Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας Αγρίνιο - Καθαριστήρια So Clean

Κατασκευή ιστοσελιδων Αγρίνιο, κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας So Clean Αγρίνιο

Τα So clean είναι υπερσύγχρονα καθαριστήρια με εξειδίκευση στο χώρο του καθαρισμού σε κάθε είδος ιματισμού. Το πρώτο Καθαριστήριο So Clean, λειτούργησε το 2010 από τον Ανδρέα Πλατανιά και συνεχίζει μέχρι σήμερα να ξεχωρίζει στο χώρο του καθαρισμού μέσα απο δύο ιδιόκτητα καταστήματα που διαθέτει στο Αγρίνιο, σε συνδυασμό με το ζήλο, την αφοσίωση, την υπευθυνότητα και τη συνεχούς εκπαίδευση του εξειδικευμένου προσωπικού.

Ο ιδιοκτήτης των So Clean Ανδρέας Πλατανιάς, νέος επιχειρηματίας με σύγχρονες ιδέες που έχει εξοπλίσει τα καταστήματά του με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού και το πιο εξειδικευμένο προσωπικό, δε θα μπορούσε παρά να θέλει μια αντιπροσωπευτική δυναμική ιστοσελίδα σε ιδιαίτερα σύγχρονη εμφάνιση, που να προβάλει επάξια την επιχείρισή του στο διαδίκτυο. Με πελάτες όλων των ηλικιών, ήθελε η ιστοσελίδα του να είναι μοντέρνα και παράλληλα απλή και φιλική στους επισκέπτες της. Ήθελε ιστοσελίδα με χρώματα ζωντανά, σαν τα χρώματα των ενδυμάτων που φροντίζουν τα καταστήματά του!

Η δημιουργία της επαγγελματικής ιστοσελίδας soclean.gr, αν και επιλέχθηκε από από τα πακέτα ιστοσελίδων Dynamic Website Economy με έτοιμες ιστοσελίδες, είχε στόχο να είναι ξεχωριστή και απόλυτα αντιπροσωπευτική των καταστημάτων. Αυτό επιτεύχθηκε με τη δημιουργία εικόνων που έδωσαν στην ιστοσελίδα την ταυτότητα της επιχείρησης.

Αξίζει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα, όπως και τα Καταστήματα So Clean!

Δείτε την δυναμική ιστοσελίδα

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: Καθαριστήρια So Clean Αγρίνιο
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας, με αγορά ιστοσελίδας από τα πακέτα ιστοσελίδων Dynamic Website Economy με έτοιμες ιστοσελίδες.

  Η ιστοσελίδα επιλέχθηκε από τη συλλογή ιστοσελίδων της σειράς Dynamic Website Economy, με βάση το σχέδιο και το χρώμα της ιστοσελίδας, για να δένει με το λογότυπο και τα Καταστήματα So Clean στο Αγρίνιο.

  Η δημιουργία σύνθεσης εικόνων που μας ανέθεσε ο ιδιοκτήτης, έγινε με γνώμονα τα υπάρχοντα χρώματα των καταστημάτων καθώς και των γραφικών που ήδη διέθετε ο ιδιοκτήτης.

  Οι μεγάλες κινούμενες εικόνες που λειτουργούν σαν φόντο στην ιστοσελίδα δέθηκαν απόλυτα στο site και δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε μια πολύ οικονομική ιστοσελίδα, που αντιπροσωπεύει επάξια τα Καθαριστήρια So Clean στο Αγρίνιο.

 • Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα Medium
 • Είδος ιστοσελίδας: Επαγγελματική ιστοσελίδα
 • Πλατφόρμα κατασκευής: Κατασκευή Joomla
 • Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design, Web development, Δημιουργία εικόνων - banners, Διάθεση εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ