Κατασκευή ιστοσελίδας – portal στην Αθήνα για το Γνωσιολόγιο

Κατασκευή ιστοσελίδας Αθήνα -Κατασκευή ιστοσελίδας για Σύλλογο οι Ανυπόδητοι- Γνωσιολόγιο
Κατασκευή ιστοσελίδας για το Γνωσιολόγιο στην Αθήνα

Κατασκευή ιστοσελίδας ενημέρωσης, δημιουργία portal

Κατασκευή ενημερωτικής ιστοσελίδας Γνωσιολόγιο στην Αθήνα, το portal που σας ενημερώνει για την φιλοσοφία, τη ζωή, την υγεία, το σύμπαν.

Η κατασκευή ιστοσελίδας στην Αθήνα για την ομάδα «οι Ανυπόδητοι» με την δημιουργία του portal Γνωσιολόγιο, έγινε για την ανταλλαγή φιλοσοφικών απόψεων της ομώνυμης ομάδας με τα μέλη της, αλλά και με όποιον ασχολείται με τον άνθρωπο, τη ζωή, τη λογική και ερευνά τα μυστήρια της ζωής.

Η κατασκευή portal για το Γνωσιολόγιο της φιλοσοφικής ομάδας Οι Ανυπόδητοι» πραγματοποιήθηκε για για να έχει η Ομάδα τη διαδικτυακή της ταυτότητα , αλλά και για να γίνει το portal ο πόλος επικοινωνίας των μελών και φίλων του Γνωσιολογίου με σκοπό την ανταλλαγή φιλοσοφικών απόψεων.

Κατασκευή portal στην Αθήνα, κατασκευή ιστοσελίδας συλλόγου για την φιλοσοφία, τη ζωή, την υγεία, το σύμπαν Γνωσιολόγιο
Κατασκευή portal για την φιλοσοφία, τη ζωή, την υγεία, το σύμπαν

Project κατασκευής ιστοσελίδας Portal

Η ανάθεση του έργου κατασκευής portal Γνωσιολόγιο, έγινε από την φιλοσοφική ομάδα Οι Ανυπόδητοι» οι οποίοι πήραν το όνομά τους από ένα πανάρχαιο έθιμο της ελληνικής λαογραφίας «πέτρα η μαλλιαρή». Είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που στοχεύει στο να εξερευνήσει με τα μέλη του ότι αφορά το ανθρώπινο σώμα και την ανθρώπινη νοημοσύνη.

Η ομάδα εξερευνά τα γνωστά και άγνωστα μονοπάτια της ανθρώπινης ζωής, όπως και τα μεταφυσικά φαινόμενα μέσα από την νέα ιστοσελίδα gnosiologio.gr. Με ιδιαίτερη προσοχή στην καλή υγεία του ανθρώπου, γράφονται άρθρα για την υγεία από γνωστούς γιατρούς.

Συνοδοιπόροι στο μεγάλο ταξίδι της ζωής, ευχόμαστε Καλή επιτυχία στο έργο τους!

Σχεδιασμός ιστοσελίδας - portal

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας που έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και θα ανανεώνεται συχνά με νέα άρθρα, έγινε με βάση τα δείγματα από τις έτοιμες κατασκευές ιστοσελίδων των πακέτων portals, από όπου άντλησε ιδέες η Ομάδα για την κατασκευή ιστοσελίδας.

Οι ιδέες έγιναν έργο στα χέρια μας και σχεδιάστηκε η ιστοσελίδα βάση των επιθυμιών τους.

Το λευκό χρώμα επικρατεί στην ιστοσελίδα με την minimal σχεδίαση και το λογότυπο του Γνωσιολογίου, ο σχεδιασμός του οποίου μας ανατέθηκε, έδεσε απόλυτα με το site σε έναν αρμονικό σχεδιασμό.

Η ιστοσελίδα θα συνεχίζει να εμπλουτίζεται με πρόσθετες κατηγορίες, γι΄αυτό μην ξεχνάτε να την επισκέπτεστε!

Κατασκευή portal

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας – ενημερωτικού portal «Γνωσιολόγιο» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Portal

Είδος ιστοσελίδας: Ιστοσελίδα ενημέρωσης

Πλατφόρμα site: Joomla

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, SEF – Προώθηση ιστοσελίδας, Δημιουργία Λογότυπου, Επεξεργασία εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Δημιουργία σελίδας Facebook

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.gnosiologio.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart