Διαφήμιση στο internet – Γιατί χρειάζεται – Πόσο κοστίζει?
Πόσο κοστίζει η διαφήμιση στο internet, γιατί χρειάζεται η διαφήμιση - προώθηση στο web

Διαφήμιση στο internet – Γιατί χρειάζεται – Πόσο κοστίζει?

Γιατί χρειάζομαι διαφήμιση στο internet? Πόσο κοστίζει η διαφήμιση στο internet? Πως θα διαφημιστώ αποτελεσματικά στο internet με χαμηλό κόστος?
Στη makemyweb, έχουμε όλες τις απαντήσεις, για οικονομική διαφημιστική καμπάνια στο internet που φέρνει αποτελέσματα!

Θέλετε αύξηση κέρδους και άνοδο της επιχείρησή σας. Χρειάζεστε απαραίτητα μια καλή ιστοσελίδα και έξυπνες λύσεις για αποτελεσματική διαφήμιση και προβολή στο διαδίκτυο, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Έχουμε τις λύσεις σας για αποτελεσματική διαφήμιση στο web σε χαμηλό κόστος

Η διαφήμιση στο internet στοχεύει στο να γίνει γνωστή η επιχείρηση και τα προϊόντα σας στην παγκόσμια διαδικτυακή αγορά που έχει πολλές ευκαιρίες για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, την αύξηση της κερδοφορίας σας και του πελατολογίου σας, αλλά μεγάλο ανταγωνισμό, αφού η προσφορά είναι τεράστια στον κάθε χρήστη που αναζητά προϊόντα και υπηρεσίες από το διαδίκτυο.

Πετυχημένη είναι πλέον η εταιρεία που προσαρμόζεται με ταχύτητα στις καθημερινές αλλαγές του internet, αρπάζει τις ευκαιρίες του και ξεχωρίζει συστηματικά από τις υπόλοιπες του κλάδου της. Αυτή είναι και η φροντίδα για τη διαφήμισή σας στη makemyweb. Διαθέτουμε την εμπειρία και διακρίνουμε τις ευκαιρίες για να ξεχωρίσετε στην προβολή και διαφήμιση στο internet σε στοχευμένο ή ευρύ κοινό.

Με τις υψηλές υπηρεσίες διαφήμισης χαμηλού κόστους που προσφέρουμε, επιλέγουμε τον σωστό τρόπο προβολής, προώθησης και διαφήμισης της εταιρείας σας στο internet, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία.

Διαφημιστικές καμπάνιες στο internet

H διαφημιστική καμπάνια στο internet, σχεδιάζεται πάντα για να καλύψει τις διαφημιστικές ανάγκες μιας επιχείρησης, βάση των χρημάτων που θέλει η επιχείρηση να επενδύσει σε αυτή. Στόχος είναι η προβολή -προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της σε νέες αγορές με ευρύ κοινό, ώστε να προσελκύσει νέους πελάτες.

Γι αυτό συνεργαζόμαστε με ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας, προσεκτικά επιλεγμένες που φιλοξενούν διαφημιστικά banners των πελατών μας και προσφορές των προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Τα αποτελέσματα της διαφήμισης είναι μετρήσιμα και σας γνωστοποιούνται για να ξέρετε την απήχηση που έχει η διαφήμισή σας, στο κάθε site που την τοποθετούμε. Ανάλογα με το είδος της επιχείρησής σας, επιλέγουμε από τις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες, αυτές που έχουν μεγαλύτερη απήχηση στον κλάδο με τα προϊόντα σας.

Μελετάμε και σχεδιάζουμε μαζί τη διαφημιστική σας καμπάνια και το είδος της διαφήμισης, που θα είναι πιο αποτελεσματικό και οικονομικό.

Αν δε διαθέτετε έτοιμα διαφημιστικά banners, σχεδιάζουμε τα banners σας και τις προσφορές σας σε πολύ οικονομικές τιμές και κλείνουμε συμφέρουσες συμφωνίες προβολής για την επιχείρησή σας.

Με την εμπειρία που διαθέτουμε στο internet, σχεδιάζουμε τη διαφήμιση και διακρίνουμε τις ιστοσελίδες που πρέπει να φιλοξενηθεί για να αποφέρει στόχο.

Γιατί η διαφήμιση στο internet βοηθά αποτελεσματικά μια επιχείρηση

 • Γιατί επιχείρησή σας μπαίνει σε νέες αγορές γρήγορα και οικονομικά
 • Γιατί διαφημίζεστε από ιστοσελίδες πολύ μεγάλης επισκεψιμότητας
 • Γιατί γίνονται γρήγορα γνωστά τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας & διαδίδονται εύκολα
 • Γιατί οι προσφορές σας διαδίδονται γρήγορα σε ευρύ κοινό και είναι πολύ πιο εύκολο να προσελκύσετε πελάτες
 • Γιατί έχετε εύκολη και γρήγορη πώληση των προϊόντων σας σε όλα τα σημεία της Ελλάδας
 • Γιατί κερδίζετε νέους πελάτες στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο
 • Γιατί χωρίς διαφήμιση, θα παραμείνετε στα στενά όρια της ήδη διαμορφωμένης αγοράς σας.

Τα μυστικά της πετυχημένης διαφήμισης στο internet

Τι ακριβώς προσφέρει μια διαφήμιση στο internet? Με ποιον τρόπο λειτουργεί?

Η διαφήμιση στο inetrnet στόχο έχει να φέρει πελάτες στο μαγαζί σας, στην εταιρία σας. Με ένα κλικ, πατώντας δηλαδή ο χρήστης πάνω στο διαφημιστική σας εικόνα θα πρέπει να βρίσκεται στην επιχείρησή σας. Και επειδή αυτό το κλικ δεν μπορεί να καταλήξει στο φυσικό σας κατάστημα, στον φυσικό σας χώρο, καταλήγει στη διαδικτυακή σας επιχείρηση, στην εταιρική ιστοσελίδα σας. Γι΄αυτό, πρέπει να διατηρείτε την ιστοσελίδα σας φρέσκια, και σε εμφάνιση και σε προϊόντα-υπηρεσίες. Τα κλικ στις διαφημίσεις σας, πρέπει να φτάνουν σε μια όμορφη ιστοσελίδα για να κάνετε τους χρήστες πελάτες σας. Και όσο πιο φρέσκια και ανανεωμένη είναι η ιστοσελίδα σας, τόσο πιο συχνούς και πιστούς πελάτες τους κάνετε!

Είναι απαραίτητο να έχω ιστοσελίδα για να κάνω διαφήμιση στο internet?

Αν θέλετε να είναι πετυχημένη η διαφήμισή σας στο internet πρέπει να έχετε ιστοσελίδα γιατί η διαφήμιση στο web είναι για να σας βρουν εύκολα πελάτες από όλη την Ελλάδα. Άρα αν το κατάστημά σας είναι στη Σαντορίνη ή στη Θεσσαλονίκη, οι χρήστες που θα δουν τη διαφήμισή σας και θα βρίσκονται Αθήνα ή Πελοπόννησο, όσο ελκυστική και αν είναι η διαφήμισή σας, όσο προκλητική και να είναι που θα σας βρουν αν δεν έχετε ιστοσελίδα? Ενώ μπαίνοντας στην ιστοσελίδα σας, όπου κι αν βρίσκεται το φυσικό σας κατάστημα δεν έχει σημασία, γιατί και μόνο με την ύπαρξη της ιστοσελίδας, ο χρήστης καταλαβαίνει ότι απευθύνεστε σε όλη την Ελλάδα και θα μπορεί ακόμη και με ένα ίσως τηλεφώνημα να αγοράσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις δικές μας υπηρεσίες που απευθύνονται σε όλον τον κόσμο.

Αν δεν έχω ιστοσελίδα, αλλά έχω τηλέφωνο πάνω στο διαφημιστικό μου banner δε θα το χρησιμοποιήσουν?

Οι χρήστες του internet, είτε πεπειραμένοι είναι σε ηλεκτρονικές αγορές, είτε όχι, γνωρίζουν καλά πως βρίσκεις τα πάντα στο web, αλλά πως κρύβονται και μεγάλες παγίδες, ειδικά σε ότι αφορά τις αγορές. Πως θα εμπιστευτεί λοιπόν ένας χρήστης μια διαφημιστική εικόνα με ένα τηλέφωνο, που δεν οδηγεί σε μια ιστοσελίδα που θα επιβεβαιώνει την ύπαρξη της επιχείρησης και θα έχει την ενημέρωση για τις υπηρεσίες της και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, που την καθιστούν αξιόπιστη. Γιατί ωραία τα όμορφα και προκλητικά banners με τις μεγάλες προσφορές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, αγορές όμως χωρίς να φαίνεται αξιόπιστη η εταιρία που τις παρέχει, δε γίνονται! Κανένας δε θα ασχοληθεί παρακάτω με μια εταιρία ή ένα κατάστημα που δεν έχει παρουσία στο διαδίκτυο.

Δηλαδή όποιος δεν έχει ιστοσελίδα, δεν πρέπει να κάνει διαφήμιση στο internet?

Η εταιρία που δεν έχει ιστοσελίδα αλλά απευθύνεται σε έναν συγκεκριμένο κλειστό τόπο, ναι μπορεί να κάνει αποτελεσματική διαφήμιση στο interntet ακόμη και χωρίς ιστοσελίδα. Αν για παράδειγμα το κατάστημά σας είναι στα Φηρά στη Σαντορίνη και η διαφήμισή σας έχει τοπικό στόχο σε όλο το νησί και απευθύνεται στους μόνιμους κατοίκους που ακόμα και αν δεν γνωρίζουν μια επιχείρηση, μαθαίνουν στο λεπτό ποια είναι και ποιος την έχει και εσείς έχετε μια προκλητική εκπτωτική διαφήμιση ή παρουσιάζεται όμορφα τις υπηρεσίες σας, τότε ναι, έχει αποτέλεσμα η διαφήμισή σας και πιθανότητα θα αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην επιχείρησή σας, προσελκύοντας πελάτες από όλα τα χωριά της Σαντορίνης. Αν όμως περιμένετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας με παραγγελίες από την Αθήνα, τα άλλα νησιά των Κυκλάδων ή την Κρήτη που είναι κοντά στο νησί, αυτό θα είναι μάλλον αδύνατο, γιατί για να γίνει αυτό, θα έπρεπε η διαφήμισή σας να οδηγεί σε μια όμορφη ιστοσελίδα, που την βλέπουν χρήστες από όλη την Ελλάδα!

Πόσο κοστίζει μια διαφήμιση στο internet?

Αν ξέραμε το τι πουλάτε και ποιος είναι ο στόχος της διαφήμισης στο web, θα ήταν εύκολο να σας απαντήσουμε και θα είχαμε αυτές τις υπηρεσίες μας στο eshop μας, για να μπορείτε να τις αγοράσετε online. Αλλά επειδή η διαφημιστική καμπάνια, γίνεται στοχευμένα για την κάθε επιχείρηση που μας εμπιστεύεται, θα σας πούμε από τι εξαρτάται το κόστος της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Το κόστος της διαφήμισης στο internet εξαρτάται

 • Από το αν διαθέτετε κατάλληλα διαφημιστικά banners ή αν θα χρειαστείτε τον σχεδιασμό και την κατασκευή των γραφικών
 • Από τον τόπο στόχευσης της διαφήμισης, δηλαδή αν στοχεύει σε τοπικές ή πανελλήνιες αγορές και ποιες.
 • Σε ποιες και πόσες ιστοσελίδες θα τοποθετηθεί η διαφήμισή σας και πόσο μεγάλη επισκεψιμότητα έχουν.
 • Σε ποιες θέσεις θα τοποθετηθούν τα διαφημιστικά σας banner. Για παράδειγμα, άλλη δημοσιότητα και προβολή έχει μια διαφήμιση που είναι ψηλά στην αρχή μιας ιστοσελίδας και τη βλέπουν υποχρεωτικά όλοι όσοι την επισκέπτονται, άλλη προβολή έχει στη μέση και άλλη κάτω στο τέλος της ιστοσελίδας. Ανάλογα με τη θέση λοιπόν που τοποθετούνται τα banners, υπάρχει και ανάλογο διαφημιστικό κόστος.
 • Σε ποια σελίδα της ιστοσελίδας θα τοποθετηθεί η διαφήμιση. Άλλο το κόστος διαφήμισης αν το διαφημιστικό σας banner είναι στην αρχική σελίδα, άλλο σε εσωτερική σελίδα, γιατί αλλάζουν και οι πιθανότητες προβολής της στον επισκέπτη του site.
 • Σε πόσες σελίδες θα τοποθετηθεί η διαφήμιση σε μια ιστοσελίδα. Αν η διαφήμισή σας είναι σε όλες τις σελίδες, το κόστος διαφήμισης πιθανόν να είναι μεγαλύτερο από το κόστος προβολής σε μία μόνο σελίδα.
 • Αν θα συνδυαστεί με άλλες διαφημιστικές ενέργειες στο web, όπως πχ με παράλληλη διαφήμιση στο facebook ή στα άλλα social media.

Από τα λίγα που αναφέρουμε, καταλαβαίνετε ίσως ότι η μελέτη και ο σχεδιασμός μιας διαφημιστικής καμπάνιας στο internet, δεν είναι ότι πιο απλό. Προϋποθέτει εμπειρία και σωστή κρίση, ώστε όλος ο σχεδιασμός της διαφήμισης, να είναι «κουμπωμένος» πάνω στις ανάγκες και τις δυνατότητες της κάθε επιχείρησης με στόχο αποτελεσματική web διαφήμιση στην πιο οικονομική τιμή.

Στόχος μας, να ξεχωρίσει η ιστοσελίδα σας και η επιχείρησή σας στο internet με στοχευμένη και οικονομική διαφήμιση!

Είμαστε στη διάθεσή σας να σχεδιάσουμε μαζί την διαφημιστική καμπάνια σας στο web.
Μη χάνετε χρόνο, προβληθείτε άμεσα στο διαδίκτυο, αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει, διαφημίστε με αποτελεσματική ταχύτητα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο internet, κάνετε την επιχείρησή σας γνωστή και ξεχωριστή. Φροντίζουμε να σας έχουμε μπροστά στα μάτια χιλιάδων ανθρώπων για να τους κάνετε πελάτες σας!

Είμαστε κοντά σας να σχεδιάσουμε μαζί την στρατηγική της προβολής σας στο internet.

Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα και το e-shop σας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τη διαφημιστική σας εκστρατείας, σας δίνουμε τις λύσεις στο web! Φέρνουμε αποτελέσματα!

Close Menu
×

Cart