Κατασκευή eshop – Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος Κύλινδρος

Κατασκευή eshop με wordpress στο Παλαιό Φάληρο για τα οπτικά Κύλινδρος
Κατασκευή eshop με wordpress στο Παλαιό Φάληρο για τα οπτικά Κύλινδρος

Κατασκευή eshop με wordpress - woocomerce

Σχεδιασμός και κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος eshop wordpress με την πλατφόρμα woocomerce για τα οπτικά Κύλινδρος.
Η κατασκευή eshop στην Αθήνα στο Παλαιό Φάληρο σχεδιάστηκε για τις ηλεκτρονικές πωλήσεις του Καταστήματος Οπτικών Κύλινδρος που επιθυμεί να επεκτείνει τις πωλήσεις του σε όλη την Ελλάδα.
Κατασκευή eshop με wordpress στο Παλαιό Φάληρο

Project κατασκευής eshop

Η κατασκευή eshop στην Αθήνα στο Παλαιό Φάληρο σχεδιάστηκε για τις ηλεκτρονικές πωλήσεις του Καταστήματος Οπτικών Κύλινδρος σε όλη την Ελλάδα.

Με την κατασκευή e-shop και τις δυναμικές ηλεκτρονικές  πωλήσεις, το Κατάστημα Οπτικών Κύλινδρος, έρχεται κοντά στους πελάτες του, προσφέροντας τη δυνατότητα άμεσης παραγγελίας προϊόντων όπου κι αν βρίσκονται.

Με άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, το ηλεκτρονικό κατάστημα kylindros.gr εκτός από την άμεση εκτέλεση παραγγελιών, σας εξασφαλίζει την φροντίδα και καθοδήγησή σας καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψής σας στο eshop, προκειμένου να επιλέξετε τα γυαλιά ή τους φακούς επαφής που όχι μόνο σας ταιριάζουν απόλυτα αλλά και εγγυώνται την καλύτερη δυνατή όραση.

Σχεδιασμός eshop

Κατασκευή eshop του καταστήματος οπτικών Κύλινδρος στην Αθήνα στο Παλαιό Φάληρο με σχεδιασμό eshop με wordpress, τη νέα δυναμική φιλική πλατφόρμα woocommerce για ηλεκτρονικές πωλήσεις αξιώσεων, παράλληλα με εύκολη διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος. Κατασκευή eshop με σύγχρονο design σε black & white σχεδιασμό με δυναμική προβολή των προϊόντων και εύκολη αγορά από τον πελάτη μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Δημιουργία e-shop responsive για να ανταποκρίνεται αυτόματα η εμφάνιση του eshop σε όλες τις κινητές συσκευές και να μπορεί ο πελάτης να αγοράσει με άνεση προϊόντα από όποια συσκευή και να επισκεφτεί το eshop.

Κατασκευή eshop

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής e-shop «Κύλινδρος» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Ιστοσελίδα με ηλεκτρονικές πωλήσεις

Είδος ιστοσελίδας:  E-shop-Ηλεκτρονικό κατάστημα

Πλατφόρμα site: WordPress-Woocomerce

Υπηρεσίες: Κατασκευή eshop, Web design -Σχεδιασμός eshop, Web development, Επεξεργασία εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting, Δημιουργία σελίδας Facebook

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.kylindros.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart