Βlog με νέα και ειδήσεις κατασκευής ιστοσελίδων & προώθησης ιστοσελίδων

Μυστικά και συμβουλές για ιστοσελίδες και eshops, για να έχει το site σας κέρδη και επισκεψιμότητα!

Πιθανόν οι περισσότεροι από εσάς να έχετε ακουστά τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή αλλιώς GDPR. Έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς από την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 λήγει η περίοδος χάριτος για τις επιχειρήσεις που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις του GDPR. Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τι αφορά ο συγκεκριμένος κανονισμός και πώς επηρεάζει την ιστοσελίδα ή το eshop σας.
Γιατί οι επισκέπτες δεν παραμένουν στην ιστοσελίδα σας? Γιατί εγκαταλείπουν το eshop σας και δεν κάνουν αγορές? Τι φταίει και η ιστοσελίδα σας δεν προωθείται στις μηχανές αναζήτησης? Ποιες οι αιτίες που δεν συμπαθούν και δεν προτείνουν το site σας.
Η δημιουργία λογότυπου (logo) είναι από τα πιο σημαντικά θέματα που πρέπει να προσέξει μια εταιρία στην προβολή της. Το λογότυπο είναι η γραφική ταυτότητα της επιχείρησης, είναι το αντιπροσωπευτικό σήμα της και οι πελάτες ταυτίζουν στην συνείδησή τους το λογότυπο με τη φίρμα, αλλά και τα προϊόντα της εταιρίας.
Η επαγγελματική κάρτα είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία επικοινωνίας που θα φτιάξετε. Αντιπροσωπεύει το προσωπικό και το εταιρικό σας προφίλ, την δίνετε σε όλους τους πιθανούς πελάτες ώστε να έχουν τα στοιχεία σας, την βάζετε στις επιστολές σας και γενικά την χρησιμοποιείτε σε αμέτρητες περιπτώσεις, ώστε να γνωρίσει ο κόσμος εσάς, τη δραστηριότητά σας, την εταιρία σας.
Δημιουργία ιστοσελίδας σε χριστουγεννιάτικη προσφορά με έκπτωση 50%, κέρδος 250 ευρώ και δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδας για 1 έτος! Αγορά dynamic site 107, απεριόριστες σελίδες, 17 χρώματα site
Γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα? Τι κερδίζω φτιάχνοντας ιστοσελίδα? Είμαι freelancer χρειάζομαι ιστοσελίδα? Έχω σελίδα Facebook να φτιάξω και ιστοσελίδα? 8+2 λόγοι για να φτιάξεις ιστοσελίδα!
Αξίζει να φτιάξεις eshop? Τα πλεονεκτήματα που έχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) και η online πώληση προϊόντων θα σου φέρουν πελάτες ή θα χάσεις τα λεφτά σου?

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ