Κατασκευή ιστοσελίδας Αθήνα Νέο Ψυχικό – Κατάστημα Κορνίζες & Πίνακες

Κατασκευή ιστοσελίδας Αθήνα Νέο Ψυχικό

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας στο Νέο Ψυχικό

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας στο Νέο Ψυχικό – Αθήνα για την παρουσίαση και προβολή στο ίντερνετ καταστήματος με κορνίζες και πίνακες.

Η κατασκευή ιστοσελίδας για το Κατάστημα Κορνίζες – Πίνακες στο Νέο Ψυχικό Αττικής κρίθηκε αναγκαία προς αντικατάσταση της παλαιά ιστοσελίδα του η οποία ήταν στατική σε λειτουργικότητα και αισθητική.

Γι΄αυτό και δημιουργήσαμε μια σύγχρονη δυναμική ιστοσελίδα, ώστε το Κατάστημα που χρόνια τώρα φροντίζει τους πίνακές σας να έχει μια εξίσου δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο.

Κατασκευή ιστοσελίδας για κατάστημα με πίνακες Νέο Ψυχικό

Project κατασκευής ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας μας ανατέθηκε από την ιδιοκτήτρια Όλγα Τσαμούταλη, που είναι ένας λεπτός και ευγενικός άνθρωπος με αγάπη στους πίνακες ζωγραφικής και στις κορνίζες που τους πλαισιώνουν.

Επιθυμούσε μια αντιπροσωπευτική ιστοσελίδα στο στυλ της, που να φέρει πιο κοντά στους πελάτες στο Κατάστημά της.

Το κατάστημα Κορνίζες – Πίνακες λειτουργεί από το 1960 στην Αθήνα στο Ν. Ψυχικό και από τον πατέρα πήγε στα χέρια της κόρης, που έδωσε μια νέα, σύγχρονη πνοή στο κατάστημα και στις δημιουργίες που συλλέγει για σας. Μια οικογένεια που αγαπά το ωραίο και στολίζει τους τοίχους σας πολλά χρόνια τώρα!

Επισκεφτείτε τη νέα ιστοσελίδα και μια βόλτα από το Κατάστημα, θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε με την ιδιοκτήτρια που είναι πρόθυμη, όχι μόνο να σας βοηθήσει να κάνετε την σωστή επιλογή για τον χώρο σας, αλλά να σας δώσει και πολύτιμες συμβουλές για τη συντήρηση των πινάκων σας!

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας επιλέχθηκε από τη συλλογή με δείγματα ιστοσελίδων Dynamic Website Economy με οικονομικές δυναμικές ιστοσελίδες.

Η ιστοσελίδα επιλέχθηκε minimal σε απαλό χρώμα και λευκό φόντο, για να αναδεικνύει τις φωτογραφίες που δείχνουν μέρος από τις συλλογές των πινάκων και κορνίζων που διαθέτει το κατάστημα.

Δυναμική κατασκευή ιστοσελίδας σε σχεδιασμό responsive, για να βλέπουν με άνεση οι πελάτες τις πληροφορίες του καταστήματος, από όλες τις κινητές συσκευές.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «Κορνίζες -Πίνακες» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας:  Επαγγελματική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: Joomla

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting.

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.kornizes-pinakes.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart