Κατασκευή λογότυπου σε χαμηλές τιμές - διαλέξτε κόστος σχεδιασμού λογότυπου

Σχεδιασμός λογότυπου, τιμές και κόστος δημιουργίας λογότυπου, σχεδίαση λογότυπου ιστοσελίδας και εκτύπωσης

Κατασκευή λογότυπου - Σχεδιασμός λογότυπου

Γράφτηκε από
Η δημιουργία λογότυπου (logo) είναι από τα πιο σημαντικά θέματα που πρέπει να προσέξει μια εταιρία στην προβολή της. Το λογότυπο είναι η γραφική ταυτότητα της επιχείρησης, είναι το αντιπροσωπευτικό σήμα της και οι πελάτες ταυτίζουν στην συνείδησή τους το λογότυπο με τη φίρμα, αλλά και τα προϊόντα της εταιρίας.
Γι' αυτό και ο σχεδιασμός λογότυπου έχει πολύ μεγάλη σημασία, ώστε να είναι ανάλογος με το είδος της επιχείρησης, το στυλ και το ύφος που θέλει να "περάσει" η επιχείρηση στους πελάτες της.

Γιατί το λογότυπο είναι πολύ σημαντικό σε μια εταιρία

Το λογότυπο, το σήμα σας δηλαδή, είναι αυτό που χρησιμοποιείτε στην κάθε προβολή και επικοινωνία της εταιρία σας. Το λογότυπο διαδίδει την εταιρία σας, το επάγγελμά σας, ταυτίζεται απόλυτα με την εταιρία σας, το τι πρεσβεύει, το τι προϊόντα πουλάει, το αν είναι αξιόπιστη! Συνοδεύει την ιστοσελίδα σας, την εταιρική κάρτα, τις παρουσιάσεις σας, τα διαφημιστικά σας φυλλάδια, τα banner σας. Αν είστε τυχεροί και γίνει γνωστό το σήμα σας, αποτυπωθεί στην μνήμη αυτού που το βλέπει, κατακτήσει θέση στην συνείδησή του, γίνεστε γνωστοί, αναγνωρίσιμοι, η εταιρία σας πλέον ξεχωρίζει στον κλάδο της.
Όσο πιο συχνά βομβαρδίζετε με το σήμα σας τα προϊόντα σας, τις υπηρεσίες σας, τους τρόπους προβολής και επικοινωνίες σας, τόσες πιθανότητες έχετε να καταγραφεί ή να αναγνωρίζεται από αυτούς που το βλέπουν.
Ένα αναγνωρισμένο λογότυπο, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταυτότητα της εταιρίας. Γι΄αυτό θα έχετε ακούσει η διαβάσει για μεγάλες επιφανείς εταιρίες, που δαπανούν πολύ μεγάλο χρόνο και πολύ χρήμα στην έρευνα πριν προβούν στην όποια αλλαγή λογοτύπου τους. Μήνες έρευνας και συλλογής στοιχείων από έμπειρα στελέχη, ερωτηματολόγια για υπαλλήλους και όχι μόνο, είναι μερικές από τις τακτικές που ακολουθούν στην όποια αλλαγή λογοτύπου. Εσείς που χτίζετε τώρα την εικόνα της εταιρίας σας, δείτε μακριά. Δείτε το σήμα σας γνωστό και πασίγνωστο!  Φροντίστε έτσι το σχέδιασμό λογοτύπου σας, για να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Όσο πιο αναγνωρίσιμο είναι το λογότυπό σας, τόσο αυξάνονται οι πωλήσεις σας

Ένα καλό και αντιπροσωπευτικό λογότυπο, προσδίδει κύρος στην εταιρία σας και όσο πιο πολύ αναγνωρίζεται τόσο αυξάνονται οι πωλήσεις σας, αφού στη συνείδηση του πελάτη, καλλιεργείται η εικόνα της ταύτισης του λογότυπου με μία αξιόπιστη εταιρία, μεγάλου μεγέθους.

Με ένα καλό λογότυπο, κερδίζετε τις εντυπώσεις

Περάστε αυτό που εσείς θέλετε να σκέφτονται για την εταιρία σας μέσα από τον σχεδιασμό ενός αντιπροσωπευτικού λογότυπου.
Φροντίστε να είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, που να ανταποκρίνεται απόλυτα σε όλες τις μορφές προβολής και επικοινωνίας της επιχείρησής σας.

Εφαρμογές λογότυπου - Φτιάξτε την προβολή σας

Λογότυπο για την ιστοσελίδα

Το λογότυπο έχει πρωταρχικό ρόλο και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης. Πολλές κατασκευές ιστοσελίδων "χτίζονται" γύρω από αυτό, από τα χρώματά τους μέχρι όλη την αισθητική τους. Είναι το πρώτο που βλέπει ο πελάτης που επισκέπτεται μια ιστοσελίδα, αφού η κατ' εξοχήν θέση του είναι ψηλά στην αρχή της ιστοσελίδας, γι΄αυτό και θα πρέπει να δένει απόλυτα με το web design της ιστοσελίδας. Το βλέπει σε κάθε σελίδα του site σας και με ένα κλικ πάνω του οδηγείστε στην αρχική. Είναι παγκόσμια γνωστό, ότι το λογότυπο στην ιστοσελίδα σας οδηγεί πάντα στην αρχική. Είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό σήμα σας, η ταμπέλα του διαδικτυακού σας τόπου. Και η ταμπέλα σας, πρέπει να είναι καθαρή, φωτεινή, λαμπερή, και πάνω απ' όλα, απόλυτα αντιπροσωπευτική.

Λογότυπο για την επαγγελματική κάρτα

Το λογότυπο απεικονίζεται πάντα στην επαγγελματική κάρτα (card visit) του επιχειρηματία, των στελεχών και των υπαλλήλων, που αφήνουμε με ευκολία στις προσωπικές και επαγγελματικές γνωριμίες μας ή στέλνουμε δια αλληλογραφίας και ελπίζουμε ότι θα προσελκύσει, ώστε να λάβουμε το τηλεφώνημα που θα μας ζητάνε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας, την επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα ή στην ιστοσελίδα μας.

Λογότυπο για δημιουργία φακέλου αλληλογραφίας και εντύπων

Το λογότυπο στολίζει τον εταιρικό φάκελο αλληλογραφίας και γίνεται το σήμα κατατεθέν στους πελάτες σας. Φιγουράρει στα επιστολόχαρτά σας, στα τιμολόγια, στα πάσης φύσεως έντυπά σας.

Λογότυπο στα διαφημιστικά φυλλάδια

Το διαφημιστικό φυλλάδιο που θα σχεδιαστεί για να διανεμηθεί πόρτα πόρτα ή σε στοχευμένους πελάτες, τι αξία θα έχει αν δεν περιλαμβάνει την ταυτότητά σας, το σήμα που θα σας κάνει αναγνωρίσιμους.

Λογότυπο στα banners - εικόνες

Τα διαφημιστικά banners για το ίντερνετ, οι εικόνες σας, που θέλετε να σας κάνουν γνωστούς σε όλη την χώρα σας ή και σε όλο το εξωτερικό, μπορεί συχνά να αλλάζουν ανάλογα με την προβολή σας, τις προσφορές, τις εκπτώσεις σας. Το λογότυπό σας όμως όχι, πέρα από κάθε αλλαγή είναι εκεί, στα μάτια χιλιάδων και εκατομμυρίων ανθρώπων που αποτελούν τους μελλοντικούς σας πελάτες.

Ποιό είναι το καλύτερο λογότυπο για την εταιρία μου

  • Το καλύτερο λογότυπο δεν είναι το πιο πολύπλοκο ή το πιο εντυπωσιακό. Είναι το λογότυπο που είναι σχεδιασμένο μελετημένα για να δένει τόσο με την ιστοσελίδα της επιχείρισης, όσο και με τα υπόλοιπα γραφικά της, όπως κάρτες, διαφημιστικά banners κ.α.
  • Λογότυπο και ιστοσελίδα, οφείλουν να είναι δεμένα αρμονικά, ως προς το σχήμα και τα χρώματα. Πολλές φορές μας παρουσιάζει ο γραφίστας ένα λογότυπου που μπορεί να μας θαμπώσει με την ομορφιά του, αλλά όταν μπει στην ιστοσελίδα μας χαλάει ακόμη και όλο το στυλ της ιστοσελίδας. Η μεγαλύτερη εταιρική προώθηση γίνεται όμως πλέον μέσω διαδικτύου, γι΄αυτό θα πρέπει ο γραφίστας που σχεδιάζει το λογότυπο, να έχει γνώσεις web design, ώστε να ανταποκρίνεται ο σχεδιασμός λογοτύπου στην ιστοσελίδα και γενικότερα στο web.
  • Το λογότυπο πρέπει να είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικό του ύφους που θέλει να "πουλήσει" η επιχείρηση στους πελάτες της.
  • Το καλύτερο λογότυπο δεν είναι αυτό που έχει την πιο περίπλοκη σχεδίαση, αλλά αυτό που σχεδιάστηκε από κάποιον που δεν ξέρει μόνο να σχεδιάζει, αλλά ξέρει και να πουλάει, να προωθεί, γιατί είναι στόχος είναι το λογότυπο να γίνει η εικόνα - μέσο όλης της διαφημιστικής καμπάνιας μιας επιχείρησης.
  • Το καλύτερο λογότυπο δεν είναι το πιο ακριβό λογότυπο. Υπάρχουν παγίγνωστες εταιρίες που πλήρωσαν λίγα χρήματα για σχεδίαση λογοτύπου και άλλες που πλήρωσαν ακόμη και χιλιάδες δολλάρια. Δε θέλουμε να το φτιάξουμε τζάμπα, γιατί το τζάμπα δεν το εκτιμάει κανείς, αλλά να σκεφτούμε και σοβαρά αν θα πρέπει να πληρώσουμε υψηλό τίμημα για την κατασκευή του.
  • Το καλύτερο λογότυπο είναι αυτό που αναδεικνύει και προσδίδει αξία στην κάθε διαφημιστική σας ενέργεια ή προβολή, που εφαρμόζει τέλεια όπου κι αν το χρησιμοποιήσετε.
  • Το καλύτερο λογότυπο, είναι απλά αυτό που γίνεται αναγνωρίσιμο!

Σε τι διαφέρει το λογότυπο για το web από το λογότυπο για τα έντυπα

Ότι είναι σχεδιασμένο για το web, όπως το λογότυπο για ιστοσελίδα ή banner έχει διαφορετική ανάλυση από ότι σχεδιάζουμε για να εκτυπωθεί σε έντυπη μορφή όπως κάρτες, φυλλάδια κ.α.
Κάποιες φορές, ακόμα και τα χρώματα διαφοροποιούνται, ανάλογα με τον τύπο και τα χρώματα του λογότυπου. Το web έχει την δική του χρωματική γκάμα και όποιο κοινό χρώμα χρησιμοποιούμε έξω από αυτήν, ο καθένας ανάλογα με την οθόνη που διαθέτει, μπορεί να το δει σε διαφορετική απόχρωση. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικά κακό, αλλά είναι σχετικά ανάλογα με τον τύπο του λογότυπου, τον τρόπο που έχει χρησιμοποιηθεί το χρώμα και την εμπειρία του σχεδιαστή.
Σημαντικό λοιπόν είναι αυτός που θα αναλάβει να σχεδιάσει το λογότυπό σας, να γνωρίζει από web, για να πορεί το λογότυπό σας να διατηρείται άψογο όπου κι αν το χρησιμοποιείτε.

Τι χρειάζεται τελικά ο σωστός σχεδιασμός λογοτύπου?

Το καλύτερο λογότυπο είναι σχεδιασμένο με τη γνώση που έχει ο σχεδιαστής για την επιχείρηση, με την ταύτιση σε αυτό που προσδοκά ο επιχειρηματίας που του αναθέτει τη σχεδίαση, με την έμπνευση πάνω στη γνώση και την ταύτιση, με το μεράκι και την αγάπη για τη δουλειά του, με την σωστή εφαρμογή της εμπειρίας του και τέλος με τη λογική τιμή δημιουργίας του!.
Ένα λογότυπο πρόχειρα σχεδιασμένο ή με ξεπερασμένο στυλ ή που δε δένει στο ύφος της επιχείρησης ή της ιστοσελίδας, ταυτίζεται στη συνείδηση του πελάτη με τις υπηρεσίες και τα προiόντα που διαθέτει η επιχείρηση και ποιος είναι αυτός που σήμερα θέλει να πληρώσει για υπηρεσίες και προϊόντα ξεπερασμένα, όταν η αγορά μας κατακλύζει καθημερινά με σύγχρονες δυναμικές υπηρεσίες και υπερσύγχρονα τεχνολογικά προϊόντα? Την απάντηση την ξέρετε!
Στη makemyweb.gr σχεδιάζουμε λογότυπα σύγχρονα, αντιπροσωπευτικά της εταιρία σας, στοχευμένα, αποδίδοντας αυτό που πουλάτε στους πελάτες σας, γιατί έχουμε την εμπειρία όχι μόνο στην κατασκευή ιστοσελίδας, αλλά και στην προβολή και προώθηση της εταιρίας σας!
Λογότυπα σε κλασσικό, διαχρονικό ύφος ή σε μοντέρνο στυλ, όλα με σύγχρονες γραμμές, χρώματα και γραμματοσειρές.
Σχεδιάζουμε το logo σας με απλότητα και λιτότητα όπως προστάζει το σύγχρονο design και φροντίζουμε να εφαρμόζει τέλεια σε όλες τις μορφές προβολής σας στο web ή στα έντυπα.
Και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, μπορείτε να επιλέξετε τη δημιουργία λογότυπου ανάλογα με τη χρήση και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.
Διαβαστηκε 3294 φορες
makemyweb.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή eshop, προώθηση ιστοσελίδων, ποιότητα σε οικονομικές τιμές για ιστοσελίδες που δεν περνούν απαρατήρητες!
Website: https://www.makemyweb.gr

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ