Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου στη Νάξο για το Manios Suites

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου Νάξος, δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου Manios Suites Αγία Άννα Νάξος, κατασκευή ιστοσελίδων Νάξος

Δημιουργία ιστοσελίδας στη Νάξο, στην Αγία Άννα

Δημιουργία ιστοσελίδας για την παρουσίαση και προβολή του ξενοδοχείου Manios Suites με τις πολυτελείς σουίτες στην Αγία Άννα στη Νάξο.

 

Η κατασκευή ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο στη Νάξο έγινε για την προβολή των υπηρεσιών του Manios Suites με τις υπερπολυτελείς παραδοσιακές σουίτες χτισμένες πάνω στην άμμο, στην πιο όμορφη παραλία του νησιού, την Αγία Άννα. Η κατασκευή ιστοσελίδας σε wordpress χάρισε μια σύγχρονη και εντυπωσιακή προβολή  στο λουσάτο και αστραφτερό ξενοδοχείο που χαρίζει ξεκούραση και πολυτέλεια στους πελάτες του.
Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου Νάξος, δημιουργία ιστοσελίδας ξενοδοχείου Manios Suites Αγία Άννα Νάξος, κατασκευή ιστοσελίδων Νάξος
Κατασκευή ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο Manios Suites Νάξος

Project κατασκευής ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Η κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχείο, έγινε για το πολυτελές ξενοδοχείο Manios Suites που βρίσκεται στην πιο δημοφιλή παραλία της Νάξου, στην παραλία της Αγίας Άννας.

Η φιλοξενία σας στις σουίτες Manios, είναι μια μοναδική εμπειρία που κάνει τις διακοπές σας ανεπανάληπτες.

Η  πολυτέλεια δένει με την παράδοση και την λευκή αρχιτεκτονική της Νάξου, σε μια τοποθεσία που ακουμπάει τη θάλασσα, προσφέροντάς σας την απόλυτη χαλάρωση με μια μοναδική θέα.

Στη φημισμένη παραλία της Αγίας Άννας της πιο κοσμικής παραλίας της Νάξου, μπορείτε να απολαύσετε κάθε θαλασσινή δραστηριότητα και κάθε χαλαρή ή ξέφρενη διασκέδαση. Στην επιστροφή σας στις σουίτες Manios, θα απολαύσετε την άνεση, τη γαλήνη, την περιποίηση και το απόλυτο ρομάντζο των διακοπών!

Σχεδιασμός ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Η κατασκευή ιστοσελίδας στη Νάξο σχεδιάστηκε σε minimal μορφή, με στόχο να αποδώσει την κομψότητα και την πολυτέλεια του ξενοδοχείου Manios Suites που εντυπωσιάζει με την ομορφιά του και τα παραδοσιακά σμιλεμένια λευκά κρεβάτια που κάνουν τις σουίτες του μοναδικές.

Γι΄αυτό σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα, ειδικά για να δώσει τονίσει και να δώσει έμφαση στις εντυπωσιακές φωτογραφίες του ξενοδοχείου, που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Για την προώθηση ιστοσελίδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό η ιστοσελίδα φτιάχτηκε σε σε 2 γλώσσες στα αγγλικά και στα ελληνικά.

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα από την online φόρμα αποστολής στοιχείων που δημιουργήσαμε για την άμεση εξυπηρέτηση των επισκεπτών της ιστοσελίδας και απολαύστε ανεπανάληπτες διακοπές.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας ξενοδοχείου «Manios Suites» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας:  Ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Πλατφόρμα site: WordPress

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Επεξεργασία εικόνων, Web hosting.

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.maniossuitesnaxos.com

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart