Ανακατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας στην Πετρούπολη

Ανακατασκευή ιστοσελίδας στην Πετρούπολη, κατασκευή ιστοσελίδας Ίχνος ΑΜΚΕ

Δημιουργία ιστοσελίδας wordpress για την Ίχνος ΑΜΚΕ

Από το joomla στο wordpress για τη νέα ιστοσελίδα της μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΙΧΝΟΣ ΑΜΚΕ στην Πετρούπολη Αττικής

Η τεχνολογία προχωρά, μαζί της και οι ιστοσελίδες.  Αυτός ήταν και ο λόγος ανακατασκευής της  ιστοσελίδας που από ένα παλιό joomla αναβαθμίστηκε σε μια σύγχρονη wordpress ιστοσελίδα.

Project κατασκευής ιστοσελίδας

Η Ίχνος ΑΜΚΕ μη κερδοσκοπική εταιρία, γεννήθηκε για να βαδίσει μαζί με τους φίλους της και οπαδούς της στα μονοπάτια του πολιτισμού και της γνώσης.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας για τη μη κερδοσκοπική εταιρίας Ίχνος αμκε, έγινε εξ’ολοκλήρου βάση της επιθυμίας των μελών, που ήθελαν μια απλή και φιλική ιστοσελίδα, που στα χρώματά της να έχει το κάτι διαφορετικό, να ξεχωρίζει.

Η ανακατασκευή ιστοσελίδας έχει σκοπό την παρουσίαση των πολιτιστικών και θεατρικών εκδηλώσεων, για να μυήσει τους επισκέπτες στον χώρο της τέχνης και για να μοιραστεί μαζί τους την αγάπη για το βιβλίο και τη γνώση.

Οι φίλοι της Ίχνος ενημερώνονται μέσα από την ιστοσελίδα της για τα τέχνης δρώμενα και τις παρουσιάσεις νέων βιβλίων, συμβάλλοντας στον πολιτισμό, αφήνοντας το δικό τους ίχνος.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας/eshop

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας απλός, με έμφαση στο παιχνίδισμα και στις αντιθέσεις των χρωμάτων της ιστοσελίδας που κεντρίζουν το βλέμμα του επισκέπτη.

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε δυναμική και responsive για να είναι κοντά στους φίλους και οπαδούς της εταιρίας από όλες τις κινητές συσκευές.

Το λογότυπο που είχε ήδη η εταιρία, επεξεργάστηκε και έγινε πιο λιτό, για να δέσει με τα εντυπωσιακά χρώματα του φόντου.

Έγινε έρευνα για την αγορά εικόνων της αρχικής σελίδας που προβάλλουν τις σημαντικότερες κατηγορίες της ιστοσελίδας με σχετική επεξεργασία.

Η δημιουργία της επαγγελματικής σελίδας Facebook και της Ομάδας Fan του Facebook και η σύνδεσή τους με την ιστοσελίδα, ολοκλήρωσαν μια δυναμική προβολή στο internet για την εταιρία.

Κατασκευή ιστοσελίδας Πετρούπολη Αττικής

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «Ίχνος ΑΜΚΕ» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας:  Επαγγελματική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: WordPress

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development,  Επεξεργασία εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting, Δημιουργία σελίδας Facebook

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.ixnosart.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart