Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας ixnosart.gr

Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας Ίχνος, έργο κατασκευής ιστοσελίδων makemyweb

Η Ίχνος ΑΜΚΕ μη κερδοσκοπική εταιρία, γεννήθηκε για να βαδίσει μαζί με τους φίλους της και οπαδούς της στα μονοπάτια του πολιτισμού και της γνώσης.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας για τη μη κερδοσκοπική εταιρίας Ίχνος αμκε, έγινε εξ'ολοκλήρου βάση της επιθυμίας των μελών, που ήθελαν μια απλή και φιλική ιστοσελίδα, που στα χρώματά της να έχει το κάτι διαφορετικό, να ξεχωρίζει.

Η κατασκευή ιστοσελίδας έχει σκοπό την παρουσίαση των πολιτιστικών και θεατρικών εκδηλώσεων, για να μυήσει τους επισκέπτες στον χώρο της τέχνης και για να μοιραστεί μαζί τους την αγάπη για το βιβλίο και τη γνώση.

Οι φίλοι της Ίχνος ενημερώνονται μέσα από την ιστοσελίδα της για τα τέχνης δρώμενα και τις παρουσιάσεις νέων βιβλίων, συμβάλλοντας στον πολιτισμό, αφήνοντας το δικό τους ίχνος.

Δείτε την ιστοσελίδα

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: ΙΧΝΟΣ ΑΜΚΕ
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ixnosart.gr έγινε απλός και λιτός, με έμφαση στο παιχνίδισμα και στις αντιθέσεις  των χρωμάτων της ιστοσελίδας που κεντρίζουν το βλέμμα του επισκέπτη.

  Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε δυναμική και responsive για να είναι κοντά στους φίλους και οπαδούς της εταιρίας από όλες τις κινητές συσκευές.

  Το λογότυπο που είχε ήδη η εταιρία, επεξεργάστηκε και έγινε πιο λιτό, για να δέσει με τα εντυπωσιακά χρώματα του φόντου.

  Έγινε έρευνα για την αγορά εικόνων της αρχικής σελίδας που προβάλλουν τις σημαντικότερες κατηγορίες της ιστοσελίδας με σχετική επεξεργασία.

  Η δημιουργία της επαγγελματικής σελίδας Facebook και της Ομάδας Fan του Facebook και η σύνδεσή τους με την ιστοσελίδα, ολοκλήρωσαν μια δυναμική προβολή στο internet για την εταιρία.

 • Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα Medium
 • Είδος ιστοσελίδας: Επαγγελματική ιστοσελίδα
 • Πλατφόρμα κατασκευής: Κατασκευή Joomla
 • Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design, Web development, Σχεδιασμός μακέτας ιστοσελίδας, Δημιουργία εικόνων - banners, Επεξεργασία φωτογραφιών, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting, Δημιουργία σελίδας Facebook
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ