Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου Votsalakia Beach Hotel Κάρπαθος

Κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχείο στην Κάρπαθο

Η κατασκευή ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο Votsalakia Beach Hotel στην Κάρπαθο, κρίθηκε απαραίτητη και επιβεβλημένη, για την προώθηση και διαφήμιση του ξενοδοχείου, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με την δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου, το όμορφο, σε παραδοσιακή αρχιτεκτονική ξενοδοχείο που λειτουργεί ήδη αρκετά χρόνια στην Κάρπαθο, έρχεται κοντά σας μέσω του internet, για να γνωρίσετε τους χώρους και τις υπηρεσίες του.

Με άπλετη θέα στη θάλασσα από όλα τα μπαλκόνια των δωματίων του και με πανέμορφους εξωτερικούς νησιώτικους χώρους, με ιδιαίτερα φιλικούς ιδιοκτήτες και οικογενειακό περιβάλλον, σας προσφέρει τις ιδανικές διακοπές στην Κάρπαθο!

Απολαύστε τον καφέ σας ή το ποτό σας πάνω στη θάλασσα στο μπαρ του ξενοδοχείου PEBBLES BAR, και δοκιμάστε παραδοσιακή κουζίνα στο VOTSALAKIA BEACH HOTEL RESTAURANT. Έχοντας όλες τις ανέσεις και με αυξημένη φροντίδα από τους ιδιοκτήτες και όλο το προσωπικό, γίνεται ο ιδανικός τόπος των οικογενειακών διακοπών σας!

Γνωρίστε το ξενοδοχείο Votsalakia Beach Hotel μέσα από τη νέα του ιστοσελίδα και πάρτε μια πρώτη γεύση από τις παροχές του!

 

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: Votsalakia Beach Hotel
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή site για το όφορφο ξενοδοχείο στην Κάρπαθο, έγινε από τα πακέτα ιστοσελίδων για ξενοδοχεία με έτοιμες ιστοσελίδες ξενοδοχείων, που διαθέτουμε σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

  Η ιστοσελίδα που επιλέχθηκε από τους ιδιοκτήτες σε χρώμα μπλε και λευκό, έδεσε απόλυτα με τα αντίστοιχα αγαιοπελαγίτικα χρώματα του ξενοδοχείου και τόνισε την απλότητα και την παραδοσιακή τεχνική με την οποία είναι κατασκευασμένο.

  Με σχεδιασμό ιστοσελίδας respοnsive, μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, από όλες τις κινητές συσκευές, χωρίς να επηρεάζεται η όμορφη και δυναμική εμφάνισής της.

  Η τοποθέτηση της αυτόματης πολυγλωσσικής μετάφρασης σε 14 γλώσσες, έδωσε την οικονομική λύση, για να έρθει το site κοντά στους κατοίκους του εξωτερικού που θέλουν να επισκεφτούν την χώρα μας.

  Η online φόρμα κρατήσεων με αποστολή εμαιλ, δίνει την δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας για κράτηση χωρίς αναμονές.

  Η κατασκευή site από τα πακέτα ιστοσελίδων Hotel Dynamic Website Economy, δικαίωσε απόλυτα την επιλογή των ιδιοκτητών. Το τελικό αποτέλεσμα της ιστοσελίδας σε εμφάνιση και λειτουργικότητα, τους ικανοποίησε απόλυτα, αφού επιτεύχθηκε αυτό που πραγματικά περίμεναν από μια ιστοσελίδα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν μια περιουσία γι΄αυτό!

 • Τύπος ιστοσελίδας: Hotel Dynamic Medium
 • Είδος ιστοσελίδας: Ιστοσελίδα ξενοδοχείου
 • Πλατφόρμα κατασκευής: Κατασκευή Joomla
 • Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design, Web development, Δημιουργία λογότυπου, Δημιουργία εικόνων - banners, Επιμέλεια κειμένων
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ