Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Κατασκευή e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης για τα Λιβάδια Μυλοπόταμου Κρήτης

kataskevi-eshop-rethymno-kritis-dimiourgia-eshop-mylopotamo-rethymno-kritis-sxediasmos-eshop-livadia-kritis

Η κατασκευή e-shop στο Ρέθυμνο για τα Λιβάδια Κρήτης που βρίσκονται στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, φέρνει σε express χρόνο, ντόπια φρέσκα ζωικά κρητικά προϊόντα σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Τα Λιβάδια Μυλοπόταμου Κρήτης, με σεβασμό στην παράδοση και στον πελάτη - καταναλωτή, εκτρέφει ζώα με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής των τροφίμων που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα διαθέτει στην χονδρική τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Με την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος-eshop τα Λιβάδια Κρήτης επιτυγχάνεται ο στόχος, που είναι η προώθηση των τοπικών κρητικών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε χώρες της Ευρώπης, στηρίζοντας ταυτόχρονα τους ντόπιους παραγωγούς, δίνοντας ώθηση στην οικονομία του νησιού.

Γνωρίστε τα Λιβάδια Κρήτης από κοντά με μια επίσκεψη στο eshop τους!

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: Λιβάδια Κρήτης Μ.Ι.Κ.Ε
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή e-shop για τα Λιβάδια Κρήτης και ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος δημιουργήθηκε εξ' αρχής με στόχο να αποτυπώσει την πανέμορφη φύση του Μυλοπόταμου Ρεθύμνου και να προβάλει με αυθεντικότητα τα ζωντανά προϊόντα που εκτρέφονται στην εύφορη Κρήτη.

  Η κατασκευή eshop έγινε με wordpress, τα γήινα χρώματα κυριαρχούν στην δυναμική ιστοσελίδα με τις ηλεκτρονικές πωλήσεις και δένουν απόλυτα με τα προϊόντα και παρ' όλα τα έντονα χρώματα το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα της ιστοσελίδας είναι λιτό, φυσικό και φρέσκο σαν τα προϊόντα που φτάνουν πια ηλεκτρονικά στο πιάτο σας!

 • Τύπος ιστοσελίδας: Ηλεκτρονικό κατάστημα - Eshop
 • Είδος ιστοσελίδας: Ηλεκτρονικές πωλήσεις
 • Πλατφόρμα κατασκευής: Κατασκευή Wordpress
 • Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design, Web development, Σχεδιασμός μακέτας ιστοσελίδας, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ