Κατασκευή ιστοσελίδας στην Σπάρτη για την Wish Events

κατασκευή ιστοσελίδας σπάρτη

Κατασκευή ιστοσελίδας σε WordPress για την Wish Events

Δημιουργία ιστοσελίδας για την παρουσίαση των υπηρεσιών της εταιρείας Wish Events.

Η κατασκευή ιστοσελίδας στην Σπάρτη της εταιρείας Wish Events, δημιουργήθηκε με σκοπό την καλύτερη προβολή των υπηρεσιών οργάνωσης εκδηλώσεων που παρέχει η εταιρεία.

Με γνώμονα το είδος των υπηρεσιών της εταιρείας και συγκεκριμένα την διοργάνωση εκδηλώσεων όπως Γάμος, Βάπτιση καθώς και παντός τύπου εκδηλώσεων, καταφέραμε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε μια ιστοσελίδα που θα αντικατοπτρίζει την σημασία και την σπουδαιότητα των υπηρεσιών αυτών.

κατασκευή ιστοσελίδων makemyweb στη σπάρτη

Project κατασκευής ιστοσελίδας

Η εταιρεία Wish Events αποτελεί μια εταιρεία με αντικείμενο δραστηριότητας την διοργάνωση και τη διακόσμηση εκδηλώσεων με έδρα τη Σπάρτη.

Η εταιρεία αναλαμβάνει εκδηλώσεις σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων, από την αρχική σύλληψη της κεντρικής ιδέας έως την υλοποίηση της.

Παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες ιδέες και προτάσεις, σχεδιάζει και υλοποιεί μοναδικές εκδηλώσεις γάμων, αξέχαστες βαπτίσεις καθώς και υπέροχα – φαντασμαγορικά πάρτι. Με κύρια στοιχεία της εταιρείας την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη, η εταιρεία Wish Events καταφέρνει να παρέχει αποτελεσματικές λύσεις στις ξεχωριστές σας στιγμές.

Έτσι, ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία Wish Events κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να μπορέσει η εταιρεία να προβάλει και να προωθήσει τις υπηρεσίες διοργάνωσες εκδηλώσεων σε ένα ευρύτερο κοινό, σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Επιπροσθέτως, η κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας της εταιρείας θα συμβάλει δραστικά και στην προώθηση της συνολικής εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας καθώς και την αύξηση της αναγνωσιμότητας της.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Για την κατασκευή ιστοσελίδας στην Σπάρτη χρησιμοποιήθηκε μια πληθώρα από τις πλέον κατάλληλες και σύγχρονες τεχνικές, προκειμένου να υλοποιηθεί η κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλει στην αποτελεσματική προβολή και προώθηση των υπηρεσιών της στους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Για τον σκοπό αυτό, επιλέξαμε την πλατφόρμα του WordPress η οποία παρέχει τεράστια πλεονεκτήματα τόσο στον επισκέπτη της ιστοσελίδας όσο και στον διαχειριστή της. Μερικά από αυτά είναι η υψηλές ταχύτητες, η ασφάλεια, η ευκολία χρήσης και φυσικά η λειτουργικότητα.

Συνδυάζοντας την ευχρηστία με την αισθητική, σχεδιάσαμε μια μινιμαλιστική ιστοσελίδα η οποία μπορεί να μεταφέρει το μήνυμα της εταιρείας στον επισκέπτη με αποτελεσματικό τρόπο.

Λαμβάνοντας γνώσει όλα τα μοναδικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εταιρείας Wish Events, σχεδιάσαμε την επαγγελματική της ιστοσελίδα με τρόπο ώστε να είναι πλήρως αντιπροσωπευτική στο ύφος και την φιλοσοφία της εταιρείας, καθώς και στο είδος των υπηρεσιών που προσφέρει αποτελεσματικά στους πελάτες της.

Στα πλαίσια κατασκευής επαγγελματικής ιστοσελίδας, χρησιμοποιήθηκαν κείμενα και φωτογραφίες που επιλέχθηκε ώστε να εναρμονίζεται με τον υπόλοιπο σχεδιασμό της ιστοσελίδας. Οι χρωματισμοί που επιλέχθηκαν ήταν τέτοιοι ώστε να μπορέσουν να προβάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες της εταιρείας, και μάλιστα με έναν εύκολο και ξεκούραστο τρόπο προς τον εκάστοτε επισκέπτη.

Αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω, ήταν η δημιουργία μιας λιτής, μινιμαλιστικής ιστοσελίδας με καλαίσθητο σχεδιασμό, γρήγορη πλοήγηση και ευκολία περιήγησης.

σχεδιασμός ιστοσελίδας κατασκευή ιστοσελίδας wishevents σπάρτη
κατασκευή ιστοσελίδων κατασκευή ιστοσελίδας σπάρτη

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «Wish Events» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας:  Εταιρική ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: WordPress

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων, Web hosting.

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.wishevents.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart