Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Κατασκευή ιστοσελίδας στο Χαλάνδρι για τον συγγραφέα Χρήστο Καπνίση

kataskevi istoselidon xalandri, kataskevi istoselidas xalandri athina

Η κατασκευή ιστοσελίδας στο Χαλάνδρι για τον συγγραφέα Χρήστο Καπνίση, έγινε για να γνωρίσετε από κοντά τα αξιόλογα έργα του.

Ο Χρήστος Καπνίσης, γνωστός για το συγγραφικό του έργο, με βιβλία που έχουν κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις, μας τίμησε με την ανάθεση κατασκευής ιστοσελίδας του, και μας έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξουμε ένα έργο για έναν αγαπητό φίλο και να προβάλουμε πολύ αγαπημένα μας βιβλία.

Γιατί ο Χρήστος Καπνίσης, εκτός από συγγραφέας, είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος, που όποιος έχει την ευκαιρία να τον γνωρίσει από κοντά τον κερδίζει, με τον όμορφο χαρακτήρα του, αλλά και τις ποικίλες γνώσεις του.

Γι΄αυτό, ο Χρήστος Καπνίσης δεν έχει μόνο αναγνώστες, αλλά φίλους που αγαπούν και εκτιμούν τα βιβλία του όσο και τον ίδιο.

Με την κατασκευή της ιστοσελίδας, οι φίλοι αναγνώστες του ανά την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται πρώτοι για τις νέες κυκλοφορίες των βιβλίων του, αλλά και για τις βραβεύσεις, παρουσιάσεις και συγκεντρώσεις που συχνά οργανώνονται, για να βρεθεί ο συγγραφέας κοντά στους πολύτιμους φίλους του.

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: Χρήστος Καπνίσης - συγγραφέας
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Η δυναμική ιστοσελίδα φτιάχτηκε σε λογισμικό wordpress και σχεδιάστηκε εξ αρχής με γνώμονα την προβολή μέσω internet του συγγραφέα Χρήστου Καπνίση και των έργων του.

  Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, με σοβαρή και κομψή εμφάνιση, θέλαμε να αντικατοπτρίζει το ύφος του συγγραφέα και τα αξιόλογα βιβλία του.

  Η ιστοσελίδα φτιάχτηκε σε λευκό φόντο, για να εστιάζεται η προσοχή στα πολύχρωμα εξώφυλλα των βιβλίων και εμπλουτίστηκε με διακριτικά χρώματα που δίνουν τόνο στο όλο σύνολο.

  Οι μεγάλες εικόνες που στολίζουν την ιστοσελίδα, επιλέχθηκαν σε επίσης διακριτικά σχέδια και χρώματα, απόλυτα σχετικές με το είδος της ιστοσελίδας, προσδίδουν ένταση και ομορφιά στην παρουσίαση των έργων του συγραφέα.

  Η κατασκευή ιστοσελίδας του Χρήστου Καπνίση, είναι ένα έργο που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με περισσή ευχαρίστηση, αφού μας δόθηκε η ευκαιρία να προβάλουμε επάξια έναν συγγραφέα που θαυμάζουμε και αγαπημένα μας βιβλία που μας συντροφεύουν πάντα ευχάριστα!

 • Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα Top
 • Είδος ιστοσελίδας: Προσωπική ιστοσελίδα
 • Πλατφόρμα κατασκευής: Κατασκευή Wordpress
 • Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design, Web development, Προώθηση ιστοσελίδας -seo, Δημιουργία λογότυπου, Δημιουργία εικόνων - banners, Web hosting
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ