Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Δημιουργία εταιρικού blog megaasfaleies

Κατασκευή blog, δημιουργία blogspot blogger για την mega brokers

Η δημιουργία επαγγελματικού blog για τη μεγάλη ασφαλιστική εταιρία Mega Brokers, κρίθηκε απαραίτητη από τις έντονες δραστηριότητες της εταιρίας και του Προέδρου της κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Προέδρου επίσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνων, με έντονη επαγγελματική και κοινωνική δράση, αλλά και από τη φροντίδα στους συνεργάτες, πελάτες και φίλους της εταιρίας, παρέχοντας άμεση ενημέρωση στα ασφαλιστικά θέματα, αλλά και σε όσα αφορούν τους μικρομεσαίους επαγγελματίες.

Με την κατασκευή του blog, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν άμεσα τα νέα και τις δραστηριότητες της εταιρίας και παράλληλα να ενημερώνονται πρώτοι στα σφαλιστικά και κλαδικά νέα, με την αμεσότητα και φιλικότητα που χαρακτηρίζει το προφίλ της εταιρίας, που θέλει να είναι πάντα κοντά στους ανθρώπους της!

Οι συχνές εκδηλώσεις της εταιρίας, οι βραβεύσεις των συνεργατών, τα επαγγελματικά ταξίδια όσο και τα ταξίδια αναψυχής των συνεργατών, οι συχνές συνεντεύξεις του Προέδρου στον τηλεοπτικό και έντυπο τύπο, μαζί με τις καθημερινές ειδήσεις, έκαναν το blog από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας του, ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλές στους αναγνώστες του!

Δείτε το blog

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: Mega Brokers S.A. Ασφαλιστική εταιρία
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Η δημιουργία blog της μεγάλης ασφαλιστικής εταιρίας Mega Brokers που έγινε παράλληλα με την δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της εταιρίας και την προβολή της στα Social Media, ολοκληρώνοντας τη δυναμική προβολή της εταιρίας στο internet, αποκτώντας ένα διαδυκτιακό προφίλ, αντάξιο με τις κορυφαίες επιδόσεις της και έφερε ακόμα πιο κοντά τη μεγάλη οικογένεια της Mega Brokers.

  To blog, παρέχει τη δυνατότητα γενικής ενημέρωσης στα προϊόντα της μεγάλης ασφαλιστικής εταιρίας στους πελάτες και η σύνδεση του blog με την εταιρική ιστοσελίδα της Mega Brokers και τα Social Media, κάνει εύκολη τη μετάβαση σε αυτούς που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τα προϊόντα ή την εταιρία.

  Αισθητική λιτή, ακολουθώντας τη γκάμα χρωμάτων της εταιρικής ιστοσελίδας, με έμφαση στην έρευνα στην αγορά και την επεξεργασία εικόνων που πλαισιώνουν τα ασφαλιστικά προϊόντα και τα άρθρα, πλήρες ενημερωμένο με άρθρα για την εταιρία και τα προϊόντα της, η gallery φωτογραφιών και τα videos και η καθημερινή ενημέρωση, μαζί με τις τεχικές προώθησης blog, έφεραν το blog στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης με αυξημένη επισκεψιμότητα.

 • Τύπος ιστοσελίδας: Blog blogspot - Ιστολόγιο
 • Είδος ιστοσελίδας: Επαγγελματικό blog
 • Πλατφόρμα κατασκευής: Κατασκευή blog Blogger
 • Υπηρεσίες: Δημιουργία blog, Προώθηση blog - seo, Δημιουργία εικόνων - banners, Διάθεση εικόνων, Επιμέλεια κειμένων
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ