Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Κατασκευή ιστοσελίδας στην Καλαμάτα για τη Μουρούφας Μονωτικά

kataskevi-istoselidon-kalamata-dimiourgia-istoselidas-kalamata-messinia-kataskevi-wordpress-kalamata-mani

Η κατασκευή ιστοσελίδας στην Καλαμάτα για την εταιρία Μουρούφας Μονωτικά δημιουργήθηκε για την προβολή των άριστων ποιοτικών και οικονομικών προϊόντων της  σε όλη την Ελλάδα.

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρία Μουρούφας Μονωτικά στην Στούπα Μεσσηνίας, είναι ένα εργαλείο πωλήσεων που έχει ρυθμιστεί με ακρίβεια, με γνώμονα τον καταναλωτή και τις επιχειρήσεις και αυτό το διαχωρίζει από όλους τους ανταγωνιστές του.

Το σύγχρονο ψηφιακό σύστημα προβολής προϊόντων για την ενημέρωση του αγοραστικού κοινού, είναι το πρώτο δυναμικό βήμα για ένα φυσικό κατάστημα στην Καλαμάτα προς το διαδίκτυο. Η εταιρία διοχετεύει με προϊόντα όχι μόνο την Μάνη, αλλά και όλη την Μεσσηνία.

Η δυναμική ιστοσελίδα διαθέτει προϊοντικό κατάλογο αλλά χωρίς να εκτελεί παραγγελίες ηλεκτρονικά, γι 'αυτό δημιουργήσαμε ένα σύστημα που ενημερώνει τους πελάτες για την γκάμα των προϊόντων. Και αν ψάχνετε για βοήθεια ή πληροφορίες ανατρέχετε στην σελίδα του προϊόντος.

Η ιστοσελίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και σε ιδιώτες.

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: Μουρούφας Μονωτικά
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Για την κατασκευή ιστοσελίδας στην Καλαμάτα χρησιμοποιήσαμε την πλατφόρμα wordpress και δημιουργήσαμε μια δυναμική και responsive ιστοσελίδα, που ανταποκρίνεται αυτόματα σε όλες τις κινητές συσκευές, για την απρόσκοπτη προώθηση της εταιρίας Μουρούφας στο web.

  Κοινός στόχος ήταν η δυναμική προβολή των προϊόντων, που επιτεύχθηκε με τη δημιουργία ψηφιακού καταλόγου προϊόντων.

  Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας βασίστηκε στο λογότυπο του Μουρούφας Μονωτικά, ενώ δώσαμε έμφαση στο μέγεθος απεικόνισης των προϊόντων.

  Η αισθητική του μενού συνδυαστικά με την ισορροπία των χρωμάτων, δίνει την αίσθηση της οικειότητας,που χαρακτηρίζει το δυναμικό της εταιρίας.

 • Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα No limit
 • Είδος ιστοσελίδας: Επαγγελματική ιστοσελίδα
 • Πλατφόρμα κατασκευής: Κατασκευή Wordpress
 • Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design, Web development, Σχεδιασμός μακέτας ιστοσελίδας, Επεξεργασία φωτογραφιών, Web hosting
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ