Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος – eshop στο Αιγάλεω

κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος στο αιγάλεω

Κατασκευή eshop στο Αιγάλεω για την GF Electronics

Η κατασκευή eshop στο Αιγάλεω για την εταιρεία GF Electronics βοήθησα έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών να βρουν αξιόπιστα και ελεγμένα προϊόντα τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Η άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα της GF Electronics, μέσα από το eshop, παρέχει την βέλτιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες της, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την μέγιστη ευχαρίστησή τους.

Με γνώμονα τα ανωτέρω χαρακτηριστικά της εταιρείας σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να ανταποκρίνεται πλήρως στο έργο της εταιρείας.

σχεδιασμός eshop αιγάλεω

Project κατασκευής eshop

Η εταιρεία GF Electronics μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα παρέχει στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό.

Προϊόντα με προέλευση Ευρωπαϊκών Χωρών, πιστοποιημένα και όλα ελεγμένα ως προς την λειτουργία και την απόδοσή τους.

Στο eshop της GF Electronics μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη ποικιλία σε κινητά τηλέφωνα, tablets, αξεσουάρ και gaming gadgets.

Με την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος η εταιρεία GF Electronics καταφέρνει να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει και δεν είναι άλλοι από την καλύτερη προβολή, παρουσίαση και προώθηση των πιστοποιημένων προϊόντων της.

Διαθέτοντας πιστοποιημένα προϊόντα από Ευρωπαϊκές χώρες, σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της GF Electronics.

Επιπροσθέτως, η κατασκευή ιστοσελίδας της GF Electronics καταφέρνει όχι μόνο να συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων της εταιρείας, αλλά ταυτόχρονα να βελτιώσει την παρουσία της στο χώρο της τεχνολογίας καθώς και να παρουσιάσει την εταιρική ταυτότητά της στο ευρύ κοινό.

Σχεδιασμός eshop

O σχεδιασμός eshop για την GF Electronics από την αρχή δημιουργήθηκε με σκοπό την βέλτιστη προβολή και προώθηση των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος, με τον πιο εύκολο και εύχρηστο τρόπο προς τους επισκέπτες.

Έτσι, η κατασκευή eshop βασίστηκε σε έναν minimal σχεδιασμό με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση στο στόχο της εταιρείας. Μέσα από ένα εύκολο μενού πλοήγησης και μια εύχρηστη κατηγοριοποίηση των προϊόντων, η εταιρεία καταφέρνει καθημερινά να προσελκύσει νέους πελάτες και να τους προσφέρει τα πιστοποιημένα προϊόντα της.

Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος βασίστηκε στην πρόσθετη λειτουργία WooCommerce του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου wordpress. Η κοστολόγηση έγινε σύμφωνα με τα οικονομικά πακέτα eshop που προσφέρει η εταιρεία μας.

Ο responsive σχεδιασμός του eshop επιτρέπει την βέλτιστη πλοήγηση από οποιαδήποτε συσκευή (κινητό τηλέφωνο, tablet, υπολογιστή) ενώ η βελτιστοποίηση της ταχύτητας ήρθε να ολοκληρώσει μια πλήρως λειτουργική και αποδοτική ιστοσελίδα, η οποία συνδυάζει την αισθητική με τη χρηστικότητα.

κατασκευή eshop κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος αιγάλεω

Κατασκευή eshop

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής eshop για την εταιρεία «GF Electronics» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Ιστοσελίδα με ηλεκτρονικές πωλήσεις – eshop

Είδος ιστοσελίδας:  E-shop – Ηλεκτρονικό κατάστημα

Πλατφόρμα site: WordPress – Woocomerce

Υπηρεσίες: Κατασκευή eshop, Web design -Σχεδιασμός e-shop, Web development, Επεξεργασία εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting

Ιστοσελίδα Πελάτη: gfelectronics.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart