Σχεδιασμός και Κατασκευή ιστοσελίδας Σύρος Κοσκοβόλης

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας Σύρου Κοσκοβόλη, έργο κατασκευής ιστοσελίδων makemyweb
Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας Σύρου Κοσκοβόλη

Δημιουργία προσωπικής ιστοσελίδας για προεκλογική εκστρατεία

Κατασκευή προσωπικού site για τον Σύρο Κοσκοβόλη, μια δυναμική κατασκευή ιστοσελίδας προβολής & προώθησης στο διαδίκτυο.

Η κατασκευή ιστοσελίδας έγινε για να καλύψει τις ανάγκες προσωπικής προβολής και προώθησης στο διαδίκτυο, εν όψη υποψηφιότητας του Σύρου Κοσκοβόλη κατά την προεκλογική περίοδο.

Η ιστοσελίδα κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις και διακρίθηκε σαν μια από τις καλύτερες ιστοσελίδες υποψηφίων από web ειδησεογραφικό κανάλι!

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας - Σύρος Κοσκοβόλης ΕΕΑ -1

Project κατασκευής ιστοσελίδας

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για την προεκλογική ιστοσελίδα του υποψήφιου στις δημοτικές εκλογές κ. Σύρου Κοσκοβόλη.

Ο Σύρος Κοσκοβόλης είναι εξειδικευμένος στα θέματα επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, δημιουργίας και ανάπτυξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων, κοινωνικής οικονομίας και τοπικής ανάπτυξης.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ (Γεωτεχνικός) και εκπαιδεύτηκε ως τεχνικός λειτουργός και σύμβουλος επιχειρήσεων στη Γαλλία και στην Αγγλία.

Είναι υπεύθυνος της μονάδας εθνικών και κοινοτικών προγραμμάτων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, μέλος του ΔΣ της «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ» και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του BIC of Attica.

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας - Σύρος Κοσκοβόλης ΕΕΑ -6

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Αν και για τον σχεδιασμό ιστοσελίδας όπως και για κατασκευή της μας διατέθηκε ελάχιστος χρόνος, με τη σωστή μελέτη και το σύγχρονο web design που σχεδιάστηκε ειδικά για την ιστοσελίδα, με τη δυναμική και καινοτόμα εμφάνιση και στυλ χωρίς να ξεφεύγει από το κλασσικά πρότυπα, αντιπροσωπεύει επάξια τον ιδιοκτήτης της και ξεχώρισε στο διαδίκτυο.

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για το προεκλογικό έργο και είχε σημασία για μας να της προσδώσουμε το ύφος του ιδιοκτήτη και να αποδώσουμε τη σοβαρότητα, την εμπειρία και την καινοτομία, παράλληλα με την αγάπη και την άνεση που τον διακρίνει στην χρήση της τεχνολογίας.

Γι΄αυτό σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα με γνώμονα την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη και το προσωπικό του στυλ και την εμπλουτίσαμε με σύγχρονα modules και εφέ, με photo gallery και video gallery.

Λόγω της ενασχόλησης του κ. Κοσκοβόλη με τα κοινά αλλά και με τα πολλά ενδιαφέροντά του, μας ώθησε να δώσουμε έμφαση στα Νέα στην ιστοσελίδα, δίνοντάς τους την προβολή που τους αξίζει.

Η τελική εμφάνιση της ιστοσελίδας άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον ίδιο και το περιβάλλον του και διακρίθηκε θετικά για την σύγχρονη εμφάνισή της!

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας - Σύρος Κοσκοβόλης ΕΕΑ -3
Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας - Σύρος Κοσκοβόλης ΕΕΑ -7
Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας - Σύρος Κοσκοβόλης ΕΕΑ -8
Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας - Σύρος Κοσκοβόλης ΕΕΑ -9

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «Σύρος Κοσκοβόλης» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας:  Προσωπική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: Joomla

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development,  Δημιουργία Λογότυπου, Επεξεργασία εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting, Δημιουργία σελίδας Facebook

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.syroskoskovolis.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart