Δημιουργία ιστοσελίδας στο Αγρίνιο, Κομμωτήριο The Men’s Room

Κατασκευή ιστοσελίδων Αγρίνιο, δημιουργία ιστοσελίδας για κομμωτήριο The Mens Room
Κατασκευή ιστοσελίδων Αγρίνιο, δημιουργία ιστοσελίδας για κομμωτήριο The Mens Room

Κατασκευή ιστοσελίδας για κομμωτήριο

Η κατασκευή ιστοσελίδας στο Αγρίνιο, μας ανατέθηκε για την προβολή και διαφήμιση του αντρικού κομμωτηρίου The Mens Room. 

Ένα σύγχρονο κομμωτήριο, με την κατασκευή ιστοσελίδας διαφημίζεται μόνιμα δωρεάν στο ίντερνετ, γίνεται αναγνωρίσιμη η φίρμα του και αυξάνει την πελατεία του.

Το μοντέρνο και εντυπωσιακό αντρικό κομμωτήριο The Mens Room στο Αγρίνιο, δε θα μπορούσε να στερηθεί την προβολή του στο διαδίκτυο, γι’ αυτό και η δημιουργία ιστοσελίδας ήταν το καθοριστικό βήμα για να έρθει κοντά στους χρήστες του ίντερνετ.

Κατασκευή ιστοσελίδας για κομμωτήριο Αγρίνιο, δημιουργία ιστοσελίδας για κομμωτήριο The Mens Room

Project κατασκευής ιστοσελίδας

Η δημιουργία ιστοσελίδας themensroom.gr στο Αγρίνιο, έγινε για να γνωρίσουν από κοντά οι άντρες κάθε ηλικίας που κατοικούν στον Αγρίνιο και στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, το νέο ανδρικό κομμωτήριο The Men’s Room και τον δημιουργό του, τον κομμωτή ανδρικών κομμώσεων Χρήστο Ζολώτα.

Ο Χρήστος Ζολώτας, με σπουδές και εμπειρία στην κομμωτική τέχνη, με την κατασκευή της επαγγελματικής ιστοσελίδας themensroom.gr, θέλει να φέρει το νέο, σύγχρονο και πολύ όμορφης αισθητικής κομμωτήριό του, κοντά στον ανδρικό πληθυσμό του Αγρινίου.

Το κομμωτήριο The Men’s Room, σας υπόσχεται ότι θα γίνει ο προσωπικός χώρος ξεκούρασης, χαλάρωσης και περιποίησης ανδρικών μαλλιών!

Γνωρίστε το νέο κομμωτήριο μέσα από την ιστοσελίδα themensroom.gr και επισκεφτείτε το για να απολαύσετε από κοντά τις υπηρεσίες του!

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας επιλέχθηκε από τις έτοιμες ιστοσελίδες των πακέτων ιστοσελίδων Dynamic Website Economy.

Η επιλογή ιστοσελίδας από τις έτοιμες δυναμικές ιστοσελίδες μας, έδεσε απόλυτα με το στυλ του κομμωτηρίου και το minimal ύφος του site, προβάλλει τις όμορφες φωτογραφίες του όμορφου και σύγχρονου κομμωτηρίου.

Η τελική εμφάνιση ιστοσελίδας, δικαιώνει την εμπιστοσύνη του πελάτη στην εταιρία μας. Γιατί ακόμα και το πιο μικρό πακέτο ιστοσελίδας, στα έμπειρα χέρια αξιόπιστων και έμπειρων web designers, φέρνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία!

Η ιστοσελίδα του κομμωτηρίου βγήκε άμεσα στην πρώτη σελίδα της google με τις τεχνικές προώθησης ιστοσελίδας – seo που χρησιμοποιήσαμε κατά την κατασκευή site.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «The Mens Room» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας:  Ιστοσελίδα Κομμωτηρίου

Πλατφόρμα site: Joomla

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, SEO – Προώθηση ιστοσελίδας, Επεξεργασία εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting, Δημιουργία σελίδας Facebook

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.themensroom.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart