Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου Votsalakia Beach Hotel Κάρπαθος

Κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχείο στην Κάρπαθο
Κατασκευή ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο Votsalakia Beach Hotel Κάρπαθος

Δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου στην Κάρπαθο

Κατασκευή ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο Votsalakia Beach Hotel στην Κάρπαθο, που σας καλεί να γνωρίσετε τις παροχές του μέσα από την ιστοσελίδα του. 

Η κατασκευή ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο Votsalakia Beach Hotel στην Κάρπαθο, κρίθηκε απαραίτητη και επιβεβλημένη, για την προώθηση και διαφήμιση του ξενοδοχείου, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με την online φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με το ξενοδοχείο και να φροντίσετε για τις κρατήσεις σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχείο Votsalakia Beach Hotel

Κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχείο - Project

Με την δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου, το όμορφο, σε παραδοσιακή αρχιτεκτονική ξενοδοχείο που λειτουργεί ήδη αρκετά χρόνια στην Κάρπαθο, έρχεται κοντά σας μέσω του internet, για να γνωρίσετε τους χώρους και τις υπηρεσίες του.

Με άπλετη θέα στη θάλασσα από όλα τα μπαλκόνια των δωματίων του και με πανέμορφους εξωτερικούς νησιώτικους χώρους, με ιδιαίτερα φιλικούς ιδιοκτήτες και οικογενειακό περιβάλλον, σας προσφέρει τις ιδανικές διακοπές στην Κάρπαθο!

Απολαύστε τον καφέ σας ή το ποτό σας πάνω στη θάλασσα στο μπαρ του ξενοδοχείου PEBBLES BAR, και δοκιμάστε παραδοσιακή κουζίνα στο VOTSALAKIA BEACH HOTEL RESTAURANT. Έχοντας όλες τις ανέσεις και με αυξημένη φροντίδα από τους ιδιοκτήτες και όλο το προσωπικό, γίνεται ο ιδανικός τόπος των οικογενειακών διακοπών σας!

Σχεδιασμός ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Ο σχεδιασμός site για το όμορφο ξενοδοχείο στην Κάρπαθο, επιλέχθηκε από τα πακέτα ιστοσελίδων για ξενοδοχεία με έτοιμα δείγματα ιστοσελίδων ξενοδοχείων, που διαθέτουμε σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Η ιστοσελίδα που επιλέχθηκε από τους ιδιοκτήτες σε χρώμα μπλε και λευκό, έδεσε απόλυτα με τα αντίστοιχα αγαιοπελαγίτικα χρώματα του ξενοδοχείου και τόνισε την απλότητα και την παραδοσιακή τεχνική με την οποία είναι κατασκευασμένο.

Με σχεδιασμό ιστοσελίδας respοnsive, μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, από όλες τις κινητές συσκευές, χωρίς να επηρεάζεται η όμορφη και δυναμική εμφάνισής της.

Η τοποθέτηση της αυτόματης πολυγλωσσικής μετάφρασης σε 14 γλώσσες, έδωσε την οικονομική λύση, για να έρθει το site κοντά στους κατοίκους του εξωτερικού που θέλουν να επισκεφτούν την χώρα μας.

Η online φόρμα κρατήσεων με αποστολή εμαιλ, δίνει την δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας για κράτηση χωρίς αναμονές.

Η κατασκευή site από τα πακέτα ιστοσελίδων Hotel Dynamic Website Economy, δικαίωσε απόλυτα την επιλογή των ιδιοκτητών. Το τελικό αποτέλεσμα της ιστοσελίδας σε εμφάνιση και λειτουργικότητα, τους ικανοποίησε απόλυτα, αφού επιτεύχθηκε αυτό που πραγματικά περίμεναν από μια ιστοσελίδα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν μια περιουσία γι΄αυτό!

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας ξενοδοχείου «Votsalakia Beach hotel» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας:  Ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Πλατφόρμα site: Joomla

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Δημιουργία Λογότυπου, Επεξεργασία εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting.

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.votsalakiabeachhotel.com

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart