Γιατί δεν επισκέπτονται την ιστοσελίδα μου?
Γιατί δε βρίσκουν την ιστοσελίδα μου στη Google

Γιατί δεν επισκέπτονται την ιστοσελίδα μου?

Γιατί δεν επισκέπτονται την ιστοσελίδα μου? Έφτιαξα επαγγελματική ιστοσελίδα αλλά τη βλέπουν μόνο οι φίλοι μου που τη ξέρουν! Γιατί δεν βρίσκουν το site μου εύκολα όταν ψάχνουν στη Google? Γιατί δεν βρίσκουν την ιστοσελίδα μου στη Google όταν ψάχνουν για προϊόντα που πουλάω?

Γιατί δεν βρίσκουν την ιστοσελίδα μου στη Google όταν ψάχνουν για προϊόντα που πουλάω?

Γιατί αν και έφτιαξα ιστοσελίδα όσους πελάτες είχα πριν τους ίδιους έχω και τώρα, αντί ν’ αυξηθούν όπως περίμενα? Γιατί δεν βρίσκουν το site μου στις μηχανές αναζήτησης όταν ψάχνουν για προϊόντα που πουλάω? Γιατί δεν αποδίδει η ιστοσελίδα μου? Ακούμε συχνά έναν επαγγελματία που έχει φτιάξει επαγγελματική ιστοσελίδα να έχει παρόμοιες απορίες και να αναρωτιέται γιατί δεν την επισκέπτονται, γιατί δεν αποφέρει κέρδος το site ή το e-shop του. Αναρωτιέται γιατί η ιστοσελίδα του ανταγωνιστή  βγαίνει μπροστά στις μηχανές αναζήτησης στις πρώτες σελίδες της Google, ενώ πουλάει ακριβότερα προϊόντα ή υπηρεσίες ή μεταπουλάει τα δικά του προϊόντα ή να προσφέρει χαμηλότερης ποιότητας προϊόντα ή υπηρεσίες ή έχει πολύ μικρότερο κατάστημα από το δικό του. Προβληματίζεται γιατί ενώ έχει καλύτερα προϊόντα και φτηνότερες τιμές, η δική του ιστοσελίδα ή το δικό του e-shop είναι χαμένα μέσα στις χιλιάδες σελίδες της Google, της Bing της Yahoo και δεν την επισκέπτεται κανείς πέρα από τους πελάτες που ήδη έχει και από τους γνωστούς και φίλους που τη γνωρίζουν. Αποτέλεσμα είναι ότι δε μπορεί ν’ αυξήσει το πελατολόγιό του, αλλά ούτε τις πωλήσεις του μέσα από την ιστοσελίδα. Δεν έχει κέρδος από το site του και εύλογα αναρωτιέται γιατί το έφτιαξε αφού δεν αποδίδει. Η απάντηση λοιπόν στα ερωτήματα αυτά είναι απλή:

Διαφορά κατασκευής ιστοσελίδας με ιστοσελίδα φτιαγμένη με τεχνικές προώθησης – SEO Gooole

Κατασκευάζω ένα website για να έχω μια παρουσία στο διαδίκτυο και βρίσκεται ανάμεσα σε χιλιάδες site που προσφέρουν παρόμοια προϊόντα και υπηρεσίες με το δικό μου ή κατασκευάζω μια ιστοσελίδα που ξεχωρίζει, που βγαίνει μπροστά στη Google και αφήνει πίσω της χιλιάδες ιστοσελίδες με παρόμοιες επιχειρήσεις με τη δική μου. Αυτό συμβαίνει γιατί ενώ είναι σημαντικό να έχει κανείς μια ευπαρουσίαστη και λειτουργική ιστοσελίδα, θα πρέπει παράλληλα να είναι κατασκευασμένη με τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων από το αρχικό στάδιο σχεδιασμού ιστοσελίδας και τη μακέτα ιστοσελίδας μέχρι την κατασκευή ανάπτυξη και ολοκλήρωσή της. Αυτή είναι φροντίδα έμπειρων και καταρτισμένων επαγγελματιών που εκτός από την κατασκευή ιστοσελίδας ασχολούνται με την προώθηση ιστοσελίδων που βγαίνουν μπροστά στα πρώτα αποτελέσματα των μεγαλύτερων μηχανών αναζήτησης. Η Google όπως και οι άλλες μηχανές αναζήτησης, δεν εξετάζουν το ποιος έχει καλύτερες τιμές ή καλύτερα προϊόντα στην ιστοσελίδα του. Εξετάζουν όμως με τον τρόπο που έχει κατασκευαστεί η ιστοσελίδα ή το e-shop και αν η κατασκευή και ανάπτυξη της ιστοσελίδας έχει γίνει βάση των τεχνικών που η κάθε μηχανή αναζήτησης ορίζει για να την προωθήσει και να την εμφανίσει στα πρώτα αποτελέσματά της. Έτσι βρίσκουν εύκολα την ιστοσελίδα σας οι χρήστες που ψάχνουν για προϊόντα και υπηρεσίες που πουλάτε. Αφού τη βρίσκουν την επισκέπτονται και όσο την επισκέπτονται αυξάνονται οι πιθανότητες να κάνετε τους επισκέπτες πελάτες σας!

Φτιάχνω ιστοσελίδα δε σημαίνει ότι θα την επισκέπτονται

Επισκέπτονται την ιστοσελίδα μου δε σημαίνει αυτόματα αύξηση πωλήσεων

  • Φτιάχνω ιστοσελίδα, σημαίνει φτιάχνω την επαγγελματική παρουσία μου στο internet, το διαδικτυακό μου «μαγαζί»
  • Επισκέπτονται την ιστοσελίδα μου, σημαίνει ότι έχει φτιαχτεί με ειδικές τεχνικές SEO για να βγαίνει μπροστά στις μηχανές αναζήτησης
  • Μετατροπή επισκεψιμότητας ιστοσελίδας σε πωλήσεις, σημαίνει ότι η ιστοσελίδα μου έχει κατασκευαστεί με σύγχρονα λογισμικά, φρέσκια κι ελκυστική εμφάνιση, και η παρουσίαση των προϊόντων – υπηρεσιών μου, τα αναδεικνύει τόσο, όσο και οι προσφορές μου!
Στην make my web βάζουμε κοινούς στόχους με τους πελάτες μας και η κατασκευή ιστοσελίδας σε μας, έχει σκοπό να φέρει επισκέψεις που θα τις μετατρέψει σε πελατειακή δύναμη. Αναλαμβάνουμε την προώθηση και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων με συνέπεια και αξιοπιστία. Δε δίνουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να κρατήσουμε και υλοποιούμε με υπευθυνότητα αυτό που αναλαμβάνουμε. Σταματήστε να αναρωτιέστε γιατί δεν επισκέπτονται το site σας, πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας! Επικοινωνήστε μαζί μας να κάνουμε τους στόχους σας πραγματικότητα!
Close Menu
×

Cart