Ανακατασκευή ιστοσελίδας joomla σε wordpress για το Forologin

Ανακατασκευή joomla σε wordpress, ανακατασκευή ιστοσελίδας λογιστικού γραφείου Forologin στον Ωρωπό Αττικής

Ανακατασκευή ιστοσελίδας για το λογιστικό γραφείο Forologin

Ανακατασκευή ιστοσελίδας joomla σε wordpress, για τη νέα παρουσίαση των υπηρεσιών του φοροτεχνικού γραφείου Forologin.

Η ανακατασκευή ιστοσελίδας από joomla σε wordpress έγινε λόγω της δημιουργίας της νέας ιστοσελίδας του λογιστικού γραφείου Forologin στο διαδίκτυο.

Το λογιστικό γραφείο Forologin με έμπειρα στελέχη στις λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες, έχει έδρα στην Αθήνα, στην Σκάλα Ωρωπού και παρέχει υπηρεσίες σε όλη τη Αττική και με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει και σε όλη την Ελλάδα.

Ανακατασκευή joomla σε wordpress για το Forologin
Ανακατασκευή joomla σε wordpress για το Forologin

Project κατασκευής ιστοσελίδας

Η δημιουργία ιστοσελίδας δίνει την ευκαιρία στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που αναζητούν υπηρεσίες στο internet να έρθουν σε επαφή με το λογιστικό γραφείο Forologin, για να βρουν άμεσες λύσεις στα φορολογικά τους προβλήματα.

Η ανακατασκευή ιστοσελίδας joomla υλοποιήθηκε σε τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό wordpress, με σχεδιασμό ιστοσελίδας responsive για να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις συσκευές.

Στόχος ήταν ο σχεδιασμός μιας δυναμικής ιστοσελίδα  σχεδιασμένη με σύγχρονο web design, λιτότητα και απλότητα, εστιασμένη στις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση, με πολύ εύκολη διαχείριση,  για να την διαχειρίζονται τα ίδια τα στελέχη του λογιστικού γραφείου, γι΄αυτό και προτιμήθηκε η ανακατασκευή σε wordpress.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε σοβαρή, κομψή και minimal, για να αντιπροσωπεύει τα σοβαρά και σύγχρονα στελέχη του forologin.gr, που παρέχουν αξιόπιστες λογιστικές υπηρεσίες στις πλέον οικονομικές τιμές.

Οι εικόνες που πλαισιώνουν την ιστοσελίδα, ακολουθούν το στυλ και τα χρώματα της ιστοσελίδας, εναρμονισμένες απόλυτα στο web design, αλλά και στο είδος της επιχείρησης.

Το επαγγελματικό στυλ της ιστοσελίδας με την αρμονία των χρωμάτων, έδωσε ένα τελικό αποτέλεσμα σοβαρό και σύγχρονο τεχνολογικά, που αντιπροσωπεύει τα στελέχη του λογιστικού γραφείου Forologin.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «Forologin» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας:  Επαγγελματική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: WordPress

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design, Web development, SEO Επιμέλεια κειμένων, Web hosting, Δημιουργία σελίδας Facebook

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.forologin.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart