Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Κατασκευή ιστοσελίδας Αθήνα - Νέα Χαλκηδόνα για εταιρία Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού

Κατασκευή ιστοσελίδας Αθήνα - Νέα Χαλκηδόνα για εταιρία Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού

Η κατασκευή ιστοσελίδας στην Νέα Χαλκηδόνα Αττικής, σχεδιάστηκε για την διαφήμιση και προώθηση των προϊόντων ξενοδοχειακού εξοπλισμού της εταιρίας Γ. Ρ.

Με χρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό ιματισμό, με παραγωγή λευκών ειδών για την κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο, η εταιρία προμηθεύει τα ξενοδοχεία της ηπειρωτικής και νησιώτικης Ελλάδας.

Με την κατασκευή της δυναμικής ιστοσελίδας, αποκτά την διαδικτυακή της ταυτότητα και παρέχει πλέον την δυνατότητα άμεσης επικοινωνία στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: Εταιρία ξενοδοχειακού ιματισμού
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την εταιρία Γ. Ρ. με ξενοδοχειακό ιματισμό, επιλέχθηκε από τις έτοιμες δυναμικές ιστοσελίδες που μπορείτε να δείτε online μέσω του site μας στα πακέτα ιστοσελίδων Dynamic Website Economy.

  Η δυναμική ιστοσελίδα που χρησιμοποποιήθηκε στην κατασκευή, ειδικά σχεδιασμένη για να προσαρμόζεται σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, απόκτησε την δική της προσωπική ταυτότητα με τα προϊόντα της εταιρίας.

  Η κατασκευή ιστοσελίδας έγινε στις αποχρώσεις του μαύρου και στην αντίθεσή της με το λευκό, επιτεύχθηκε ένα ιδιαίτερα κομψό και εκλεπτυσμένο αισθητικό αποτέλεσμα, που αντιπροσωπεύει τα κομψά προϊόντα λευκών ειδών που προμηθεύει η εταιρία στους πελάτες της!

 • Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα Large
 • Είδος ιστοσελίδας: Επαγγελματική ιστοσελίδα
 • Πλατφόρμα κατασκευής: Κατασκευή Wordpress
 • Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design, Web development, Σχεδιασμός μακέτας ιστοσελίδας, Επεξεργασία φωτογραφιών
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ