Δυναμικές ιστοσελιδες, κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων σε φθηνές τιμές

Κατασκευή ιστοσελίδων, δυναμικές ιστοσελίδες σε χαμηλές τιμές!

Κατασκευή ιστοσελίδων, δυναμικές ιστοσελίδες που ξεχωρίζουν στο internet στις πιο οικονομικές τιμές!  Φτιάχνεις άμεσα δυναμική ιστοσελίδα με φρέσκο web design, στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς. Με τις έτοιμες κατασκευές δυναμικών ιστοσελίδων που βλέπεις online στα Πακέτα ιστοσελίδων, η αγορά ιστοσελίδας γίνεται  παιχνίδι αφού διαλέγεις την ιστοσελίδα που σου αρέσει, όπως και την τιμή της!
Με την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων θέλουμε το όνειρο κάθε επιχείρησης, κάθε επαγγελματία να γίνει πραγματικότητα: να φτιάξει οικονομικά ιστοσελίδα που ξεχωρίζει στο internet, να αποκτήσει επαγγελματική ιστοσελίδα που να μπορεί να ξεπεράσει τις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες, να αυξήσει τις πωλήσεις και τα κέρδη της επιχείρησης από την ιστοσελίδα.

Με τιμές κατασκευής δυναμικών ιστοσελίδων super οικονομικές

φτιάξαμε τα πακέτα ιστοσελίδων με δυναμικές ιστοσελίδες από 350€ με άριστη ποιότητα κατασκευής, σύγχρονης εμφάνισης ιστοσελίδας, γιατί μας αρέσει η μείωση στις τιμές, αλλά όχι η μείωση στην ποιότητα!

Διαλέξτε πακέτο ιστοσελίδας επιλέξτε εμφάνιση ιστοσελίδας & φτιάξτε site σε 3 βήματα

Επιλέξτε από τις δυναμικές ιστοσελίδες

Κατασκευές δυναμικών ιστοσελίδων σε συλλογές με έτοιμες ιστοσελίδες, που βλέπετε ζωντανά online σε demos sites για να ξέρετε τι αγοράζετε. Διαλέξτε το site που σας αρέσει για να το έχετε οδηγό για να σχεδιάσουμε το δικό σας site!

Διαλέξτε ένα domain (όνομα site)

Διαλέξτε το όνομα που σας αρέσει για την ιστοσελίδας σας. Όσο πιο απλό είναι, τόσο πιο εύκολα θα το θυμούνται οι πελάτες σας. Το domain σας, μπορεί να γίνει διάσημο!

Έτοιμη η δυναμική ιστοσελίδα σας!

Η δυναμική ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη σε 33 μόνο ώρες!

7 Χρυσοί κανόνες στην κατασκευή ιστοσελίδων

 1. Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας responsive (mobile) για να την επισκέπτονται από όλες τις συσκευές ακόμη και από το κινητό τηλέφωνο, χωρίς να χαλάει η εμφάνισή του site, αλλά να προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος της συσκευής.
 2. Η εμφάνιση ιστοσελίδας - web design να είναι σύγχρονη και ελκυστική, γιατί χαρακτηρίζει την επιχείρησή σας και ταυτίζει στην συνείδηση του επισκέπτη την ιστοσελίδα με τα προϊόντα – υπηρεσίες που πουλάτε. Φρέσκια και σύγχρονη ιστοσελίδα, φρέσκια και σύγχρονα προϊόντα!
 3. Να καταλαβαίνει ο επισκέπτης αμέσως σε τι αναφέρεται η ιστοσελίδα και να έχει εύκολη πλοήγηση ώστε να βρίσκει με λίγες κινήσεις αυτό ακριβώς που ψάχνει στο site, να μην κουράζεται, να μη δυσανασχετήσει και εγκαταλείψει το site σας, αλλά να το επισκεφτεί ξανά με ευχαρίστηση.
 4. Η κατασκευή ιστοσελίδας και η μακέτα (template) του site να έχουν σχεδιαστεί με ειδικές τεχνικές, για να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης, να βρίσκουν εύκολα το site σας στη google και να έχει τις προϋποθέσεις και τη δυνατότητα να ξεπεράσει τις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες του κλάδου σας.
 5. Η χρήση ωραίων και εντυπωσιακών εικόνων, κάνει πιο ελκυστικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και προκαλούν τον χρήστη της ιστοσελίδας να τα αγοράσει, μετατρέποντας τους επισκέπτες σε πελάτες σας.
 6. Η ιστοσελίδα πρέπει να διαθέτει σύνδεση με τα social media για να προωθήσετε εύκολα και γρήγορα το site σας στα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, ακόμη και μόνοι σας.
 7. Ισχυρή φιλοξενία ιστοσελίδας σε γρήγορο και αξιόπιστο server, για να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα το site σας και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!
Εμείς στη make my web, τηρούμε με συνέπεια τους 7 χρυσούς κανόνες κατασκευής ιστοσελίδας σε όλες τις ιστοσελίδες μας, από την πιο οικονομική, μέχρι την πιο ακριβή και εξειδικευμένη και φτιάξαμε για σας έτοιμες ιστοσελίδες ολοκληρωμένης εμφάνισης, δυναμικές ιστοσελίδες που μπορείτε να δείτε στα πακέτα ιστοσελίδων makemyweb.

Τι πρέπει να ξέρετε για την κατασκευή ιστοσελίδων

Στην κατασκευή ιστοσελίδων για να ολοκληρωθεί μια ιστοσελίδα, δουλεύει μια μεγάλη ομάδα επαγγελματιών, όπως o web designer, o web developer, ο γραφίστας, ο SEO expirience και άλλοι εξειδικευμένοι επαγγελματίες. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που οι καλές ιστοσελίδες κοστίζουν, γιατί είναι αποτέλεσμα πολλών ωρών - ημερών ομαδικής εργασίας. Γι΄αυτό κατανοώντας τις ανάγκες της αγοράς και των επαγγελματιών που θέλουν να φτιάξουν δυναμική ιστοσελίδα, φτιάξαμε δυναμικές ιστοσελίδες σε τιμές προφοράς πακέτων ιστοσελίδων, που μπορείτε να τις δείτε live (ζωντανά) και να επιλέξετε όποια σας αρέσει. Διαλέγετε την κατασκευή ιστοσελίδας που σας αρέσει και γνωρίζετε εξαρχής τι πληρώνετε.

Πλεονεκτήματα έτοιμων κατασκευών δυναμικών ιστοσελίδων

 • Διαλέγεις δυναμική ιστοσελίδα από τα δωρεάν σχέδια των συλλογών με κατασκευές ιστοσελίδων που βλέπεις ζωντανά (live) και ξέρεις τι παίρνεις
 • Αποκτάς επαγγελματική ιστοσελίδα δυναμική και responsive σε 33 ώρες
 • Χωρίς κρυφά κόστη και χρεώσεις. Πληρώνεις ότι βλέπεις και ξέρεις ότι δε σε περιμένουν άλλες χρεώσεις στη γωνία!
 • Η κατασκευή ιστοσελίδων makemyweb είναι άριστης ποιότητας, φτιαγμένη με φιλικές τεχνικές προδιαγραφές για να είναι φιλική στους χρήστες και στις μηχανές αναζήτησης
 • Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε δυνατούς και αξιόπιστους server με ελληνική υποστήριξη
 • Αγορά ιστοσελίδας online από το Eshop Ιστοσελίδων ώστε όσο μακριά και αν είσαι, αποκτάς άμεσα ιστοσελίδα!

Και μην ξεχνάτε πως για πετυχημένη δυναμική ιστοσελίδα

Δημιουργία ιστοσελίδων by make my web! Ιστοσελίδες που δεν περνάνε απαρατήρητες!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart