλεονεκτήματα ενοικίασης ιστοσελίδας

ενοικίαση ιστοσελιδων έτοιμες δυναμικες ιστοσελίδες για ενοικίασηΣτην ενοικίαση ιστοσελίδων, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι ουσιαστικά έχεις κατασκευή ιστοσελίδας χωρίς κόστος! Τα πακέτα ενοικίασης ιστοσελίδων makemyweb έχουν τόσο χαμηλή τιμή, που άλλοι τα χρήματα αυτά τα πληρώνουν μόνο για την φιλοξενία ιστοσελίδας τους, χωρίς να είναι και αξιόλογη φιλοξενία! Τα οικονομικά πακέτα ενοικίασης ιστοσελίδων by makemyweb.gr παρέχουν λογαριασμούς φιλοξενίας που διαθέτουν έτοιμη δυναμική ιστοσελίδα, που βλέπεις online πριν την παραγγελία σου. Στην ενοικίαση ιστοσελίδας, ανάλογα με το πακέτο ιστοσελίδας κα το κόστος του, επιλέγεις εσύ πόσες σελίδες χρειάζεται η επαγγελματική ιστοσελίδα σου για να σε αντιπροσωπεύει επάξια, χωρίς να πληρώνεις κόστη για επιπλέον σελίδες που δεν θα χρησιμοποιήσεις. Στα πακέτα ιστοσελίδων Dynamic Website Economy θα βρείς σίγουρα το δικό σου πακέτο ιστοσελίδας στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς, με ιστοσελίδες από 55 ευρώ το έτος.
Με τη φιλοξενία που περιλαμβάνουν τα πακέτα ιστοσελίδων, έχεις τον χώρο για να δημοσιεύεις όσα κείμενα θέλεις και εικόνες αρκετές για να έχεις μια αξιοπρεπή και σύγχρονη ιστοσελίδα, ώστε για κάποιον που δε θέλει να διαθέσει επιπλέον χρήματα, μπορεί πολύ φθηνά να φτιάξει μια σύγχρονη επαγγελματική ιστοσελίδα.
Με ενοικίαση ιστοσελίδων στη makemyweb παρέχουμε δωρεάν υπηρεσίες ανάλογα με το πακέτο ενοικίασης ιστοσελίδας με κάθε ανανέωση ετήσιου λογαριασμού φιλοξενίας, όπως να διαλέξεις άλλο χρώμα από τα έτοιμα χρώματα της μακέτας ιστοσελίδας σου ή να αλλάξεις εντελώς την εμφάνιση ιστοσελίδας επιλέγοντας μακέτα από τη συλλογή με ιστοσελίδες του πακέτου σου, για εντελώς ξεχωριστή εμφάνιση του site σου.
Στο eshop ιστοσελίδων μας, διαθέτουμε ιστοσελίδες που βλέπεις ζωντανά σε demos sites σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να διαλέξεις δυναμική ιστοσελίδα για ενοικίαση.

Μειονεκτήματα ενοικίασης ιστοσελίδων

  • Στην ενοικίαση ιστοσελίδας, το μεγαλύτερο μειονέκτημα βέβαια, είναι ότι η ιστοσελίδα δε σου ανήκει! Δεν είναι περιουσιακό σου στοιχείο, το μόνο που σου ανήκει στο οποίο έχεις πλήρη και αποκλειστικά δικαιώματα, είναι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, δηλαδή το υλικό που ανεβάζεις σε αυτήν, όπως τα κείμενα και οι εικόνες σου.
  • Μια ιστοσελίδα που δεν σου ανήκει, δεν μπορείς να την κάνεις ότι θέλεις, ούτε να την μεταφέρεις σε άλλη εταιρία για φιλοξενία, αφού ο λογαριασμός φιλοξενίας είναι αυτός που σου παρέχει την ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα σου διατηρείται για όσο διάστημα ανανεώνεις τον ετήσιο λογαριασμό φιλοξενίας σου. Έχεις τη δυνατότητα όμως, να αγοράσεις την ιστοσελίδα που νοικιάζεις, όποτε θέλεις.
  • Αν και έχεις δυναμική ιστοσελίδα που σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες, με την ενοικίαση δεν μπορείς να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο, όπως το να αλλάξεις ή να προσθαφαιρέσεις εφαρμογές και modules, "παίζοντας" με την εμφάνιση και τις λειτουργίες της, ακόμη και αν έχεις γνώσεις για να το κάνεις ή διαθέτεις τεχνικούς που θα μπορούσαν να το κάνουν για σένα. Πρόσβαση έχεις μόνο στο περιέχομενο της ιστοσελίδας για να μπορείς να την ανανεώνεις όσο συχνά θέλεις. Μπορείς να ανεβάζεις κείμενα και φωτογραφίες, αλλά δεν έχεις πρόσβαση στην κεντρική διαχείριση της ιστοσελίδας, ούτε στις εφαρμογές και στα module της, αποκλειστική πρόσβαση έχει μόνο η εταιρία ενοικίασης.
  • Στην ενοικίαση ιστοσελίδας, πρέπει να επιλέξεις αξιόπιστη εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων, ώστε να είσαι σίγουρος ότι ο λογαριασμός φιλοξενίας σου, θα διαθέτει την ιστοσελίδα που διάλεξες με παρόμοια εμφάνιση, γιατί η τελική εφάνιση μιας ιστοσελίδας με τα διάφορα εφέ της, είναι αντίστοιχα με τον αριθμό των σελίδων που διαθέτει. Για παράδειγμα, αν δεις ένα εφέ με τίτλους ειδήσεων που "τρέχουν" και εναλάσσονται σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει, αλλά για υπάρξει αυτό στην τελική εμφάνιση του site σου, θα πρέπει να διαθέτεις αρκετά μεγάλο αριθμό σελίδων σε κάποια από τις κατηγορίες σου (γι΄αυτό άλλωστε το βλέπεις συχνά σε site ειδήσεων αλλά όχι σε επαγγελματικές ιστοσελίδες) γι΄αυτό αν το πακέτο σου έχει συγκεκριμένο αριθμό σελίδων, η ιστοσελίδα θα έχει αυτή τη δυνατότητα προβολής του εφέ, εσύ όμως ποτέ δε θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις, ακόμη κι αν ήταν αυτό που σε έκανε να τη διαλέξεις. Στην makemyweb.gr σεβόμαστε τον πελάτη μας και έχουμε δημοσιεύσει online τις ιστοσελίδες που διαθέτουμε για ενοικίαση σε demos sites, τα οποία είναι σε πλήρη λειτουργία, φτιαγμένα όπως ακριβώς δημοσιεύουμε την ιστοσελίδα σας ακόμα και με τον μικρότερο αριθμό σελίδων. Γι΄αυτό δεν παρέχουμε στα πακέτα με συγκεκριμένο αριθμό σελίδων τη δυνατότητα αγοράς μακέτας (εμφάνισης) ιστοσελίδας από άλλα ακριβότερα πακέτα ιστοσελίδων, γιατί εμείς γνωρίσουμε, ότι για να αξιοποιηθούν αυτές οι μακέτες στην τελική εμφάνιση της ιστοσελίδας, χρειάζεται και ο ανάλογος αριθμός άρθρων και δεν θέλουμε να πληρώνετε χρήματα χωρίς να έχετε το αποτέλεσμα εμφάνισης που προσδοκάτε.

Τελικά τι να επιλέξω, αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδας?

Σίγουρα, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα, να προτιμήσετε την αγορά ιστοσελίδας, εφόσον αυτό είναι δυνατόν. Σε έναν κόσμο όμως που η τεχνολογία τρέχει και καθημερινά γεννιούνται νέα προϊόντα, γνώμη μας είναι πως το ερώτημα αυτό δεν πρέπει να σας προβληματίζει. Σημασία έχει να αποκτήσετε επαγγελματική ιστοσελίδα είτε με αγορά είτε με ενοικίαση ιστοσελίδας, για να προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να μπείτε δυναμικά στην μεγάλη αγορά του internet. Καλύτερα να δώσετε σημασία στην ποιότητα κατασκευής, στη λειτουργικότητα και εμφάνιση της ιστοσελίδας που θα αγοράσετε ή θα ενοικίασετε και στην αξιοπιστία της εταιρίας κατασκευής ιστοσελίδων για να είστε σίγουροι για τις υπηρεσίες που αγοράζετε, και ο τρόπος απόκτησης με αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδας ας είναι ανάλογος με τις δυνατότητες της εταιρίας σας.
Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι ακόμη κι αν νοικιάσετε ιστοσελίδα, μπορείτε όποτε θέλετε να την αγοράσετε. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Σημασία έχει η κατασκευή ιστοσελίδας, γιατί με τόσους χιλιάδες χρήστες στο internet, χρειάζεστε "μαγαζί" στο διαδίκτυο, χρειάζεται να γνωρίσουν οι χρήστες του ίντερνετ την επιχείρησής σας, να είστε ανταγωνιστικοί, ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα κέρδη σας.
Γι΄αυτό με τον τρόπο που κρίνει ο καθένας και με τον τρόπο που μπορεί, το σημαντικό είναι να φτιάξει επαγγελματική ιστοσελίδα. Εμείς στη makemyweb, είμαστε κοντά σας σε όποια απόφαση κι αν πάρετε, αγοράς ή ενοικίασης ιστοσελίδων και σας φτιάχνουμε ιστοσελίδα άμεσα, στην καλύτερη ποιότητα και σε τιμές προφοράς για αγορά και ενοικίαση ιστοσελίδων.

Δείτε τα πακέτα Dynamic Website Economy με έτοιμες δυναμικές ιστοσελίδες από 55€

Δείτε ιστοσελίδες ολοκληρωμένων υπηρεσιών κατασκευής και φιλοξενίας Eshop Ιστοσελίδων makemyweb.gr

Στις πιο οικονομικές τιμές ιστοσελίδων!

ή τηλεφωνείστε μας στο 210 5759395 για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ