Αγορά ιστοσελίδων-Ενοικίαση ιστοσελίδων με έτοιμες δυναμικές ιστοσελίδες

Αγορά ιστοσελίδας ή ενοικίαση ιστοσελίδας? Τι να προτιμήσω, ποια τα πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα

Αγορά ιστοσελιδων Ενοικίαση ιστοσελιδων Αθήνα Σαντορίνη Θεσσαλονίκη Κρήτη, τι να επιλέξω αγορά ή ενοικίαση site

Αγορά ιστοσελίδων ή ενοικίαση ιστοσελίδων? Τι με συμφέρει?

Με την αγορά ιστοσελίδας, η ιστοσελίδα γίνεται ιδιοκτησία σου, οπότε αν μπορείς να αντέξεις το οικονομικό κόστος, σίγουρα είναι το καλύτερο για την επιχείρησή σου.
Αν όμως χρειάζεσαι ιστοσελίδα και δεν μπορείς να αναλάβεις το κόστος κατασκευής της και να αγοράσεις ιστοσελίδα, η ιδανική λύση είναι η ενοικίαση ιστοσελίδας. Γιατί να στερηθείς την προβολή σου στο διαδίκτυο και να μην αποκτήσεις επαγγελματική ιστοσελίδα, περιμένοντας πότε θα βρεις τα χρήματα να την αγοράσεις? Και μέχρι τότε τι γίνεται? Κερδίζουν οι ανταγωνιστές σου?

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδας: Ποια η διαφορά τους?

Στην αγορά ιστοσελίδων ανάλογα με το λογισμικό και τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ιστοσελίδας, αποκτάς περουσιακά δικαιώματα στην ιστοσελίδα.
Πληρώνεις μια φορά το ποσό κατασκευής ιστοσελίδας (εφάπαξ) και ετήσια έχεις μόνο το κόστος της φιλοξενίας ιστοσελίδας. Στην makemyweb, στους πελάτες που μας αναθέτουν την κατασκευή ιστοσελίδας τους, παρέχουμε ετήσια πακέτα φιλοξενίας στο πιο πιο χαμηλό κόστος!
Στην ενοικίαση ιστοσελίδων πληρώνεις χρήματα για τον λογαριασμό φιλοξενίας σου, ο οποίος διαθέτει την ιστοσελίδα που επέλεξες, την οποία έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιείς για να προβάλεις τη δουλειά σου ή την εταιρία σου, ανεβάζοντας το υλικό σου (κείμενα -εικόνες). Έχεις πλήρη δικαιώματα στο υλικό σου, αλλά δεν αποκτάς περουσιακό δικαίωμα στην ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα σου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον λογαριασμό φιλοξενίας σου και όσο ανανεώνεις την φιλοξενία, αντίστοιχα διατηρείται και η ιστοσελίδα σου.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αγοράς και ενοικίασης ιστοσελίδων

Αγορά ιστοσελίδων

Πλεονεκτήματα αγοράς ιστοσελίδας

Αγορά ιστοσελίδων έτοιμες ιστοσελίδες για αγοράΤα πλεονεκτήματα αγοράς ιστοσελίδων είναι πως ότι αγοράζεις είναι δικό σου και το κάνεις ότι θέλεις! Η ιστοσελίδα αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της εταιρίας σου, ανάλογο με το λογισμικό κατασκευής της.
Στην αγορά δυναμικής ιστοσελίδας, μπορείς να κάνεις την ιστοσελίδα σου ότι θέλεις και να τη μεταφέρεις για φιλοξενία σε όποια εταιρία θέλεις. Είσαι κεντρικός διαχειριστής της ιστοσελίδας και εκτός από την ανανέωση με άρθρα, κείμενα και φωτογραφίες, έχεις πρόσβαση σε όλα τα modules και τις εφαρμογές και μπορείς προσθαφαιρέσεις όσα από αυτά θέλεις και μπορείς να κάνεις εσύ ή οι συνεργάτες σου, όποια αλλαγή θέλεις στην λειτουργία ή στην εμφάνιση του site σου. Μπορείς να ανεβάσεις απεριόριστα κείμενα και εικόνες, να προσθέτεις όσα μενού και κατηγορίες θέλεις, να τη δημοσιεύεις όσο και όποτε θέλεις. Την εκμεταλεύεσαι όπως θέλεις και αξιοποιείς όλες τις δυνατότητές της. Αλλάζεις την εμφάνισή της όσο συχνά θέλεις και μπορείς να την μεταφέρεις σε όποια εταιρία θέλεις για φιλοξενία.
Με την αγορά στατικής ιστοσελίδας, έχεις το πλεονέκτημα να αποκτήσεις επαγγελματική ιστοσελίδα σε πολύ οικονομική τιμή, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς προσωπικά με τίποτα! Ότι έχει να κάνει με την δημοσίευση περιεχομένου στην ιστοσελίδα, το αναλαμβάνουν οι έμπειροι συνεργάτες μας. Ανέβασμα κειμένων, εικόνων, επεξεργασία εικόνων για το internet, όλα τα φροντίζουμε εμείς, αφού μόνο εμείς έχουμε πρόσβαση στην διαχείρισή της και ο πελάτης μας ξεγνοιάζει από οποιαδήποτε μέριμνα για την ιστοσελίδα του. Η στατική ιστοσελίδα συνήθως φιλοξενείται από την εταιρία κατασκευή της. Στη makemyweb φιλοξενούμε αποκλειστικά εμείς τις στατικές ιστοσελίδες δημιουργίας μας. Πληρώνεις μια φορά (εφάπαξ) το ποσό κατασκευής και κάθε χρόνο την ετήσια φιλοξενία της που συμπεριλαμβάνει την ανανέωση ιστοσελίδας, ώστε ξέρεις από την αρχή τι πληρώνεις χωρίς να φοβάσαι ότι θα προκύψουν πρόσθετα έξοδα στο μέλλον!.
Θα βρείτε πολλά πακέτα αγοράς ιστοσελίδων στη makemyweb από 99 ευρώ τιμή κατασκευής ιστοσελίδας στα πακέτα ιστοσελίδων μας.

Μειονεκτήματα αγοράς ιστοσελίδας

Η αγορά ιστοσελίδας είτε είναι δυναμική, είτε στατική ιστοσελίδα, είναι η μεγαλύτερη δύναμη της εταιρίας στο internet και μειονεκτήματα έχει μόνο ο επαγγελματίας ή η εταιρία που δεν διαθέτει ιστοσελίδα, γιατί απλά δεν μπορεί να σε ανταγωνιστεί!

Ενοικίαση ιστοσελίδων

Πλεονεκτήματα ενοικίασης ιστοσελίδας

ενοικίαση ιστοσελιδων έτοιμες δυναμικες ιστοσελίδες για ενοικίασηΣτην ενοικίαση ιστοσελίδων, το πλεονέκτημα είναι ότι ουσιαστικά έχεις κατασκευή ιστοσελίδας με χαμηλότερο κόστος από ότι αν την αγόραζες! Τα πακέτα ενοικίασης ιστοσελίδων makemyweb  αφορούν αποκλειστικά την ενοικίαση eshop και απευθύνονται στους επαγγελματίες που έχουν ανάγκη τις ηλεκτρονικές πωλήσεις, αλλά δεν θέλουν να διαθέσουν το κόστος κατασκευής eshop  ή θέλουν αρχικά να ενοικιάσουν το e-shop και στη συνέχεια να το αγοράσουν. Δεν διαθέτουμε πακέτα ενοικίασης ιστοσελίδων χωρίς ηλεκτρονικές πωλήσεις, γιατί στην makemyweb.gr  έχουμε τα πιο οικονομικά πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων, στις πιο χαμηλές τιμές, οπότε η ενοικίαση, απλά δε συμφέρει!!!Τα οικονομικά πακέτα ενοικίασης eshop παρέχουν λογαριασμούς φιλοξενίας που διαθέτουν έτοιμη την κατασκευή eshop, που βλέπεις online πριν την παραγγελία σου.
Με τη φιλοξενία που περιλαμβάνουν τα πακέτα ιστοσελίδων, έχεις τον χώρο να δημοσιεύσεις τα προϊόντα σου και να έχεις ένα αξιοπρεπές και σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε για κάποιον που δε θέλει να διαθέσει επιπλέον χρήματα, μπορεί να φτιάξει ένα e-shop ακόμα πιο οικονομικά από την τιμή αγοράς.

Μειονεκτήματα ενοικίασης ιστοσελίδων

  • Στην ενοικίαση ιστοσελίδας, το μεγαλύτερο μειονέκτημα βέβαια, είναι ότι η ιστοσελίδα δε σου ανήκει! Δεν είναι περιουσιακό σου στοιχείο, το μόνο που σου ανήκει στο οποίο έχεις πλήρη και αποκλειστικά δικαιώματα, είναι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, δηλαδή το υλικό που ανεβάζεις σε αυτήν, όπως τα κείμενα και οι εικόνες σου.
  • Μια ιστοσελίδα που δεν σου ανήκει, δεν μπορείς να την κάνεις ότι θέλεις, ούτε να την μεταφέρεις σε άλλη εταιρία για φιλοξενία, αφού ο λογαριασμός φιλοξενίας είναι αυτός που σου παρέχει την ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα σου διατηρείται για όσο διάστημα ανανεώνεις τον ετήσιο λογαριασμό φιλοξενίας σου. Έχεις τη δυνατότητα όμως, να αγοράσεις την ιστοσελίδα που νοικιάζεις, όποτε θέλεις.
  • Αν και έχεις δυναμική ιστοσελίδα που σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες, με την ενοικίαση δεν μπορείς να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο. Δεν μπορείς να ανεβάσεις όσα κείμενα και εικόνες θέλεις, ο αριθός των προϊόντων στο eshop σου είναι περιορισμένος, ούτε μπορείς να αλλάξεις ή να προσθαφαιρέσεις εφαρμογές και modules, "παίζοντας" με την εμφάνιση και τις λειτουργίες της, ακόμη και αν έχεις γνώσεις για να το κάνεις ή διαθέτεις τεχνικούς που θα μπορούσαν να το κάνουν για σένα. Πρόσβαση έχεις μόνο στο περιέχομενο της ιστοσελίδας για να μπορείς να την ανανεώνεις όσο συχνά θέλεις. Μπορείς να ανεβάζεις κείμενα και φωτογραφίες, αλλά δεν έχεις πρόσβαση στην κεντρική διαχείριση της ιστοσελίδας, ούτε στις εφαρμογές και στα module της, αποκλειστική πρόσβαση έχει μόνο η εταιρία ενοικίασης.
  • Στην ενοικίαση ιστοσελίδας, πρέπει να επιλέξεις αξιόπιστη εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων, ώστε να είσαι σίγουρος ότι ο λογαριασμός φιλοξενίας σου, θα διαθέτει την ιστοσελίδα που διάλεξες με παρόμοια εμφάνιση, γιατί η τελική εφάνιση μιας ιστοσελίδας με τα διάφορα εφέ της, είναι αντίστοιχα με τον αριθμό των σελίδων ή των προϊόντων που διαθέτει. Για παράδειγμα, αν δεις ένα εφέ με τίτλους ειδήσεων που "τρέχουν" και εναλάσσονται σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει, αλλά για υπάρξει αυτό στην τελική εμφάνιση του site σου, θα πρέπει να διαθέτεις αρκετά μεγάλο αριθμό σελίδων σε κάποια από τις κατηγορίες σου (γι΄αυτό άλλωστε το βλέπεις συχνά σε site ειδήσεων αλλά όχι σε επαγγελματικές ιστοσελίδες) γι΄αυτό αν το πακέτο σου έχει συγκεκριμένο αριθμό σελίδων, η ιστοσελίδα θα έχει αυτή τη δυνατότητα προβολής του εφέ, εσύ όμως ποτέ δε θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις, ακόμη κι αν ήταν αυτό που σε έκανε να τη διαλέξεις. Στην makemyweb.gr σεβόμαστε τον πελάτη μας και έχουμε δημοσιεύσει online τις κατασκευές eshop που διαθέτουμε για ενοικίαση σε demos sites, τα οποία είναι σε πλήρη λειτουργία, φτιαγμένα όπως ακριβώς δημοσιεύουμε την ιστοσελίδα σας ακόμα και με τον μικρότερο αριθμό σελίδων ή προϊόντων. 

Τελικά τι να επιλέξω, αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδας?

Σίγουρα, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα, να προτιμήσετε την αγορά ιστοσελίδας, εφόσον αυτό είναι δυνατόν. Σε έναν κόσμο όμως που η τεχνολογία τρέχει και καθημερινά γεννιούνται νέα προϊόντα, γνώμη μας είναι πως το ερώτημα αυτό δεν πρέπει να σας προβληματίζει. Σημασία έχει να αποκτήσετε επαγγελματική ιστοσελίδα για να προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να μπείτε δυναμικά στην μεγάλη αγορά του internet και αυτό σας το παρέχει η εταιρία μας σε χαμηλές τιμές αγοράς ιστοσελίδας από 99€. Στην κατασκευή eshop αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να ανταποκριθείτε στο κόστος του, μπορείτε να ενοικιάσετε ένα eshop, αφού φυσικά το δείτε πρώτα, ώστε να ξέρετε την ποιότητα κατασκευής, την λειτουργικότητα και εμφάνιση της ιστοσελίδας και αφού βεβαιωθείτε για την αξιοπιστία της εταιρίας κατασκευής ιστοσελίδων για να είστε σίγουροι για τις υπηρεσίες που αγοράζετε.
Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι ακόμη κι αν νοικιάσετε eshop, μπορείτε όποτε θέλετε να το αγοράσετε.  Σημαντικό πάντως είναι να διαθέτε ιστοσελίδα γιατί με τόσους χιλιάδες χρήστες στο internet, χρειάζεστε "μαγαζί" στο διαδίκτυο, χρειάζεται να γνωρίσουν οι χρήστες του ίντερνετ την επιχείρησής σας, να είστε ανταγωνιστικοί, ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα κέρδη σας.
Γι΄αυτό με τον τρόπο που κρίνει ο καθένας και με τον τρόπο που μπορεί, το σημαντικό είναι να φτιάξει επαγγελματική ιστοσελίδα. Εμείς στη makemyweb, είμαστε κοντά σας σε όποια απόφαση κι αν πάρετε, αγοράς ή ενοικίασης ιστοσελίδων και σας φτιάχνουμε ιστοσελίδα άμεσα, στην καλύτερη ποιότητα και σε τιμές προφοράς για αγορά και ενοικίαση ιστοσελίδων.

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων online από το Eshop Ιστοσελίδων makemyweb.gr

Στις πιο οικονομικές τιμές ιστοσελίδων!

ή τηλεφωνείστε μας στο 211 8006160 για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ