Κατασκευή ιστοσελίδας Πάρος Κυκλάδες – Ασφάλειες Χριστόφορος

Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων, κατασκευή ιστοσελίδας Πάρος Κυκλάδες, ιστοσελίδα για ασφάλειες Χριστόφορος
Κατασκευή ιστοσελίδας στην Πάρο για ασφαλιστικό γραφείο Χριστόφορος ΕΠΕ

Κατασκευή ιστοσελίδας στην Πάρο Κυκλάδες

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για την ασφαλιστική εταιρεία Χριστόφορος ΕΠΕ στην Παροικιά Πάρου, δημιουργία ασφαλιστικού site.

Μας ανατέθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας για την παρουσίαση ασφαλιστικών προϊόντων από τον Μεσίτη ασφαλειών Δημήτρη Χριστόφορο στην Πάρο.

Προχωρήσαμε με την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδαςsite για ασφάλειες, μια ιστοσελίδα που παρουσιάζει δυναμικά τις υπηρεσίες που παρέχονται όχι μόνο στην Πάρο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Κατασκευή ιστοσελίδας για ασφάλειες Πάρου Χριστόφορος ΕΠΕ

Κατασκευή ιστοσελίδας - Project

Η κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρίας μαζί με τη δημιουργία της επαγγελματικής σελίδας Facebook, κάλυψε την ανάγκη επικοινωνίας και ενημέρωσης με τους πελάτες της μέσω διαδικτύου, προβάλλοντας παράλληλα το σύγχρονο και ιδιαίτερα δυναμικό προφίλ της.

Η πορεία της εταιρίας Δημήτρης Χριστόφορος ΕΠΕ στον ασφαλιστικό χώρο, ξεκίνησε το 1987. Με τη δεύτερη γενιά το 2003 ξεκίνησε ασφαλιστικό γραφείο στην Παροικιά της Πάρου, με πρωταρχικό σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους.

Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των ασφαλίσεων, φροντίζει για την ασφαλιστική κάλυψη των πελατών της στις Κυκλάδες, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία ξεχωρίζει για τις κορυφαίες πωλήσεις της, για τις οποίες βραβεύτηκε για 6η συνεχή χρονιά από την ασφαλιστική εταιρία Alianze.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για τις ασφάλειες, θέλαμε να είναι σύγχρονος και δυναμικός, όπως η εταιρία που αντιπροσωπεύει.

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη – ασφαλιστικό μεσίτη, για να καλύψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες της εταιρίας.

Έγινε μελέτη και έρευνας για τη δομή του site, τις εικόνες και τα γραφιστικά που την πλαισιώνουν. Δημιουργήθηκαν γραφικά και εικόνες ειδικά για την ιστοσελίδα και επιτεύχθηκε η αισθητική ομοιομορφία και η σύγχρονη καθαρή εμφάνιση που ήθελε στο τελικό αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης της.

Στην κατασκευή της ιστοσελίδας, χρησιμοποιήθηκαν εφαρμογές και modules τελευταίας γενιάς και οι online ασφαλιστικές φόρμες καλύπτουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ιδιαίτερη μελέτη έγινε για το ανταγωνιστικό περιβάλλον της εταιρίας με στόχο την προώθηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης και να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό.
Οι τεχνικές προώθησης έφεραν την ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα της Google με πολλαπλά κλειδιά.

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας στη Πάρο για Χριστόφορος ΕΠΕ -3
Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας στη Πάρο για Χριστόφορος ΕΠΕ -5
Κατασκευή online φόρμας ασφαλίστρων για Χριστόφορος ΕΠΕ
Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας στη Πάρο για Χριστόφορος ΕΠΕ

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «Δημήτρης Χριστόφορος ΕΠΕ» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας: Εταιρική ιστοσελίδα με ασφάλειες

Πλατφόρμα site: Joomla

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, SEO – Προώθηση ιστοσελίδας, Δημιουργία εικόνων,  Επεξεργασία εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Δημιουργία σελίδας Facebook

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.christoforosltd.com

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart