Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Κατασκευή blog blogspot για πώληση ακινήτου στο Βραχάτι Κορινθίας

Κατασκευή blog, δημιουργία blogspot για προσωπικό ιστολόγιο, έργο από portfolio με blogs by makemyweb

Η δημιουργία του blog exohikakorinthos.blogspot.gr έγινε αποκλειστικά για την προώθηση και πώληση ιδιωτικού ακινήτου που βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής στο Βραχάτι Κορινθίας.

Το ακίνητο που είναι μεγαλύτερο από 400 τμ, βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα στο Βραχάτι Κορινθίας στην παραλία Σαμούτανης, περιτρυγυρισμένο από πράσινο, ανάμεσα σε βίλες, στην πιο περιζήτητη περιοχή του Βραχατίου.

Στην περίοδο της κρίσης, ο ιδιοκτήτης αποφάσισε την πώληση του ακινήτου και θέλοντας να αποφύγει το τακτικό κόστος των διαφημίσεων που στα διάφορα sites με αμφίβολα αποτελέσματα για την σωστή προβολή του, προτίμησε την κατασκευή blog για να διαφημίσει με μικρότερο κόστος το ακίνητο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στόχος του ήταν να διασφαλίσει ότι το τελικό αποτέλεσμα της κατασκευής του blog θα φέρει τη μεγάλη επισκεψιμότητα που επιθυμούσε, αντί να χαθεί στο σωρό των διαφημίσεων στα μεγάλα sites αγγελιών.

Αν και τελικά κατά καιρούς αμφιταλαντεύεται στην τελική απόφαση πώλησης του ακινήτου, ο στόχος του επιτεύχθηκε και απαλαμβάνει με ικανοποίηση την κυκλοφορία και τη μεγάλη επισκεψιμότητα που συγκεντρώνει το blog του.

Η κατασκευή του blog, βασίστηκε στη δημιουργία διαφημιστικών banners με κίνηση που έδωσαν έμφαση στην παρουσίαση του μονοθεματικού blog και στη συγγραφή κειμένων. Η δημιουργία της επαγγελματικής σελίδας Facebook και Google plus, έδωσε συνολικά μια επαγγελματική εικόνα προβολής και προώθησης στο internet ενός προσωπικού και λιτού blog και αύξησε ακόμη περισσότερο την επισκεψιμότητά του.

Δείτε τo blog της blogger

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: Ιδιώτης στην Αθήνα
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Η δημιουργία ενός blog είναι δουλειά που την γνωρίζουμε καλά και διαθέτουμε την εμπειρία στον επαγγελματικό σχεδιασμό blog. Η δυσκολία της κατασκευής του συγκεκριμένου blog ήταν η έλλειψη υλικού, αφού όλο το blog στηρίζεται στην προβολή ενός και μόνου ημιτελούς κτιρίου. Ο ιδιοκτήτης του blog, επιθυμούσε επαγγελματική προβολή και παράλληλα, να βγει το blog του μπροστά στις πρώτες σελίδες της μηχανές αναζήτησης για να αποκτήσει επισκεψιμότητα.

  Γι΄αυτό και στη δημιουργία του, πρωτοτυπήσαμε. Δημιουργήσαμε εικόνες - banners με διαφημιστικά μηνύματα και δώσαμε κίνηση στις εικόνες, που τραβάνε το μάτι του επισκέπτη.

  Στη δεξιά στήλη του ιστολογίου δημιουργήσαμε διαφημιστικά banners σε έντονα χρώματα για να φέρουμε αισθητική αρμονική αντίθεση με την υπόλοιπη σελίδα.

  Αξιοποιήσαμε κάθε πληροφορία που είχαμε για το ακίνητο και την περιοχή που βρίσκεται δημιουργώντας αναρτήσεις και άρθρα, και δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στη συγγραφή μοναδικών κειμένων.

  Η κατασκευή του έγινε εξ' ολοκλήρου με τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων - blogs και παρ' όλο που είναι ένα blog που λόγω της φύσης του δεν ενημερώνεται με νέες ειδήσεις, εκτοξεύτηκε στις πρώτες σελίδες της Google σε μια μεγάλη ομάδα κλειδιών.

 • Τύπος ιστοσελίδας: Blog blogspot - Ιστολόγιο
 • Είδος ιστοσελίδας: Προσωπικό blog
 • Πλατφόρμα κατασκευής: Κατασκευή blog Blogger
 • Υπηρεσίες: Δημιουργία blog, Web design, Web development, Σχεδιασμός μακέτας ιστοσελίδας, Προώθηση ιστοσελίδας -seo, Προώθηση blog - seo, Δημιουργία λογότυπου, Δημιουργία εικόνων - banners, Συγγραφή κειμένων, Δημιουργία σελίδας Facebook, Δημιουργία σελίδας Google-Plus
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ