Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress για την FamilyDr

κατασκευή ιστοσελίδας wordpress familydr

Κατασκευή ιστοσελίδας ιατρικών συνεδρίων

Δημιουργία ιστοσελίδας για την παρουσίαση συνεδρίων και εκδηλώσεων καθώς και ευκαιρίες εργασίας που αφορούν τον ιατρικό τομέα.

Η κατασκευή ιστοσελίδας του FamilyDr, δημιουργήθηκε με σκοπό την καλύτερη προβολή όλων των συνεδρίων και εκδηλώσεων που αφορούν τον κλάδο υγείας, καθώς και ευκαιρίες εργασίας για συγκεκριμένες ειδικότητες ιατρών, τόσο στον δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα.

Με γνώμονα το είδος των πληροφοριών που παραθέτονται στη ιστοσελίδα του FamilyDr, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα με μοντέρνο, πρωτότυπο και κυρίως λειτουργικό σχεδιασμό για τον επισκέπτη.

Στόχος η κατασκευή ιστοσελίδας που να αντικατοπτρίζει πλήρως το ύφος και την φιλοσοφία του FamilyDr.

κατασκευή ιστοσελίδων για ιατρούς

Project κατασκευής ιστοσελίδας

Ο FamilyDr αποτελεί έναν οργανισμό με κύριο στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών στον κλάδο της υγείας για όλα τα τρέχοντα ιατρικά συνέδρια.

Επιπρόσθετα, ο οργανισμός FamilyDr παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με ευκαιρίες εργασίας ιατρών, βάση της ειδικότητάς τους.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή της ιστοσελίδας για τον FamilyDr έπρεπε να γίνει με τρόπο ώστε να εξυπηρετεί στον μεγαλύτερο βαθμό τους επαγγελματίες στον κλάδο της υγείας.

Για τον λόγο αυτό η σελίδα δεν μπορούσε να βασιστεί σε έτοιμα πρότυπα αλλά να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί με custom σχεδιασμό.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Για την κατασκευή ιστοσελίδας του FamilyDr χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα WordPress μέσω της οποίας εξασφαλίσαμε τα βέλτιστα αποτελέσματα τόσο για τον ίδιο τον πελάτη μας όσο και για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Ειδικότερα, η κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress παρέχει την δυνατότητα στον πελάτη μας να διαχειριστεί το περιεχόμενό της μέσα από ένα εύχρηστο και εύκολο περιβάλλον διαχείρισης. Έτσι, χωρίς καμία γνώση προγραμματισμού, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας FamilyDr είναι σε θέση να προσθέτει, να επεξεργάζεται και να διαγράφει συνέδρια-εκδηλώσεις και αγγελίες εργασίας ιατρών.

Επιπροσθέτως, η δημιουργία ιστοσελίδας με WordPress παρέχει στον επισκέπτη μία εύκολη, γρήγορη και ασφαλής περιήγηση.
Με βασικό χαρακτηριστικό την ευχρηστία και τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, σχεδιάσαμε μια ιστοσελίδα που προσφέρει τις λειτουργίες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο εκάστοτε χρήστης της ιστοσελίδας FamilyDr μπορεί εύκολα να αναζητήσει επερχόμενα ιατρικά συνέδρια και εκδηλώσεις.

Για μεγαλύτερη ακόμη ευκολία, η αναζήτηση των σεμιναρίων – εκδηλώσεων μπορεί να γίνει με την χρήση φίλτρων, όπως ημερομηνία, κατηγορία και εταιρεία διοργάνωσης.

Πέραν την βασικής λειτουργίας για την αναζήτηση συνεδρίων και εκδηλώσεων, στην ιστοσελίδα προστέθηκε και ενότητα μέσω της οποίας ένας ιατρός μπορεί να αναζητήσει θέσεις εργασίες είτε στον ιδιωτικό είτε στον δημόσιο τομέα βάση της ειδικότητάς τους.

Στα πλαίσια της κατασκευής της ιστοσελίδας, πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες βελτιστοποιήσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουμε υψηλές ταχύτητες φόρτωσης των επιμέρους σελίδων και των πολυμέσων.

Αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μιας ιστοσελίδας με πρωτότυπο και μοναδικό σχεδιασμό, η συνδυάζει την λιτότητα με την λειτουργικότητα. Έτσι, οι επαγγελματίες ιατροί μπορούν πλέον να βρίσκουν ευκολότερα συνέδρια και εκδηλώσεις που τους ενδιαφέρουν ενώ όσοι αναζητούν θέσεις εργασίες μπορούν να εκμεταλλευτούν νέες ευκαιρίες.

κατασκευή ιστοσελίδας συνεδρίων wordpress
κατασκευή ιστοσελίδων wordpress για ιατρικά συνέδρια

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «FamilyDr» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας: Εταιρική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: WordPress

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων, Web hosting.

Ιστοσελίδα Πελάτη: https://familydr.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart