Κατασκευή portal | Κατασκευή Magazine |Έτοιμες ιστοσελίδες ειδήσεων

Κατασκευή ιστοσελίδων για portal και site ειδήσεων, οι ιστοσελίδες που φέρνουν χρήματα από το internet!

Κατασκευή ιστοσελίδων portals,κατασκευή web portal, εταιρικά portals,ιστοσελίδες ειδήσεων,magazine,fashion portals,wedding portals

Κατασκευή Portal - Δυναμικά Portals - Ιστοσελίδες ενημέρωσης

Δημιουργία portal για επαγγελματικό ή εταιρικό portal, στοσελίδα ενημέρωσης, blog ειδήσεων. Η κατασκευή ιστοσελίδων portals γίνεται με ειδικό σχεδιασμό ώστε οι ιστοσελίδες portals να φιλοξενούν απεριόριστα άρθρα ποικίλης ύλης και θεματογραφίας, με μεγάλο αριθμό διαφημίσεων μεγάλης προβολής. Τα Dynamic Portals της συλλογής ιστοσελίδων Master, είναι τα επαγγελματικά, εταιρικά portals ή ιστοσελίδες ειδήσεων που στόχο έχουν η ιστοσελίδα εκτός από μεγάλη επισκεψιμότητα, να φέρει χρήματα και κέρδος στον ιδιοκτήτη της! Τα δυναμικά portals φτιάχνονται για να γίνουν τα master στην αγορά που απευθύνεστε, για να ξεχωρίσει η ιστοσελίδα σας στο internet, για να δουλέψετε επαγγελματικά στο internet!

Αγορά ιστοσελίδων portals online

Κατασκευή ιστοσελίδων portal με αγορά ιστοσελίδας από τις έτοιμες ιστοσελίδες portals των πακέτων ιστοσελίδων portals, για να φτιάξετε επαγγελματικό portal ή magazine, ιστοσελίδα ενημέρωσης ή blog ειδήσεων. Βλέπετε τα portals ζωντανά online σε demos και διαλέγετε την ιστοσελίδα ενημέρωσης που σας αρέσει. Διαλέξτε εμφάνιση portal από τη συλλογή ιστοσελίδων portals με έτοιμα σχέδια και χρώματα ιστοσελίδων, επιλέξετε τη μακέτα και το χρώμα ιστοσελίδας. Αν δε σας ικανοποιεί ένα από τα έτοιμα portals, φτιάχνουμε το portal που θα αγοράσετε εντελώς δωρεάν στο δικό σας χρώμα.

Δείτε τα Portals - Ιστοσελίδες ενημέρωσης  online και επιλέξτε ιστοσελίδα

Περάστε το ποντίκι σας πάνω στην εικόνα και κάντε κλικ στο Demo που θα εμφανιστεί να δείτε τα demos site portals ζωντανά!
ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Δείτε όλα τα σχέδια και χρώματα των έτοιμων δυναμικών portals στο eshop μας!

Αγοράστε online το web portal που σας αρέσει και σε 33 ώρες το portal σας είναι έτοιμο!
ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Κατασκευή portal σε 33 ώρες!

Φτιάξτε επαγγελματικό portal ή blog ειδήσεων δυναμικό και responsive (mobile), σε ισχυρό λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας, στην πιο σύγχρονη αισθητική - web design, σε 33 μόνο ώρες! Αγορά ιστοσελίδων portals online από το eshop ιστοσελίδων ή αγορά portal με ένα τηλεφώνημα στο 210 5759395, γιατί οι αποστάσεις δεν μπαίνουν ανάμεσα στη συνεργασία μας!

Δημιουργία επαγγελματικών portals - ιστοσελίδων ενημέρωσης

Η συλλογή Dynamics Portals Masters by makemyweb, διαθέτει δυναμικές ιστοσελίδες με επαγγελματική δομή και εμφάνιση στην κατασκευή των ιστοσελίδων portals. Με εφαρμογές εύκολης διαχείρισης μεγαλων δυνατοτήτων, ποικιλία διαχείρισης διαφορετικής αρθρογραφίας με τυποποιημένη επαγγελματική εμφάνιση άρθρων για επαγγελματική εμφάνιση ιστοσελίδας ενημέρωσης. Με μελέτη και σχεδιασμό ειδικά για προβολή διαφημίσεων & χορηγών. Με απεριόριστες θέσεις διαφημίσεων για διαφημιστικά banners μελετημένων διαστάσεων για τυποποιημένες διαφημίσεις σύμφωνα με τα διεθνή standard, σε στοχευμένες θέσεις ώστε να μη χαλάει η εμφάνιση του site, όσες διαφημίσεις κι αν προσθέτετε. Ιδανικά για όσους στοχεύουν στο κέρδος μέσω των διαφημίσεων. Με εντυπωσιακή παρουσίαση των θεμάτων, εικόνων και video. Στην πλέον σύγχρονη και φρέσκια εμφάνιση, εύκολα προσαρμόσιμη για όποια δραστηριότητα θέλετε την ιστοσελίδα, σας δίνουν μοναδική εμφάνιση ιστοσελίδας.

Τι περιλαμβάνει η αγορά ιστοσελίδων - portals

 • Την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας - portal που θα επιλέξετε
 • Με δυνατότητα απεριόριστων σελίδων
 • Με δυνατότητα απεριόριστων μενού και κατηγοριών
 • Με δυνατότητα απεριόριστης προβολής διαφημιστικών banners
 • Ιστοσελίδες responsive με αυτόματη προσαργογή σε όλες τις συσκευές
 • Με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στα ελληνικά
 • Πουγλωσσική δυνατότητα- Γλώσσα ιστοσελίδας 1 στα ελληνικά
 • Δωρεάν υποστήριξη για ανέβασμα περιεχομένου το 1ο τρίμηνο. Η δωρεάν τεχνική υποστήριξη περιλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων μέχρι 12 μενού, 12 κατηγοριών και ανέβασμα κειμένου σε μέχρι 20 σελίδες και δωρεάν επεξεργασία ανάλυσης των αντίστοιχων εικόνων για το web
 • Δωρεάν εκπαίδευση 1 ώρας μέσω skype για την ανάρτηση περιεχομένου
 • Δωρεάν καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης Google, Bing
 • Δωρεάν δημιουργία επαγγελματικής σελίδας facebook και σύνδεση με το portal σας

Διαδικασία αγοράς ιστοσελίδας portal

Επιλέγετε το portal που σας αρέσει από το Eshop Ιστοσελίδων με τα έτοιμα web portals που βλέπετε ζωντανά online. Με την ολοκλήρωση της αγοράς ιστοσελίδας, ανεβάζουμε άμεσα το portal σε demo domain της εταιρίας μας, για να ελέγξετε ότι πήρατε την ιστοσελίδα που παραγγήλατε. Με την ολοκλήρωση της κατοχύρωσης του domain σας η με την μεταφορά του στην εταιρία μας στην περίπτωση που διαθέτετε ήδη domain, ανεβάσουμε το portal στο domain σας και σας στέλνουμε κωδικούς πρόσβασης για τη διαχείριση της ιστοσελίδας και τον λογαριασμό φιλοξενίας σας. Αν πάλι θέλετε να φιλοξενήσετε την ιστοσελίδα σας σε άλλον πάροχο, σας στέλνουμε εντελώς δωρεάν cd με τα αρχεία της ιστοσελίδας για να την μεταφέρετε σε όποια εταιρία θέλετε.

Πλεονεκτήματα φιλοξενίας ιστοσελίδας portal από την makemyweb

 • Γρήγοροι, δυνατοί ευρωπαικοί servers, εγγυούνται την άριστη απόδοσης ιστοσελίδας, αναγκαία στα site με μεγάλο περιεχόμενο και πολλά γραφικά.
 • Ελληνική υποστήριξη που σας διασφαλίζει επικοινωνία χωρίς προβλήματα
 • Δωρεάν συλλογή χειροκίνητου back up: Η ασφάλειας φιλοξενίας μιας μεγάλης ενημερωτικής ιστοσελίδας portal, είναι το νούμερο 1 στην φιλοξενία της. Με την φιλοξενία του portal σας σςτην makemyweb, επιπλέον από την αυτόματη συλλογή backup που γίνεται σε τακτά διαστήματα, παρέχουμε εντελώς δωρεάν χειροκίνητη συλλογή back up 1 φορά τον μήνα, έτσι ώστε ότι κι αν συμβεί στην ιστοσελίδα σας, είτε από λάθος του χρήστη, είτε από κακόβουλη επίθεση, εσέις θα έχετε πάντα ένα καθαρό χωρίς προβλήματα back up του site σας.
 • Εγγύηση ασφάλειας ιστοσελίδας portal: Στην περίπτωση μερικής ή ολικής ζημιάς ιστοσελίδας από κακόβουλη διαδικτυακή επίθεση και όχι από λάθος του χρήστη, ανεβάζουμε εντελώς δωρεάν το τελευταίο back up αυτόματης συλλογής, εφόσον αυτό είναι δυνατόν, ή ανεβάζουμε δωρεάν το τελευταίο back up χειροκίνητης συλλογής και ξαναστήνουμε την ιστοσελίδα σας online χωρίς κόστος. έτσι διασφαλίζουμε ότι ακόμη κι αν έχετε χάσει άρθρα μερικών ημερών, η ιστοσελίδα σας λειτουργεί σωστά και αποφεύγετε τα υψηλά κόστη αποκατάστασης ή κατασκευής νέας ιστοσελίδας, όπως συνήθως γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις.

Επαγγελματικό portal ή ιστοσελίδα ειδήσεων για να βγάλετε χρήματα από το internet

Αν πάντα θέλατε να φτιάξετε ένα ειδησεογραφικό site για την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, την κοινωνία, την περιοχή ή τον σύλλογό σας, ένα τουριστικό portal, ένα magazine αφιερωμένο στη μόδα και την ομορφιά, ένα εμπορικό portal με είδη γάμου, με κατασκευές, με προϊόντα ή υπηρεσίες, ή ένα επαγγελματικό portal όπως ένα ιατρικό ή ασφαλιστικό portal που να παρουσιάζει τη δουλειά σας και να ενημερώνει τον κόσμο για τις εξελίξεις στον χώρο του αντικειμένου σας, τώρα μπορείτε να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα!
Αν θέλετε να γίνετε επαγγελματίας στο intenrnet με μια πετυχημένη ιστοσελίδα που φέρνει κέρδη και χρήματα, κερδίζοντας από την προώθηση υπηρεσιών ή προϊόντων ή από διαφημίσεις, αν ψάχνατε χορηγούς για την ιστοσελίδα σας, έχετε τώρα την ευκαιρία!

Τα Dynamics Portals by makemyweb, είναι εργαλεία που βγάζουν χρήματα σε αυτούς που έχουν αποφασίσει να κερδίσουν στο διαδίκτυο! Σας δίνουν όλες τις δυνατότητες, γιατί διαθέτουν όλες τις προϋπουθέσεις από την κατασκευή τους!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ