Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχείο στην Αίγινα - Hotel Hermes Αγία Μαρίνα

kataskevi istoselidon aigina, dimiourgia istoselidas agia marina aigina

Η κατασκευή ιστοσελίδας στην Αίγινα, σχεδιάστηκε για την διαφήμιση και προώθηση του ξενοδοχείου Hotel Hermes στην Αγία Μαρίνα.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο Hermes, φέρνει το ξενοδοχείο κοντά στους πελάτες του αλλά και σε όλον τον κόσμο που μπορεί πια να επικοινωνεί και να κάνει τις κρατήσεις μέσα από την σελίδα του ξενοδοχείου.

Το Hotel Hermes με βαθμό 8.30 στο Booking.com ξεχωρίζει για την καθαριότητα, την άψογη καθημερινή περιποίηση, και την φιλικότητα των ιδιοκτητών και του προσωπικού.

Λίγα μέτρα μακριά από το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας και το πολύβουο κέντρο, το Hotel Hermes χτισμένο μέσα στο πράσινο, ιδανικό τόσο για οικογένειες όσο και για ζευγάρια, προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση, ησυχία και ξεκούραση για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Τώρα με την δημιουργία της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου, κρατήστε επαφή!  Σας περιμένουν καλές τιμές αλλά και προσφορές που θα σας χαρίσουν όμορφες διακοπές κι αξέχαστα τριήμερα!

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: Hotel Hermes Αγία Μαρίνα Αίγινα
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Η δημιουργία και ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για το Hotel Hermes στην Αγία Μαρίνα στην Αίγινα, βασίστηκε στην απλότητα του ξενοδοχείου, με το οικογενειακό περιβάλλον και τους φιλικούς ιδιοκτήτες.

  Η ιστοσελίδα σε χρυσό χρώμα, αντανακλά το χρώμα του ήλιου που λούζει το ξενοδοχείο όπως και όλη την περιοζή της Αγίας Μαρίνας αλλά και την αστραφτερή καθαριότητα των χώρων του ξενοδοχείου.

  Το σχέδιο της ιστοσελίδας επιλέχθηκε από τις έτοιμες δυναμικές ιστοσελίδες για ξενοδοχεία και ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, το Hotel Hermes, το αγαπημένο ξενοδοχείο της Αγίας Μαρίνας που απέκτησε την ιστοσελίδα του για να έχει άμεση επαφή με τους πελάτες του και να διαφημίζει τις προσφορές του.

 • Τύπος ιστοσελίδας: Hotel Dynamic Medium
 • Είδος ιστοσελίδας: Ιστοσελίδα ξενοδοχείου
 • Πλατφόρμα κατασκευής: Κατασκευή Joomla
 • Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design, Web development, Σχεδιασμός μακέτας ιστοσελίδας, Επεξεργασία φωτογραφιών
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ