Κατασκευή ιστοσελίδας στην Κύπρο – Food Panorama Expo & Οινογεύσεις

Κατασκευή ιστοσελίδων Κύπρος, κατασκευή ιστοσελίδας στην Κύπρο για την έκθεση Food Panorama Expo & Oινογεύσεις
Κατασκευή ιστοσελίδας στην Κύπρο για την έκθεση Food Panorama Expo & Oινογεύσεις

Κατασκευή ιστοσελίδας στην Κύπρο

Η κατασκευή ιστοσελίδας στην Κύπρο για την Έκθεση Food Panorama Expo και Οινογεύσεις, είναι ένα project σχεδιασμού και δημιουργίας δυναμικής ιστοσελίδας για την ετήσια έκθεση που διοργανώνεται στην Κύπρο και συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες.
Η κατασκευή ιστοσελίδας στην Κύπρο για την  Έκθεση Food Panorama Expo και Οινογεύσεις 2018 μας έδωσε μεγάλη χαρά, γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία ν΄ αναδείξουμε αυτό το σημαντικό ετήσιο γεγονός, τη μεγαλύτερη και μοναδική στο είδος της έκθεση στην Κύπρο που διοργανώνεται από την My Ideal Credere.
Δημιουργία ιστοσελίδων Κύπρος, κατασκευή ιστοσελίδας στην Κύπρο Food Panorama Expo & Oινογεύσεις

Project κατασκευής ιστοσελίδας

Μας ανατέθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας για την προώθηση και προβολή της ετήσιας έκθεσης FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2018 από τη διοργανώτρια εταιρία My Ideal Credere. Η δημιουργία ιστοσελίδας, έγινε στα πλαίσια της προώθησης της Έκθεσης, για ν’ αποτελέσει το σημείο συνάντησης και ενημέρωσης των επιχειρήσεων και των καταναλωτών που επιθυμούν να ενημερωθούν για την Έκθεση FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2018 Η έκθεση αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο, μοναδική ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τον τομέα τροφίμων και ποτών να συναντηθούν, να συζητήσουν, να διαπραγματευτούν και να συνδιαλλαγούν. Η Ελλάδα θα είναι η τιμώμενη χώρα στην έκθεση «FoodPanorama Expo 2018 και Οινογεύσεις» προβάλλοντας τον σημαντικό ρόλο που συνεχίζουν οι κλάδοι τροφίμων, ποτών, οίνου και αποσταγμάτων στην χώρα.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress που έχει ενημερωτικό χαρακτήρα όπου θα ανανεώνεται πριν και μετά από την ολοκλήρωση μίας έκθεσης με νέες ειδήσεις, προχωρήσαμε στην κατασκευή ιστοσελίδας – dynamic website τα πακέτα με τις οικονομικές δυναμικές ιστοσελίδες. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας έγινε εξ’αρχής σύμφωνα με την επιθυμία των διοργανωτών. Δημιουργήσαμε μία παλέτα χρωμάτων κατάλληλη για το λογότυπο και τις χρωματικές κατευθύνσεις που του ταιριάζουν. Το αρμονικό αποτέλεσμα και εντυπωσιακό εξίσου, γίνεται αμέσως αντιληπτό από όλους τους επισκέπτες. Στην ιστοσελίδα θα γίνεται εκ νέου σχεδιασμός μία φορά το έτος ανάλογα με τις απαιτήσεις των διοργανωτών για την προβολή της εκάστοτε Έκθεσης.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα/

Είδος ιστοσελίδας:  Επαγγελματική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: WordPress

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, SEO – Προώθηση ιστοσελίδας, Δημιουργία Λογότυπου, Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτα, Σχεδιασμός διαφημιστικού φυλλαδίου, Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, Επεξεργασία εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting, Δημιουργία σελίδας Facebook

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.sitepelati.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart