Κατασκευή ιστοσελίδας στο Κορωπί για το Davaris Estate

Κατασκευή ιστοσελίδων στην Αθήνα, στο Κορωπί για το Κτήμα Δάβαρης, κατασκευή ιστοσελίδας οινοποιείου Davaris Estate

Κατασκευή ιστοσελίδας για το Κτήμα Δάβαρης

Δημιουργία ιστοσελίδας για την παρουσίαση των προϊόντων του οινοποιείου Δάβαρης στο Κορωπί Αττικής.

Η κατασκευή ιστοσελίδας στην Αθήνα, στο Κορωπί για το Κτήμα Δάβαρης,  έγινε για την παρουσίαση του οινοποιείου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αφού τα ελληνικά εκλεκτά προϊόντα Davaris Estate ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο.

Project κατασκευής ιστοσελίδας

Μας ανατέθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας στο Κορωπί για το Κτήμα Δάβαρης που από το 1929 η οικογένεια Δάβαρη  οινοποιούσε στο Κορωπί την παραδοσιακή ρετσίνα Αττικής.

Από το 1966 με τη δημιουργία ενός σύγχρονου για την εποχή οινοποιείο άρχισε η επαγγελματική τροφοδοσία  στις αθηναϊκές ταβέρνες κυρίως της εποχής.

Το 2012 δημιουργήθηκε κέντρο προώθησης και διανομής στη Στουτγκάρδη στην νότια Γερμανία και σύντομα στην βόρεια Γερμανία.

Σήμερα, το ΚΤΗΜΑ ΔΑΒΑΡΗ, με την εμπειρία και την αυθεντικότητά του, προωθεί τα κρασιά του ελληνικού αμπελώνα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, κυρίως όπου δραστηριοποιείται ο απόδημος Ελληνισμός.

Σε αυτό, συντελεί η νέα ιστοσελίδα, η κατασκευή ιστοσελίδας wordpress που φτιάχτηκε σε 2 γλώσσες στα αγγλικά και στα ελληνικά, που δημιουργήθηκε για τη διεθνή παρουσίαση των προϊόντων του Davaris Estate.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Στην κατασκευή ιστοσελίδων για να σχεδιάσεις αποτελεσματικά μια ιστοσελίδα πρέπει να έχεις διάκριση, να καταλαβαίνεις ανάλογα με το project που αναλαμβάνεις τον κατάλληλο σχεδιασμό.  Για την ιστοσελίδα του Davaris Estate, ο σχεδιασμός ιστοσελίδας βγήκε αβίαστα, γιατί το Κτήμα Δάβαρης είναι ένα και μοναδικό, και εμείς απλά σχεδιάσαμε την φιλοσοφία του.

Αναπτύξαμε την ιστοσελίδα σε μία σελίδα – one page ιστοσελίδα – και δώσαμε έμφαση στις συλλογές με τα εξαιρετικά κρασιά του Κτήματος, στα οποία χρησιμοποιήσαμε woocommerce για να τα παρουσιάσουμε σε μορφή καταλόγου.

Η σοβαρότητα, η κομψότητα, η απλότητα μαζί με την  εμπειρία, γνώση και τον εκλεπτυσμό, κυριάρχησαν στον σχεδιασμό ιστοσελίδας. Απλά δηλαδή αποτυπώσαμε σχεδιαστικά αυτά που διακρίνουμε στο Κτήμα Δάβαρης.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «Davaris Estate» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας:  Εταιρική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: WordPress-Woocomerce

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development,Web hosting

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.davarisestate.com

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart