Γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα για την επιχείρησή μου?
Γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα, λόγοι κατασκευής ιστοσελίδων

Γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα για την επιχείρησή μου?

Γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα? Τι κερδίζω φτιάχνοντας ιστοσελίδα? Είμαι freelancer χρειάζομαι ιστοσελίδα? Έχω σελίδα Facebook να φτιάξω και ιστοσελίδα? 8+2 λόγοι για να φτιάξεις ιστοσελίδα!

Γιατί να φτιάξω επαγγελματική ιστοσελίδα? Τι κερδίζω φτιάχνοντας ιστοσελίδα?

1. Μια σύγχρονη ιστοσελίδα, δείχνει μια σύγχρονη επιχείρηση!

Η επιχείρησή σας, η εταιρεία σας, δε θα πρέπει να είναι μόνο σύγχρονη, θα πρέπει να δείχνει και σύγχρονη! Στην εποχή που το internet είναι ηγέτης στην επικοινωνία και στην προώθηση – διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών και μικροί μεγάλοι έχουν διαρκή ενασχόληση με αυτό, είτε για λόγους εργασίας, είτε για λόγους ψυχαγωγίας, εσείς και η επιχείρησή σας, μπορείτε να απέχετε από αυτό? Φτιάχνοντας μια ιστοσελίδα, έχει τη θέση της και η επιχείρησή σας στη μεγάλη αγορά του διαδικτύου.

2. Έχοντας ιστοσελίδα, αυξάνεται η αξιοπιστία και το image της εταιρείας σας

Πόσοι πελάτες εμπιστεύονται πια επιχειρήσεις που δεν έχουν διαδικτυακή παρουσία, όταν εκατομμύρια χρήστες του internet κάθε λεπτό, αναζητούν και μια υπηρεσία ή ένα προϊόν στο διαδίκτυο? Γιατί να μη δουν και την εταιρεία σας μέσα σε αυτήν τη μεγάλη αγορά? Γιατί να μη γνωρίζουν την επιχείρησή σας μέσα από την ιστοσελίδα σας?

3. Η κατασκευή της ιστοσελίδας φέρνει κέρδη!

Γιατί να μην αγοράσουν τις δικά σας προϊόντα και τις δικές σας υπηρεσίες στο διαδίκτυο? Γιατί να μην αυξήσετε τις πωλήσεις και τα κέρδη σας? Χιλιάδες πελάτες σας περιμένουν στο web.

4. Ανοιχτή επιχείρηση 24 ώρες τη μέρα κάθε μέρα χωρίς έξοδα!

Τέρμα τα ωράρια και οι μισθοί! Με μια ιστοσελίδα είσαστε διαρκώς ανοιχτά σε όλους τους ιντερνετικούς χρήστες, που επισκέπτονται την επιχείρησή σας κάθε στιγμή, γνωρίζουν τις υπηρεσίες σας και τα προϊόντα σας, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε υπαλλήλους και έξοδα.

5. Έχετε ιστοσελίδα? Έχετε μόνιμη χωρίς κόστος διαφήμιση στο internet!

Με την κατασκευή ιστοσελίδας (website) έχετε τη μόνιμη προβολή, τη μόνιμη διαφήμιση της εταιρείας σας στον χώρο του internet. Παρουσιάζετε εύκολα και όσο συχνά θέλετε τις υπηρεσίες σας και τα προϊόντα σας, τις δραστηριότητες και τα νέα της εταιρείας σας, χωρίς να χρειάζεστε τα αυξημένα κόστη διαφήμισης για να έχετε διάσπαρτες διαφημίσεις σε άλλα site, που θα σας προσφέρουν συγκεκριμένο χώρο που δεν αρκεί για να παρουσιάσετε όλα τα προϊόντα σας και που δε θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας όσο εσείς επιθυμείτε.

6.Βρίσκουν εύκολα την επιχείρησή σας, εύκολη προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών σας

Με τη δική σας ιστοσελίδα, «σπάνε» τα γεωγραφικά σύνορα της επιχείρησής σας και αυξάνετε τις πωλήσεις σας. Όπου κι αν είναι το φυσικό σας κατάστημα, η επιχείρησή σας, η εταιρεία σας, δεν έχει πια σημασία. Σας βρίσκουν γρήγορα και εύκολα!

7.Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών με παροχή υλικού

Ανέξοδα μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας περιγραφή των προϊόντων σας και υπηρεσιών που προσφέρετε, φωτογραφίες, φυλλάδια, video και ότι άλλο είναι χρήσιμο γι’ αυτούς και τους ενημερώνετε για τα νέα σας προϊόντα χωρίς το κόστος των εκτυπώσεων και της διανομής. Μαθαίνουν εύκολα ότι αφορά την εταιρεία σας και την επιχειρηματική σας δράση ή τις υπηρεσίες που προσφέρεται. Έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τα ερωτήματά τους μέσω ηλεκτρονικής φόρμας και να πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν.

8.Καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους συνεργάτες

Έχετε εξωτερικούς συνεργάτες, όπως πχ πωλητές? Με την ιστοσελίδα τους δίνετε πολύτιμα βοηθήματα, όπως σχετικά έντυπα για τη δουλειά τους, έντυπα αιτήσεων, εγκυκλίους και οδηγίες, που είναι πολύτιμα εργαλεία στα χέρια τους. Τους χορηγείτε ότι υλικό χρειάζονται, χωρίς να το βλέπουν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, χρησιμοποιώντας την είσοδο μελών στο site σας.

+1 Γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα αφού έχω σελίδα Facebook για την επιχείρησή μου

Είναι πολύ καλό αν έχετε μια εταιρική σελίδα στο Facebook, αλλά δεν είναι ιστοσελίδα και δεν απολαμβάνετε με αυτή τα πλεονεκτήματα που έχει η κατασκευή ιστοσελίδας. Για να είναι αποτελεσματική η σελίδα Facebook θα πρέπει να συνδεθεί με την ιστοσελίδα σας, ώστε να γνωρίσουν οι φίλοι σας την επιχείρησή σας.

+2 Γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα αφού έχω blog

Το blog είναι χρήσιμο και χρησιμοποιείται για την προώθηση των επιχειρήσεων και εμείς στη makemyweb το προτείνουμε συχνά στους πελάτες μας, γιατί η επαγγελματική δημιουργία ενός blog από έμπειρο επαγγελματία δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες μας. Όμως το blog δεν είναι ιστοσελίδα, δεν σας παρέχει τα οφέλη της ιστοσελίδας και πρέπει να λειτουργεί συμπληρωματικά του site σας. Η παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο είναι η εταιρική ιστοσελίδα σας. Μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα γίνεται εργαλείο της δουλειάς σας και της προώθησης των υπηρεσιών σας. Ιδανικό είναι να συνδυάζεται με την παρουσία σας στα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Youtube) και να είστε μπροστά στις εξελίξεις και στις νέες αγορές που δημιουργούνται στο διαδίκτυο και για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να αποκτήσετε πρώτα την εταιρικό σας ιντερνετικό προφίλ: την επαγγελματική ιστοσελίδα σας. Η ιστοσελίδα είναι η ταυτότητα, η βιτρίνα της εταιρεία σας στη διαδικτυακή αγορά, γι’ αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο να είναι το τελικό αποτέλεσμα αντιπροσωπευτικό της εταιρεία σας και του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Στην κατασκευή ιστοσελίδας χρειάζεστε έμπειρους, αξιόπιστους επαγγελματίες

Χρειάζεστε τους ανθρώπους της Make My Web που να μην έχουν μόνο τεχνικές γνώσεις, αλλά να ξέρουν την αγορά και τον παλμό των χρηστών, ώστε η ιστοσελίδα σας να αποτελεί για την εταιρεία σας, το πιο δυνατό εργαλείο web Marketing. Σας βοηθάμε να εκμεταλλευτείτε το διαδίκτυο σωστά! Αξιοποιούμε δυναμικά κάθε νέα τεχνολογία για τη σωστή επιχειρηματική προβολή σας! Ενισχύστε το επιχειρηματικό σας προφίλ, εξασφαλίστε το μέλλον της επιχείρησής σας, αποκτώντας ένα δυναμικό website. Κατασκευάζουμε σύγχρονες δυναμικές ιστοσελίδες με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου CMS που φέρνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα, είναι απόλυτα φιλικές και λειτουργικές στους επισκέπτες σας και επιτρέπουν την προσθήκη και ανανέωση της ιστοσελίδας με απλές ενέργειες από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας χωρίς να χρειάζεται να έχει τεχνικές γνώσεις. Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες διαδικτύου με σκοπό να ενημερωθείτε για οτιδήποτε σχετικό με την ιστοσελίδα που θέλετε να κατασκευάσετε ή με την ιστοσελίδα που ήδη διαθέτετε. Συζητήστε μαζί μας για τις προοπτικές που υπάρχουν για τη δική σας επιχείρηση στο χώρο του διαδικτύου. Φροντίζουμε να ξεχωρίσει η επιχείρησή σας! Φροντίζουμε να ξεχωρίσει η ιστοσελίδα σας! Κάντε τώρα το πρώτο βήμα στην προβολής σας: Δείτε τις έτοιμες ιστοσελίδες στο eshop ιστοσελίδων, διαλέξτε site από τα σχέδια ιστοσελίδων που θα βρείτε στις συλλογές ιστοσελίδων και αγοράστε online επαγγελματική ιστοσελίδα όπου κι αν βρίσκεστε! Κι αν δεν σας ικανοποιήσουν τα site που θα δείτε, επικοινωνήστε μαζί μας να σχεδιάσουμε μαζί την κατασκευή ιστοσελίδας σας και κερδίστε με το αποτέλεσμα! Γιατί δεν χρειάζεστε απλά ιστοσελίδα, αλλά ιστοσελίδα κατασκευής make my web!
Close Menu
×

Cart