Κατασκευή ιστοσελίδας στο Περιστέρι για την Chic & Beauty

Κατασκευή Ιστοσελίδας Περιστέρι για κέντρο αισθητικής

Δημιουργία ιστοσελίδας για την παρουσίαση των υπηρεσιών του κέντρου αισθητικών εφαρμογών Chic & Beauty

Η κατασκευή ιστοσελίδας στο Περιστέρι για το CHIC & BEAUTY δημιουργήθηκε με σκοπό την αναλυτική παρουσίαση και την καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες αισθητικής.

Ύστερα από μια λεπτομερή προσέγγιση του ύφους και της φιλοσοφίας του κέντρου CHIC & BEAUTY, καταφέραμε να υλοποιήσουμε ένα επιτυχημένο project κατασκευής επαγγελματικής ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του πελάτη μας και αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προφίλ του κέντρου αισθητικής.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Κέντρου Αισθητικής στο Περιστέρι

Project κατασκευής ιστοσελίδας

Το κέντρο αισθητικών εφαρμογών «Chic & Beauty Med Spa» αποτελεί ένα από τα κορυφαία στους είδους του.

Διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων και αισθητικών οι οποίοι είναι σε θέση να δώσουν εγγυημένες λύσεις σε κάθε αισθητικό πρόβλημα. Μέσα από μια σχέση εμπιστοσύνης και σωστής επικοινωνίας, καταφέρνουν να πραγματοποιήσουν επιτυχημένες αισθητικές εφαρμογές τόσο σε γυναίκες όσο και άνδρες.

Επιπρόσθετα, σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο του Περιστερίου, ο εκάστοτε επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει και να ξεφύγει από το άγχος της καθημερινής ρουτίνας στο υπέροχο Spa.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για το CHIC & BEAUTY υλοποιήθηκε με σκοπό την καλύτερη παρουσίαση του εταιρικού προφίλ, την πληροφόρηση των επισκεπτών σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και την προσέλκυση νέων πελατών.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Για την κατασκευή ιστοσελίδας στο Περιστέρι χρησιμοποιήθηκε πλατφόρμα WordPress η οποία μας εξασφάλισε υψηλές ταχύτητες φόρτωσης, φιλικότητα προς τον χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης καθώς και ευχρηστία προς τον διαχειριστή της σελίδας.

Πέραν των πλεονεκτημάτων που εξασφαλίσαμε για τον πελάτη μας με την επιλογή του WordPress ως πλατφόρμα, το design της ιστοσελίδας και τα χρώματα που επιλέχθηκαν, βασίστηκαν στο ύφος του κέντρου αισθητικής καθώς και το είδος των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες του.

Στη συνέχεια επιλέχθηκαν οι πλέον κατάλληλες φωτογραφίες και κείμενα προκειμένου να εναρμονιστούν με τον συνολικό σχεδιασμό και να δώσει ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Με την χρήση των βέλτιστων τεχνικών σχεδίασης μιας ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη λειτουργικότητά της τόσο απέναντι στον επισκέπτη όσο και στον διαχειριστή της.

Η περιήγηση στις υπηρεσίες του κέντρου αισθητικών εφαρμογών γίνεται πολύ εύκολα και κατανοητά, κάτι που εξασφαλίζει την μεγαλύτερη διάρκεια της επισκεψιμότητας και την μείωση του ποσοστού εγκατάλειψης.

Το περιεχόμενο της σελίδας βελτιστοποιήθηκε σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνικές του SEO και του Internet Marketing προκειμένου να επιτύχουμε καλύτερες κατατάξεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Τα ήδη υπάρχοντα κείμενα βελτιστοποιήθηκαν ενώ επιλεκτικά τοποθετήθηκαν και νέα κείμενα που θα βελτιώσουν σε μεγαλύτερο βαθμό την ιστοσελίδα.

Αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω ήταν η δημιουργία μιας μοντέρνας ιστοσελίδας, με όμορφο desing που καντρίζει το ενδιαφέρων των επισκεπτών και εξασφαλίζει νέους πελάτες για το κέντρο αισθητικής CHIC & BEAUTY.

Επιπρόσθετα, ο εκάστοτε επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί εύκολα να περιηγηθεί και να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες, απολαμβάνοντας υψηλές ταχύτητες και την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Περιστέρι για την Chic Beauty
Κατασκευή Ιστοσελίδας Κέντρου Αισθητικής

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «CHIC & BEAUTY» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας: Εταιρική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: WordPress

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων, Web hosting.

Ιστοσελίδα Πελάτη: chicandbeauty.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart