Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Κατασκευή ιστοσελίδας Αθήνα - Ελληνική Ομοσπονδία Wushu Kung fu

Κατασκευή ιστοσελίδας Ομοσπονδίας Wushu Kung fu, έργο από portfolio κατασκευής ιστοσελίδων makemyweb

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φού, είναι η μόνη επίσημη αναγνωρισμένη Ομοσπονδία από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τα κινέζικα αθλήματα στην Ελλάδα.

Αναγνωρίστηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) τον Ιούνιο του 2000 και δυο χρόνια αργότερα αναγνωρίστηκε από την Ολυμπιακή Ελληνική Επιτροπή (Ε.Ο.Π). Από το 1995 η Ομοσπονδία είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γουσου (International Wushu Fedaration-IWUF) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γουσού ( European Wushu Federation - EWUF

Τα αθλήματα του Wushu Kung Fu, έχουν γοητεύσει χιλιάδες κόσμο στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουν στρέψει πολλούς νέους στον αθλητισμό.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας είχε μεγάλη σημασία για Ελληνική Ομοσπονδία Γου σου Κουνγ φου. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λάμπρος Σταμούλης διακεκριμένος αθλητής των πολεμικών τεχνών και τα μέλη του Δ.Σ της Ομοσπονδίας, διέκριναν την ανάγκη κατασκευής ιστοσελίδας για να ενημερώνονται άμεσα οι αθλητές και οι οπαδοί για τα αθλήματα και για τα νέα και τις δράσεις της Ομοσπονδίας.

Επιπλέον έκριναν αναγκαία τη διαδυκτιακή εμφάνιση της Ελληνικής Ομοσπονδίας στο εξωτερικό. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, δραστήριος και μαχητικός, ήθελε την ιστοσελίδα σύγχρονη και παράλληλα διαχρονικά κλασσική, αντιπροσωπευτική του ήθους και του αθλητικού πνεύματος.

Η ιστοσελίδα στην τελική της εμφάνιση, αποκλειστικά σχεδιασμένη για την Ομοσπονδία με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών της στην εσωτερική επικοινωνία με τα μέλη της και στη δημόσια επικοινωνία με τους αθλητές και οπαδούς Ελλάδας και εξωτερικού, έφερε σημαντικό αποτέλεσμα στην Ομοσπονδία στην προώθηση του αθλήματος wushu.

Κατασκευασμένη δυναμική και responsive για να είναι συμβατή με όλες τις κινητές συσκευές  και ιδιαίτερα φιλική στις μηχανές αναζήτησης, από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας της, απέκτησε ιδιαίτερα αυξημένη επισκεψιμότητα και χιλιάδες κόσμος την παρακολουθεί και ενημερώνεται.

Δείτε την ιστοσελίδα

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: Ελληνική Ομοσπονδία Wushu Kung fu
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας, έργο ευθύνης για μια διεθνής ιστοσελίδα που θα αντιπροσωπεύει επάξια την Ελληνική Ομοσπονδία, έγινε κατόπιν έρευνας και μελέτης για το έργο που μας δόθηκε.

  Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, βασίστηκε στις αρχές των ανθρώπων της Δίοικησης της Ομοσπονδίας που συνεργάστηκαν μαζί μας. Απλότητα, σοβαρότητα, αθλητικό πνεύμα, ευγενής άμιλλα και αυτό το κάτι διαφορετικό που κάνει το άθλημά τους να ξεχωρίζει. Και οι ιδέες μας για την εμφάνιση της ιστοσελίδας, γεννήθηκαν μέσα από την ίδια την Ομοσπονδία, την ιστορία της, τα διπλώματά της.

  Τα χρώματα που επιλέχθηκαν είναι αντπροσωπευτικά ελληνικά χρώματα, το μπλε της σημαίας και του ουρανού μας και το χρυσοκίτρινο το χρώμα του ήλιου και του φωτός. Το κεντρικό banner στην κορυφή του site, το δημιουργήσαμε από ιδέα που μας γεννήθηκε βλέποντας τα εντυπωσιακά διπλώματα που χορηγεί στους αθλητές της και μέρος αυτών έγιναν φόντο στα γραφικά μας.  Δώσαμε μεγάλη σημασία στη δημιουργία του και είναι αυτό που δίνει έναν ξεχωριστό τόνο στη σελίδα, κρατώντας τη στη μνήμη του επισκέπτη.

  Απαραίτητα κρίναμε τα 2 μενού που έχει η ιστοσελίδα, το κεντρικό μενού που παρουσιάζει τα νέα και τις δράσεις της Ομοσπονδίας και το μενού στη δεξιά μπάρα με την αναφορά στο ιστορικό και στους ανθώπους της, που θέλησαν να τιμήσουν για τη συνεργασία τους.

  Ειδικά σχεδιασμένοι πίνακες, μελετημένοι και responsive, δημιουργήθηκαν για να γνωρίσει ο κόσμος τα Σωματεία της, δίνοντας μεγάλη σημασία η Διοίκηση στην προβολή και προώθηση των μελών της.

  Προβλέφτηκαν θέσεις για προβολή διαφημιστών banners για τα πρωταθλήματα και θέση για την προβολή των χορηγών της Ομοσπονδίας. Τα νέα της Ομοσπονδίας που είναι πολλά και ποικίλα και ανανεώνονται τακτικά, μπήκαν στην 1η γραμμή της αρχικής σελίδας και με τις photo gallery και την video gallery, καλύπτουν τη δυνατότητα προβολής των αγώνων και πρωταθλημάτων.

 • Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα Expert
 • Είδος ιστοσελίδας: Ιστοσελίδα Συλλόγου-Ομοσπονδίας
 • Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design, Web development, Σχεδιασμός μακέτας ιστοσελίδας, Δημιουργία εικόνων - banners, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ