Κατασκευή blog blogspot για πώληση ακινήτου στο Βραχάτι Κορινθίας

Κατασκευή blog - Δημιουργία blog, blogspot blogger, Κατασκευή blog στην Κόρινθο, δημιουργία blog στο Βραχάτι Κορινθίας
Κατασκευή blog - Δημιουργία blog στο Βραχάτι Κορινθίας

Δημιουργία blog, Κατασκευή blogspot - Blogger

Κατασκευή blog στην Κόρινθος, δημιουργία blog για την πώληση ακινήτου στο Βραχάτι Κορινθίας. Η δημιουργία blog έγινε για τα Εξοχικά Κόρινθος.

Η κατασκευή blog του exohikakorinthos.blogspot.gr έγινε αποκλειστικά για την προώθηση και πώληση ακινήτου από ιδιώτη.  Η ανάγκη προβολής του ημιτελούς ακινήτου και η προώθησή του μέσω διαδικτύου, οδήγησε τον πελάτη μας στη δημιουργία του blog.

Το ακίνητο που είναι μεγαλύτερο από 400 τμ, βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα στο Βραχάτι Κορινθίας στην παραλία Σαμούτανη, περιτριγυρισμένο από πράσινο, ανάμεσα σε βίλες, στην πιο περιζήτητη περιοχή του Βραχατίου.

Project κατασκευής blog

Στην περίοδο της κρίσης, ο ιδιοκτήτης αποφάσισε την πώληση του ακινήτου και θέλοντας να αποφύγει το τακτικό κόστος των διαφημίσεων που στα διάφορα sites με αμφίβολα αποτελέσματα για την σωστή προβολή του, προτίμησε την κατασκευή blog για να διαφημίσει με μικρότερο κόστος το ακίνητο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στόχος του ήταν να διασφαλίσει ότι το τελικό αποτέλεσμα της κατασκευής του blog θα φέρει τη μεγάλη επισκεψιμότητα που επιθυμούσε, αντί να χαθεί στο σωρό των διαφημίσεων στα μεγάλα sites αγγελιών.

Αν και τελικά κατά καιρούς αμφιταλαντεύεται στην τελική απόφαση πώλησης του ακινήτου, ο στόχος του επιτεύχθηκε και απολαμβάνει με ικανοποίηση την κυκλοφορία και τη μεγάλη επισκεψιμότητα που συγκεντρώνει το blog του.

Σχεδιασμός blog

Η δημιουργία ενός blog είναι δουλειά που την γνωρίζουμε καλά και διαθέτουμε την εμπειρία στον επαγγελματικό σχεδιασμό blog. Η δυσκολία της κατασκευής του συγκεκριμένου blog ήταν η έλλειψη υλικού, αφού όλο το blog στηρίζεται στην προβολή ενός και μόνου ημιτελούς κτιρίου. Ο ιδιοκτήτης του blog, επιθυμούσε επαγγελματική προβολή και παράλληλα, να βγει το blog του μπροστά στις πρώτες σελίδες της google για να αποκτήσει επισκεψιμότητα.

Γι΄αυτό και στη δημιουργία του, πρωτοτυπήσαμε. Δημιουργήσαμε εικόνες – banners με διαφημιστικά μηνύματα και δώσαμε κίνηση στις εικόνες, που τραβάνε το μάτι του επισκέπτη.

Στη δεξιά στήλη του ιστολογίου δημιουργήσαμε διαφημιστικά banners σε έντονα χρώματα για να φέρουμε αισθητική αρμονική αντίθεση με την υπόλοιπη σελίδα.

Αξιοποιήσαμε κάθε πληροφορία που είχαμε για το ακίνητο και την περιοχή που βρίσκεται δημιουργώντας αναρτήσεις και άρθρα, και δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στη συγγραφή μοναδικών κειμένων.

Η κατασκευή του έγινε εξ’ ολοκλήρου με τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων – blogs και παρ’ όλο που είναι ένα blog που λόγω της φύσης του δεν ενημερώνεται με νέες ειδήσεις, εκτοξεύτηκε στις πρώτες σελίδες της Google σε μια μεγάλη ομάδα κλειδιών.

Σχεδιασμός blog για πώληση ακινήτου
Σχεδιασμός banner για ιστοσελίδα
Κατασκευή blog για Εξοχικά Κόρινθος blogspot
Αρχική σελίδα blog

Κατασκευή blog

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής blog «Εξοχικά Κόρινθος» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Ιστολόγιο

Είδος ιστοσελίδας: Προσωπικό blog

Πλατφόρμα site: Blogger

Υπηρεσίες: Κατασκευή blog, Web design -Σχεδιασμός blog, Web development, SEO – Προώθηση ιστοσελίδας, Δημιουργία Λογότυπου, Επιμέλεια κειμένων, Δημιουργία σελίδας Facebook.

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.exohikakorinthos.blogspot.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart