Ανακατασκευή ιστοσελίδας στον Ωρωπό Αττικής για την AV SYS

Ανακατασκευή ιστοσελίδας AV SYS στον Ωρωπό

Δημιουργία ιστοσελίδας wordpress για την εταιρία AV SYS

Η νέα ιστοσελίδα της εταιρίας AV SYS στα Νέα Παλάτια Αττικής, έπρεπε να φτιαχτεί πιο φρέσκια, πιο δυναμική, πιο ευέλικτη, έπρεπε να φτιαχτεί σε wordpress!

Η AV SYS ξεχωρίζει στα συστήματα Broadcast & video network και για την ανακατασκευή ιστοσελίδας της, ήθελε ένα σύγχρονο web design στο πιο τελευταίο επαγγελματικό λογισμικό ιστοσελίδων. Γι’ αυτό και στην ανακατασκευή ιστοσελίδας από joomla την μετατρέψαμε σε wordpress.

Project ανακατασκευής ιστοσελίδας

Η εταιρία AV SYS στον Ωρωπό, διαθέτει όλα τα απαραίτητα προϊόντα υψηλής ποιότητας που απαιτούνται για την παραγωγή (λήψη), επεξεργασία και διαχείριση του τηλεοπτικού σήματος και εφοδιάζει τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου.

Είναι μια εισαγωγική εταιρία  B2B και ήθελε η καινούργια ιστοσελίδα της, να έχει ένα δυναμικό και σύγχρονο σχεδιασμό που να εστιάζει στα προϊόντα της καθώς και στις συνεργαζόμενες εταιρείες από τις οποίες τα εισάγει.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Στον σχεδιασμό ιστοσελίδας, διατηρήθηκαν τα χρώματα της παλαιάς που είναι αντιπροσωπευτικά της εταιρίας, αλλά σχεδιάστηκε όλη εξ’ αρχής με ένα φρέσκο web design.

Η δίγλωσση ιστοσελίδα ανακατασκευάστηκε από το joomla σε wordpress και δόθηκε έμφαση στην παρουσίαση των προϊόντων – εταιριών αλλά και στην εύκολη πλοήγηση του χρήστη λόγω του μεγάλου αριθμού των προϊόντων προϊόντων που εισάγει  εταιρία. 

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «AV SYS» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας:  Εταιρική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: WordPress

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development.

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.avsys.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart