Κατασκευή ιστοσελίδας στη Θεσσαλονίκη για την εταιρεία Poseidon Waterways

κατασκευή ιστοσελίδας Θεσσαλονίκη

Δημιουργία ιστοσελίδας για την παρουσίαση των δρομολογίων της εταιρείας Poseidon Waterways

Η κατασκευή ιστοσελίδας στη Θεσσαλονίκη για την εταιρεία Poseidon Waterways δημιουργήθηκε με σκοπό την αναλυτική παρουσίαση των δρομολογίων του καραβιού «ΠΟΣΕΙΔΩΝ».

Πραγματοποιώντας μια αναλυτική μελέτη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της εταιρείας της εταιρείας Poseidon Waterways καθώς και των υπηρεσιών που παρέχει στο κοινό, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα πλήρως αντιπροσωπευτική της εταιρείας και ταυτόχρονα ελκυστική προς τον επισκέπτη.

Κατασκευή ιστοσελίδων wordpress Θεσσαλονίκη

Project κατασκευής ιστοσελίδας

Η εταιρεία Poseidon Waterways αποτελεί μια εταιρεία με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την διεξαγωγή δρομολογίων με το καράβι «ΠΟΣΕΙΔΩΝ». Παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη, καταφέρνει να δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις μέσα από μια μαγευτική βόλτα.

Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να απολαύσει ένα μοναδικό ταξίδι με προορισμό τις πανέμορφες παραλίες Αγίας Τριάδας, των Νέων Επιβατών και της Περαίας. Με καθημερινά δρομολόγια και απίστευτα χαμηλές τιμές εισιτηρίων, καταφέρνει να παρέχει μια πανέμορφη εμπειρία για όλους.

Έτσι, ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία Poseidon Waterways υλοποιήθηκε με σκοπό την καλύτερη παρουσίαση του εταιρικού της προφίλ και των δρομολογίων.

Επιπρόσθετα, σημαντικός επίσης στόχος ήταν και η προσέλκυση νέων ενδιαφερομένων για τα δρομολόγιά της εταιρείας.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Για την κατασκευή ιστοσελίδας στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιήθηκαν οι πιο σύγχρονες τεχνολογίες και οι βέλτιστες τεχνικές ώστε να υλοποιηθεί μια δυναμική ιστοσελίδα που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες της εταιρείας Poseidon Waterways.

Ταυτόχρονα, η δημιουργία μιας καλαίσθητης ιστοσελίδας θα προσελκύσει ολοένα και περισσότερο κόσμο που ενδιαφέρεται για τα δρομολόγια της εταιρείας, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό των αριθμό των πελατών της.

Προκειμένου να ανταπεξέλθουμε σε όλα αυτά, επιλέξαμε την κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress. Η πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου WordPress αποτελεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων την καλύτερη επιλογή για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εντυπωσιακών ιστοσελίδων με έμφαση στην βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του χρήστη.

Επιπρόσθετα, μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης, η εταιρεία θα είναι σε θέση να διαχειρίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της εύκολα και γρήγορα ακόμη και από ένα κινητό τηλέφωνο.

Αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες πρακτικές, σχεδιάσαμε μια απλή και πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα με έμφαση στις υπηρεσίες και τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας Poseidon Waterways.

Η δημιουργία ιστοσελίδας έγινε με γνώμονα της αισθητική και την λειτουργικότητα προκειμένου να μεταφέρει στον επισκέπτη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, να κεντρίζει το ενδιαφέρον του και να τον παροτρύνει να απολαύσει τη μοναδική αυτή βόλτα με το καράβι.

Στα πλαίσια του σχεδιασμού και της κατασκευής επαγγελματικής ιστοσελίδας, επιλέχθηκε η προσθήκη κειμένων και φωτογραφικού υλικού που θα εναρμονίζεται με τον σχεδιασμό και ταυτόχρονα θα προσφέρει μια καλαίσθητη εικόνα στον επισκέπτη. Επιπλέον, η κατάλληλη επιλογή των χρωμάτων έρχονται να δέσουν ένα σύνολο που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Αποτέλεσμα αυτών, ήταν η δημιουργία μιας λιτής, όμορφης και λειτουργικής ιστοσελίδας με υψηλές ταχύτητες φόρτωσης και μεγάλη ευκολία διαχείρισης για τον πελάτη μας.

κατασκευή ιστοσελίδας Θεσσαλονίκη WordPress
Κατασκευή ιστοσελίδας Θεσσαλονίκη poseidonwaterways

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «Poseidon Waterways» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας: Εταιρική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: WordPress

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web development, Web hosting.

Ιστοσελίδα Πελάτη: poseidonwaterways.com

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart