Κατασκευή portal | Κατασκευή Magazine |Έτοιμες ιστοσελίδες ειδήσεων

Κατασκευή ιστοσελίδων για portal και site ειδήσεων, οι ιστοσελίδες που φέρνουν χρήματα από το internet!

Κατασκευή ιστοσελίδων portals,κατασκευή web portal, εταιρικά portals,ιστοσελίδες ειδήσεων,magazine,fashion portals,wedding portals

Κατασκευή Portal - Δυναμικά Portals - Ιστοσελίδες ενημέρωσης - Blog

Δημιουργία portal για επαγγελματικό ή εταιρικό portal, στοσελίδα ενημέρωσης, blog ειδήσεων. Η κατασκευή ιστοσελίδων portals-blog γίνεται με ειδικό σχεδιασμό ώστε οι ιστοσελίδες portals να φιλοξενούν απεριόριστα άρθρα ποικίλης ύλης και θεματογραφίας, με μεγάλο αριθμό διαφημίσεων μεγάλης προβολής. Τα Dynamic Portals της συλλογής ιστοσελίδων Master, είναι τα επαγγελματικά, εταιρικά portals ή ιστοσελίδες ειδήσεων που στόχο έχουν η ιστοσελίδα εκτός από μεγάλη επισκεψιμότητα, να φέρει χρήματα και κέρδος στον ιδιοκτήτη της! Τα δυναμικά portals φτιάχνονται για να γίνουν τα master στην αγορά που απευθύνεστε, για να ξεχωρίσει η ιστοσελίδα σας στο internet, για να δουλέψετε επαγγελματικά στο internet!

Αγορά ιστοσελίδων portals online

Κατασκευή ιστοσελίδων portal-blog με αγορά ιστοσελίδας από τις έτοιμες ιστοσελίδες portals των πακέτων ιστοσελίδων portals, για να φτιάξετε επαγγελματικό portal ή magazine, ιστοσελίδα ενημέρωσης ή blog ειδήσεων. Βλέπετε τα portals ζωντανά online σε demos και διαλέγετε την ιστοσελίδα ενημέρωσης που σας αρέσει. Διαλέξτε εμφάνιση portal από τη συλλογή ιστοσελίδων portals με έτοιμα σχέδια και χρώματα ιστοσελίδων, επιλέξετε τη μακέτα και το χρώμα ιστοσελίδας. Αν δε σας ικανοποιεί ένα από τα έτοιμα portals, σχεδιάζουμε το portal βάση των κατευθύνσεων μας εντελώς δωρεάν, χωρίς επιπλέον κόστος.

Δείτε δείγματα Blog - Portals - Ιστοσελίδες ενημέρωσης online και επιλέξτε ιστοσελίδα

Περάστε το ποντίκι σας πάνω στην εικόνα και κάντε κλικ στο Demo που θα εμφανιστεί να δείτε τα demos site portals ζωντανά!
ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Δείτε όλα τα σχέδια και χρώματα των έτοιμων δυναμικών portals στο eshop μας!

Αγοράστε online το web portal/blog που σας αρέσει και σε 33 ώρες το portal σας είναι έτοιμο!
ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Κατασκευή portal σε 33 ώρες!

Φτιάξτε επαγγελματικό portal ή blog ειδήσεων δυναμικό και responsive (mobile), σε ισχυρό λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας, στην πιο σύγχρονη αισθητική - web design, σε 33 μόνο ώρες! Αγορά ιστοσελίδων portals online από το eshop ιστοσελίδων ή αγορά portal με ένα τηλεφώνημα στο 211 8006160, γιατί οι αποστάσεις δεν μπαίνουν ανάμεσα στη συνεργασία μας!

Δημιουργία επαγγελματικών portals - ιστοσελίδων ενημέρωσης

Η συλλογή Dynamics Portals Masters by makemyweb, διαθέτει δυναμικές ιστοσελίδες με επαγγελματική δομή και εμφάνιση στην κατασκευή ιστοσελίδων portals. Με εφαρμογές εύκολης διαχείρισης μεγαλων δυνατοτήτων, ποικιλία διαχείρισης διαφορετικής αρθρογραφίας με τυποποιημένη επαγγελματική εμφάνιση άρθρων για επαγγελματική εμφάνιση ιστοσελίδας ενημέρωσης. Με μελέτη και σχεδιασμό ειδικά για προβολή διαφημίσεων & χορηγών. Με απεριόριστες θέσεις διαφημίσεων για διαφημιστικά banners μελετημένων διαστάσεων για τυποποιημένες διαφημίσεις σύμφωνα με τα διεθνή standard, σε στοχευμένες θέσεις ώστε να μη χαλάει η εμφάνιση του site, όσες διαφημίσεις κι αν προσθέτετε. Ιδανικά για όσους στοχεύουν στο κέρδος μέσω των διαφημίσεων. Με εντυπωσιακή παρουσίαση των θεμάτων, εικόνων και video. Στην πλέον σύγχρονη και φρέσκια εμφάνιση, εύκολα προσαρμόσιμη για όποια δραστηριότητα θέλετε την ιστοσελίδα, σας δίνουν μοναδική εμφάνιση ιστοσελίδας.

Τι περιλαμβάνει η αγορά ιστοσελίδων - portals

  • Την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας - portal που θα επιλέξετε από τα δέιγματα κατασκευής portal ή τον από αρχή σχεδιασμό ιστοσελίδας portal βάση της εμφάνισης που θέλετε εσείς.
  • Με δυνατότητα απεριόριστων σελίδων
  • Με δυνατότητα απεριόριστων μενού και κατηγοριών
  • Με δυνατότητα απεριόριστης προβολής διαφημιστικών banners
  • Ιστοσελίδες responsive με αυτόματη προσαργογή σε όλες τις συσκευές
  • Με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στα ελληνικά
  • Πολυγλωσσική δυνατότητα- Γλώσσα ιστοσελίδας 1 στα ελληνικά
  • Δωρεάν υποστήριξη για ανέβασμα περιεχομένου το 1ο τρίμηνο. Η δωρεάν τεχνική υποστήριξη περιλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων μέχρι 12 μενού, 10 κατηγοριών, δημιουργία των πρώτων 15 άρθρων και δωρεάν επεξεργασία ανάλυσης των αντίστοιχων εικόνων για το web
  • Δωρεάν εκπαίδευση 1 ώρας μέσω skype για την ανάρτηση περιεχομένου
  • Δωρεάν καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης Google, Bing

Τιμή κατασκευής ενημερωτικής ιστοσελίδας - blog -portal

Με 900 ευρώ μόνο +φπα, όσο δηλαδή θα χρειαζόταν για να φτιάξετε μια απλή δυναμική ιστοσελίδας, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε την πιο δυναμική εταιρική ιστοσελίδα που θα αφήσει πίσω σας τον ανταγωνισμό ή να φτιάξετε ενημερωτική ιστοσελίδα -blog, ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ή ένα εταιρικό ή εμπορικό portal. Φιλοξενία ιστοσελίδας portlal με έκπτωση 50% για το 1ο έτος, σε δυνατούς και αξιόπιστους server.

Διαδικασία αγοράς ιστοσελίδας blog-portal

Επιλέγετε το blog-portal που σας αρέσει από το Eshop Ιστοσελίδων με τα έτοιμα web portals που βλέπετε ζωντανά online ή μας δίνετε παραγγελία για να σχεδιάσουμε ένα portal σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα. Με την ολοκλήρωση της κατοχύρωσης του domain σας η με την μεταφορά του στην εταιρία μας στην περίπτωση που διαθέτετε ήδη domain, ανεβάσουμε το portal στο domain σας και φτιάχνουμε εμείς τα πρώτα άρθρα σας καθώς και ανεβάζουμε τις πρώτες σας εικόνες, ώστε η ιστοσελίδα σας δημοσιεύεται ολοκληρωμένη με την πλέον επαγγελματική εμφάνιση. Στη συνέχεια μπορείτε εσείς να προσθέτετε όσα άρθρα, κατηγορίες ή μενού θέλετε και να ανανεώνετε το blog σας όσο συχνά θέλετε.

Επαγγελματικό portal ή ιστοσελίδα ειδήσεων-blog για να βγάλετε χρήματα από το internet

Αν πάντα θέλατε να φτιάξετε ένα ειδησεογραφικό site για την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, την κοινωνία, την περιοχή ή τον σύλλογό σας, ένα τουριστικό portal, ένα magazine αφιερωμένο στη μόδα και την ομορφιά, ένα εμπορικό portal με είδη γάμου, με κατασκευές, με προϊόντα ή υπηρεσίες, ή ένα επαγγελματικό portal όπως ένα ιατρικό ή ασφαλιστικό portal που να παρουσιάζει τη δουλειά σας και να ενημερώνει τον κόσμο για τις εξελίξεις στον χώρο του αντικειμένου σας, τώρα μπορείτε να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα!
Αν θέλετε να γίνετε επαγγελματίας στο internet με μια πετυχημένη ιστοσελίδα, με το πιο επαγγελματικό blog που φέρνει κέρδη και χρήματα, κερδίζοντας από την προώθηση υπηρεσιών ή προϊόντων ή από διαφημίσεις, αν ψάχνατε χορηγούς για την ιστοσελίδα σας, έχετε τώρα την ευκαιρία με κατασκευή ιστοσελίδας portal by makemyweb.gr!

Τα Dynamics Portals by makemyweb, είναι εργαλεία που βγάζουν χρήματα σε αυτούς που έχουν αποφασίσει να κερδίσουν στο διαδίκτυο! Σας δίνουν όλες τις δυνατότητες, γιατί διαθέτουν όλες τις προϋπουθέσεις από την κατασκευή τους!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ