Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Κατασκευή ιστοσελίδας Προμηθέας Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΕΑ)

Κατασκευή ιστοσελίδας Επαγγελματικού Επιμελιτηρίου Αθήνας (EEA) ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαγγελματιών Προμηθέας, είναι Αστική Εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.).

Η Αστική Εταιρεία Επαγγελματιών ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, έχει κοινωφελείς σκοπούς για την επίτευξη των οποίων λειτουργεί είτε αυτοτελώς, είτε σε συνεργασία με ερευνητικά κέντρα ή με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά, δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, κοινωφελή και μη, σε τομείς σχετικούς με τους σκοπούς της, για την επίτευξη του στόχου της.

Μεταξύ των σκοπών της εταιρείας, συμπεριλαμβάνονται εκπαιδευτικοί και επιμορφωτικοί στόχοι, μελέτες και έρευνα των προβλημάτων των μικρομεσαίων επαγγελματιών όλων των τομέων και κλάδων της επιχειρηματικής δράσης, με στόχο την προσφορά σημαντικών υπηρεσιών στα μέλη του ΕΕΑ.

Η δημιουργία της ιστοσελίδας είχε στόχο την άμεση ενημέρωση των μελών του Επιμελητηρίου στις δράσεις τις εταιρίας, στην ορθή ενημέρωση των επαγγελματιών για τα Κοινοτικά Προγράμματα, καθώς και τη συμμετοχή τους σε εκπαιδευτικά σεμινάρια με στόχο την κλαδική και εξειδίκευμένοι αναβάθμιση των επεγγελματιών.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας της Αναπτυξιακής Εταιρείας Επαγγελματιών Προμηθέας, έγινε κατόπιν συνολικής μελέτης του έργου. Η εταιρία Προμηθέας με την ιστοσελίδα ήθελε να προβάλει το σύγχρονο πρόσωπο μιας εταιρίας που επιθυμεί την αμεσότητα επικοινωνίας με τους επαγγελματίες -μέλη του Επιμελητηρίου. Ο Πρόεδρος της Εταιρίας κ. Ρεκλείτης και η κ. Αλαμπάνου υπεύθυνη για το έργο της ιστοσελίδας, όπως και τα μέλη του Δ.Σ, ήθελαν η ιστοσελίδα να έχει προσωπικό ύφος και να αποτελεί ένα φιλικό κάλεσμα στους επαγγελματίες για τη συμμετοχή τους στις δράσεις και στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της εταιρίας. Το αποτέλεσμα λειτουργικό και ασιθητικό, τους δικαίωσε!

Δείτε την ιστοσελίδα

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΕΕΑ (Επαγγελματικού Επιλετηρίου Αθήνας)
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή της ιστοσελίδας για την εταιρία ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΕΕΑ, ήταν ιδιαίτερα σημαντική για μας, γιατί υιοθετήσαμε τον στόχο της εταιρίας, να είναι φιλική με προσωπικό στυλ και να γίνει γέφυρα επικοινωνίας με τους επαγγελματίες-μέλη Επιμελητηρίου.

  Η εταιρική ιστοσελίδα αναπτύχθηκε σε 2 διαφορετικά μενού, το κεντρικό για τις δράσεις, τις εκδηλώσεις και τα νέα της εταιρίας και στο 2ο μενού αναπτύχθηκαν τα άρθρα που αναφέρονται σ' αυτήν.
  Για να δώσουμε χρώμα σε μια τυπικά εταιρική ιστοσελίδα, παίξαμε με διαφορετικά χρώματα στις κατηγορίες των άρθρων, που κεντρίζουν θετικά το μάτι του επισκέπτη.

  Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην έρευνα αγοράς εικόνων που θα πλαισίωναν την ιστοσελίδα καθώς και στη δημιουργία σύνθεσης εικόνων των κεντρικών κινούμενων εικόνων - banners στο slider της αρχικής σελίδας. Στις εικόνες που φτιάξαμε, φροντίσαμε ιδιαίτερα την ομοιογένεια χρωμάτων και ύφους, ώστε το τελικό αποτέλεσμα, έδωσε μια απόλυτη αισθητική αρμονία στην εταιρική ιστοσελίδα. Οι συνθέσεις εκόνων που δημιουργήσαμε, έδωσαν τόνο, χρώμα και κίνηση, χαρίζοντας προσωπικό στυλ στην ιστοσελίδα.

  Τα νέα μπήκαν σε σημαίνοντα θέση και οι θέσεις για προβολή κατηγοριών και banners, τραβάνε θετικά την προσοχή του επισκέπτη, χωρίς να επηρεάζουν την αρμονία της ιστοσελίδας.

  Η δημιουργία της σελίδας Facebook και η σύνδεσή της με την ιστοσελίδα, κρίθηκε αναγκαία για μια σύγχρονη εταιρία σαν τον Προμηθέα που επιθυμεί την άμεση επικοινωνία με τους επαγγελματίες, γι΄αυτό και δώσαμε έμφαση στην προβολή της.

 • Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα Top
 • Είδος ιστοσελίδας: Επαγγελματική ιστοσελίδα
 • Πλατφόρμα κατασκευής: Κατασκευή Joomla
 • Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design, Web development, Δημιουργία εικόνων - banners, Επιμέλεια κειμένων, Δημιουργία σελίδας Facebook
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ