Είδη Ιστοσελίδων: Δυναμικές ιστοσελίδες - Στατικές Ιστοσελίδες

Τι κατασκευή ιστοσελίδας να διαλέξω, δυναμική ιστοσελίδα ή στατική ιστοσελίδα

Δυναμικές ιστοσελίδες στατικές ιστοσελίδες ποια η διαφορά, τι ιστοσελίδα να φτιάξω

Ποια είναι τα είδη ιστοσελίδων

Τι ιστοσελίδες υπάρχουν? Πως να επιλέξω τι ιστοσελίδα να φτιάξω?
Είναι καλύτερες οι δυναμικές ιστοσελίδες ή οι στατικές ιστοσελίδες? Ποια η διαφορά τους?

Τι ιστοσελίδα να φτιάξω? Δυναμική ή στατική ιστοσελίδα?

Από την εμφάνιση μιας ιστοσελίδας σπάνια μπορείτε να ξεχωρίσετε αν η ιστοσελίδα είναι δυναμική ή στατική, αφού αυτό που τις χαρακτηρίζει δεν είναι το design, αλλά η λειτουργικότητά τους:

Σχεδιασμός – δημιουργία Στατικών ιστοσελίδων

Οι ιστοσελίδες με στατικό περιεχόμενο

Στατικές ιστοσελίδες κατασκευή ιστοσελίδων makemywebΟι στατικές ιστοσελίδες είναι ιστοσελίδες με όχι πολύ μεγάλο περιεχόμενο, το οποίο αλλάζει σπάνια και έχουν συγκεκριμένο αριθμό σελίδων. Στις στατικές ιστοσελίδες μπορείτε να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας και τις υπηρεσίες σας με κείμενα και φωτογραφίες ή να δημιουργήσετε μία ηλεκτρονική επαγγελματική κάρτα για να σας βρίσκουν στο διαδίκτυο. Συνήθως προσφέρουν πληροφορίες για την εταιρία ή για ένα άτομο.

Ο όρος Στατική ιστοσελίδα δεν αναφέρεται στην κίνηση του περιεχομένου αλλά στη μονιμότητά του, αφού την ανανέωση (κειμένων - φωτογραφιών) μπορεί να την κάνει μόνο ο δημιουργός της ιστοσελίδας, μια και οι στατικές ιστοσελίδες δε διαθέτουν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για να μπορείτε να την ανανεώνετε μόνοι σας. Συνήθως φιλοξενούνται μόνιμα από την εταιρία κατασκευής τους και δεν μεταφέρονται σε άλλη εταιρία για φιλοξενία.

Γι΄αυτόν τον λόγο, συνήθως οι στατικές ιστοσελίδες κοστίζουν λιγότερο στην κατασκευή  και φιλοξενία τους, αλλά η ανανέωση της στατικής ιστοσελίδας κοστίζει περισσότερο αφού το ανέβασμα του υλικού όπως νέα κείμενα και φωτογραφίες, θα πρέπει να γίνει από την εταιρία κατασκευής ιστοσελίδας και όχι από τον ιδιοκτήτη, αφού χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού.

Πλεονεκτήματα στατικών ιστοσελίδων

Η στατική ιστοσελίδα ανανεώνεται από τον δημιουργό της, η εταιρία κατασκευής έχει την πλήρη διαχείριση της ιστοσελίδας και ο ιδιοκτήτης δεν προβληματίζεται για να συλλέξει back up, για αναβαθμίσεις προγραμμάτων server κ.α. Δεν χρειάζεται να μάθει κανένα πρόγραμμα για να ανεβάζει τα άρθρα του και επί της ουσίας, έχει ιστοσελίδα που την "ξεχνάει" αφού δεν ασχολείται μαζί της!
Στα πλεονεκτήματα της στατικής ιστοσελίδας, είναι και ο γρήγορος χρόνος φόρτωσης ιστοσελίδας, σημαντικός για τις μηχανές αναζήτησης και την καλή κατάταξη του site στα αποτελέσματα αναζητήσεων.
Οι στατικές ιστοσελίδες είναι ιδανικές για κατασκευή ιστοσελίδας μέχρι 7 σελίδες για όποιον επιθυμεί μια επαγγελματική ταυτότητα στο διαδίκτυο απλής μορφής, και δε θέλει να ασχοληθεί ο ίδιος με το ανέβασμα υλικού, αφού την παραλαμβάνει έτοιμη και ολοκληρωμένη.
Η στατική ιστοσελίδα είναι ιδανική για επαγγελματική ιστοσελίδα με λίγες σελίδες χωρίς συχνή ανανέωση περιεχομένου λόγω του χαμηλότερου κόστους από μια δυναμική ιστοσελίδα, αποτελεί την καλύτερη επιλογή ιστοσελίδας παρουσίασης με πληροφορίες για την εταιρία σας ή προσωπικές πληροφορίες όπως οι ιστοσελίδες - βιογραφικά, και τη γρήγορη και οικονομική λύση στην κατασκευή ιστοσελίδας για εταιρίες που υποχρεούνται από τον νόμο στη δημοσίευση των οικονομικών τους στοιχείων, όπως οι εταιρίες ΙΚΕ.
Εμείς στη makemyweb.gr, έχουμε τα ιδανικά πακέτα στατικών ιστοσελίδων χαμηλής τιμής, που περιλαμβάνουν φιλοξενία και ανανέωση ιστοσελίδας με χαμηλό κόστος χωρίς κρυφές χρεώσεις, ιστοσελίδες responsive που προσαρμόζονται αυτόματα σε όλες τις συσκευές!
Φτιάξτε επαγγελματική ιστοσελίδα από τα οικονομικά πακέτα Website-S με ιστοσελίδες έτοιμες σε όλα με δωρεάν domain και web hosting, όλα πληρωμένα από 99 ευρώ!

Σχεδιασμός – δημιουργία Δυναμικών ιστοσελίδων

Δυναμικές ιστοσελίδες κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων makemywebΟι δυναμικές ιστοσελίδες, είναι ιστοσελίδες οι οποίες μπορούν να έχουν όσο περιεχόμενο επιθυμεί ο πελάτης, απεριόριστες σελίδες και να ανανεώνουν το περιεχόμενο τους όσο συχνά θέλουν. Η εμφάνισή τους μπορεί ακόμη και να μην ξεχωρίζει από μια στατική ιστοσελίδα, στην πράξη όμως έχει απεριόριστες δυνατότητες.

Στις δυναμικές ιστοσελίδες δεν υπάρχουν όρια, αντίθετα πολλές επιλογές, αφού τα διάφορα εφέ που καθημερινά σχεδιάζονται για τα διάφορα λογισμικά, δίνουν εντυπωσιακές λειτουργίες στις ιστοσελίδες, εύκολη πλοήγηση στον χρήστη και εντυπωσιακή εμφάνιση που μπορεί να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Η δυναμική ιστοσελίδα δε φορτώνει τόσο γρήγορα σε χρόνο, όσο η στατική ιστοσελίδα, αλλά η ανανέωση περιεχομένου από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, την κάνει περιζήτητη.

Πλεονεκτήματα δυναμικών ιστοσελίδων

Οι δυναμικές ιστοσελίδες κατασκευάζονται με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), με πολυγλωσσική δυνατότητα για να μεταφράσετε την ιστοσελίδα σας σε όποια γλώσσα επιθυμείτε και πάρα πολλά πρόσθετα και εφαρμογές που δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να κάνει πολλές λειτουργίες πάρα πολύ εύκολα.

Η Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας αποτελεί στις μέρες μας την κατάλληλη επιλογή, γιατί η συχνή ανανέωση περιεχομένου, δίνει προβάδισμα στην ιστοσελίδα, είναι ιδιαίτερα φιλική στις μηχανές αναζήτησης και  εμφανίζεται σε υψηλότερα αποτελέσματα από τις στατικές ιστοσελίδες που δεν ανανεώνουν το περιεχόμενό τους. Ειδικά όταν μια δυναμική ιστοσελίδα κατασκευάζεται με τεχνικές προώθησης και βελτιστοποίησης ιστοσελίδων (SEO), γίνεται η ιστοσελίδα που μπορεί να κατακτήσει υψηλή θέση, ακόμη και στην 1η σελίδα της Google.

Η δυνατότητα προσθήκης απεριόριστου αριθμού σελίδων και υλικού, καλύπτει τις ανάγκες και της πιο μεγάλης εταιρίας. Το δυναμικό website σας, το διαχειρίζεστε και το ανανεώνετε μόνοι σας όσο συχνά θέλετε, προσθέτοντας κείμενα και φωτογραφίες, τα video σας ή τα προϊόντα σας. Και όλα αυτά, χωρίς να χρειάζονται τεχνικές γνώσεις!

Η δυναμική ιστοσελίδα είναι ιδανική για επαγγελματίες και εταιρίες που θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να ανανεώνουν μόνοι τους το περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους, όσο συχνά θέλουν και γι΄αυτούς που θέλουν να έχουν τον έλεγχο και την ενασχόληση με την ιστοσελίδα τους. Αποτελούν την ιδανική λύση στην πιο ξεχωριστή παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών και τη σύνδεση της ιστοσελίδας με τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter κ.α.), την ύπαρξη blog.
Στη makemyweb.gr κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας με φρέσκια, σύγχρονη εμφάνιση, σχεδιασμού responsive, σε οικονομικά πακέτα ιστοσελίδων σε τιμές απίστευτα χαμηλές!
Δείτε τα πιο οικονομικά πακέτα ιστοσελίδων Website Dynamic Economy με δυναμικές ιστοσελίδες σε τιμή προσφοράς από 350 ευρώ και αποκτήσετε επαγγελματική ιστοσελίδα σε 33 ώρες!

Δεν ξέρετε τι ιστοσελίδα να επιλέξετε για την επιχείρησή σας?

Μην ανησυχείτε! Η σωστή επιλογή κατασκευής ιστοσελίδας δεν κρίνεται από το αν είναι στατική ή δυναμική. Κρίνεται από την ποιότητα κατασκευής, την αξιοπιστία της εταιρίας που φτιάχνει την ιστοσελίδα και τις οικονομικές τιμές!

Εμείς στη make my web φτιάχνουμε στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες στις καλύτερες τιμές της αγοράς και για να διευκολύνουμε την επιλογή σας και τον χρόνο απόκτησης ιστοσελίδας, έχουμε έτοιμες οικονομικές ιστοσελίδες σε πολλά σχέδια εμφάνισης που βλέπετε ζωντανά online σε demos sites για να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει!

Δείτε όλες τις έτοιμες ιστοσελίδες σχεδιασμού by makemyweb.gr και αγοράστε ιστοσελίδα online από το ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ με χαμηλό κόστος!

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, εμπιστευτείτε μας στην κατασκευή ιστοσελίδας σας. Δώστε μας την ευκαιρία κατασκευής της και κερδίστε με ένα ποιοτικό, υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα, στην καλύτερη τιμή!

Και αν ακόμη συνεχίζετε να προβληματίζεστε μην ανησυχείτε! Έχουμε τις λύσεις στην κατασκευή ιστοσελίδων! Τηλεφωνείστε μας στο 211 8006160 για να σας βοηθήσουμε!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ