Κατασκευή ιστοσελίδας στην Αθήνα, στα Άνω Λιόσια για την Κυρρήστης ΑΕ

Κατασκευή ιστοσελίδας Αθήνα, Άνω Λιόσια, κατασκευή ιστοσελίδας για κατασκευαστική εταιρία ΚΥΡΡΗΣΤΗΣ ΑΕ

Κατασκευή ιστοσελίδας για την κατασκευαστική εταιρία Κυρρήστης ΑΕ

Δημιουργία ιστοσελίδας για την παρουσίαση των υπηρεσιών της τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας ΚΥΡΡΗΣΤΗΣ Α.Ε.

Η κατασκευή ιστοσελίδας στην Αθήνα στα Άνω Λιόσια της τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας ΚΥΡΡΗΣΤΗΣ ΑΕ, δημιουργήθηκε με σκοπό την καλύτερη προβολή των παρεχόμενων Υπηρεσιών της εταιρείας στο ευρύτερο κοινό.

Με γνώμονα το αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας και συγκεκριμένα την μελέτη και την κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων, η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με wordpress προκειμένου να παρέχει στους επισκέπτες που αναζητούν πληροφορίες για την εταιρεία, την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.

Project κατασκευής ιστοσελίδας

Η ΚΥΡΡΗΣΤΗΣ Α.Ε. αποτελεί μια σύγχρονη, τεχνική κατασκευαστική εταιρεία που συστάθηκε με κύριο αντικείμενό της την μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Η τελική μορφή της εταιρίας συστάθηκε από τη συμμετοχή διαφόρων μικρότερων επιχειρήσεων και τεχνικών εταιρειών προκειμένου να προσφέρουν την βέλτιστη εξυπηρέτηση στον τομέα των κατασκευών.

Το εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό της ΚΥΡΡΗΣΤΗΣ Α.Ε. καταφέρνει να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και του μεγάλου ανταγωνισμού προσφέροντας την καλύτερη δυνατή αξία σε υπηρεσίες κτιρίων.

Χρησιμοποιώντας τόσο αποδεδειγμένες πρακτικές όσο και τεχνικές αιχμής, καταφέρνει να διασφαλίσει το καλύτερο δυνατό για τα έργα των πελατών της.

Έτσι, η κατασκευή ιστοσελίδας για την ΚΥΡΡΗΣΤΗΣ Α.Ε. στα Άνω Λιόσια Αττικής , αποτελεί ένα μέσον παρουσίασης της εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας καθώς και προώθησης των υπηρεσιών μελέτης και κατασκευής δημοσίων και ιδιωτικών έργων.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Για την κατασκευή ιστοσελίδας στην Αθήνα χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα wordpress με την οποία δημιουργήσαμε μια δυναμική και responsive ιστοσελίδα, που προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις συσκευές (κινητά, tablets κλπ.), για την βέλτιστη προώθηση των υπηρεσιών της εταιρείας.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας βασίστηκε στην ευχρηστία και την απλότητα σε συνδυασμό με την αισθητική και την αίσθηση επαγγελματισμού που χαρακτηρίζει την εταιρεία. Η επιλογή των χρωμάτων έγινε με γνώμονα το αντικείμενο της εταιρείας προκειμένου να προωθεί καλύτερα τις υπηρεσίες της.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «ΚΥΡΡΗΣΤΗΣ Α.Ε. » και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας:  Εταιρική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: WordPress

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Web hosting

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.kyrristis.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart