Το καλάθι είναι άδειο

Κατασκευή portal - Επαγγελματικά portals ιστοσελίδες master-1

Αγορά portal blog ειδήσεων δες τα portals online σε demo site
Δημιουργία portal τηλέφωνο για παραγγελία ιστοσελίδας portal
Κατασκευή επαγγελμα portal, ιστοσελίδας ενημέρωσης - blog ειδήσεων, απεριόριστα άρθρα, θέσεις διαφημίσεων και χορηγών, με την αγορά dynamic portal master-1

SKU: portal_1_35

900,00 € καθαρή τιμή
Διαλέξτε χρώμα ιστοσελίδας

Αγορά domain name
Αγορά πακέτου φιλοξενίας
Δημιουργία σελίδας στα Social Media


+
  • Περιγραφή ιστοσελίδων
  • Χαρακτηριστικά ιστοσελίδων

Κατασκευή web portal, ιστοσελίδες ειδήσεων dynamic portal master-1

Με δημιουργία portal από τα πακέτα ιστοσελίδων Dynamic Portals Master αγοράζεις ιστοσελίδα ειδήσεων με δυνατότητα απεριόριστων σελίδων και διαφημίσεων. Η ιστοσελίδα dynamic portal master-1 by makemyweb.gr, είναι μια δυναμική ιστοσελίδα ιδανική για ιστοσελίδα portal, magazine, blog ειδήσεων. Βλέπεις ζωντανά τα έτοιμα portals και διαλέγεις επαγγελματικό portal στο χρώμα που σου αρέσει από τα έτοιμα χρώματα ιστοσελίδων portals.
Με την αγορά web portal της σειράς dynamic portals master, αν δε σου αρέσει ένα από τα έτοιμα χρώματα ιστοσελίδων portals, φτιάχνουμε την ιστοσελίδα στο χρώμα που σου αρέσει εντελώς δωρεάν!
Με την πληρωμή ιστοσελίδας portal master-1, αποκτάτε άμεσα το portal που θα επιλέξετε όπως ακριβώς τo βλέπετε στο demo site. Μόλις κατοχυρωθεί το domain σας ή όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά του domain σας στην εταιρία μας στην περίπτωση που διαθέτετε ήδη domain και ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός φιλοξενίας σας, ανεβάζουμε άμεσα την ιστοσελίδα ενημέρωσης.
Με την αγορά ιστοσελίδας portal αποκτάτε πλήρη πρόσβαση στη διαχείριση πλατφόρμας περιεχομένου του site σας και στα αρχεία του server φιλοξενίας, ώστε να μπορείτε εσείς και οι συνεργάτες σας ή άλλοι τεχνικοί να διαχειρίζεστε εξ' ολοκλήρου την ιστοσελίδα σας και να κάνετε αν επιθυμείτε ότι αλλαγές θέλετε.

Αγορά δυναμικού blog ειδήσεων ή επαγγελματικού portal master-1

Οι ιστοσελίδες portals dynamic portals master-1, είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στην κατασκευή portal για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. Με κατάλληλη επιλογή χρώματος ιστοσελίδας και την προβολή κατηγοριών του κλάδου σας, γίνονται ισχυρά εμπορικά και επαγγελματικά web portals. Τα ιδανικά web portals για ιατρικά portals, ασφαλιστικά portals, fashion magazine, portal γάμου, portal για κατασκευές, αθλητικά ή ταξιδιωτικά portals, portal εκπαίδευσης ή ιστοσελίδα συλλόγου ή Ομοσπονδίας και για όσους επαγγελματίες θέλουν να προσφέρουν συχνή ενημέρωση στους πελάτες τους, τα web portals master-1 της makemyweb είναι η επιλογή σας.

Δημιουργία portal για δυναμική παρουσίαση άρθρων ενημερωτικής ιστοσελίδας

Οι ιστοσελίδες portals master-1, διαθέτουν δυναμική εφαρμογή για τη διαχείριση των άρθρων που δίνει τη δυνατότητα να ανεβάζετε άρθρα επαγγελματικής μορφής, με τυποποιημένες διαδικασίες για το ανέβασμα, κειμένων, εικόνων, video, και επισυναπτόμενων εγγράφων, απαραίτητη για την επαγγελματική διαχείριση μιας ενημερωτικής ιστοσελίδας portal. Τα ιδανικά portals για επαγγελματική αρθρογραφία και για τέλεια εμφάνιση των άρθρων!

Δυναμικά portals - ιστοσελίδες ενημέρωσης με απεριόριστες θέσεις προβολής διαφημίσεων

Στην κατασκευή portal by makemyweb.gr εξασφαλίζετε επαγγελματική εμφάνιση του site σας, και δυναμική παρουσίαση διαφημίσεων για τους επαγγελματίες που θέλουν κέρδη από το internet.
Οι θέσεις προβολής διαφημίσεων των ιστοσελίδων portals master-1 έχουν διαστάσεις σύμφωνες με τα επικρατέστερα standard μεγέθη διαφημιστικών banners για επαγγελματική προβολή και διαχείριση διαφημίσεων, είτε πρόκειται για τυποποιημένες διαφημίσεις όπως της google, είτε για τα διαφημιστικά banners των πελατών και συνεργατών σας. Με στοχευμένες θέσεις διαφήμισης στην αρχική και στις εσωτερικές σελίδες του portal master-1, για να έρχεται ο επισκέπτης σε άμεση επαφή με τις διαφημίσεις χωρίς να γίνεται κουραστικό, έχετε τη δυνατότητα να διαφημίσετε με banners τις υπηρεσίες σας ή υπηρεσίες και προϊόντα τρίτων.

Επαγγελματικά και εταιρικά portals για δυναμική προβολή χορηγών master-1

Τα δυναμικά portals master-1, είναι σχεδιασμένα για επαγγελματική προβολή των χορηγών σας, γιατί στόχος μιας ενημερωτικής ιστοσελίδας portal, είναι να προβάλει με επιτυχία τους χορηγούς της καθώς και να αυξάνει τις χορηγείες της!

Φιλοξενία ιστοσελίδας portal master-1 με παροχή δωρεάν υπηρεσιών

Ιδιαίτερα σημαντική στις μεγάλες ενημερωτικές ιστοσελίδες portals είναι η ασφαλής φιλοξενία ιστοσελίδας. Φανταστείτε ένα μεγάλο ειδησεογραφικό site με εκατοντάδες ή χιλιάδες άρθρα να πάθει ζημιά, μερική ή ολική. Γι΄αυτό στους πελάτες μας στην κατασκευή ιστοσελίδων portals master-1, παρέχουμε επιπλέον της καθημερινής αυτόματης συλλογής back up από τον server, χειροκίνητη συλλογή back up 1 φορά τον μήνα και στην περίπτωση μερικής ή ολικής ζημιάς της ιστοσελίδας από διαδικτυακής επίθεσης, αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν το ανέβασμα του τελευταίου back up ιστοσελίδας χειροκίνητης ή αυτόματης συλλογής, ώστε στην χειρότερη των περιπτώσεων να έχετε χάσει μερικά άρθρα, αλλά έχετε το portal site σας online χωρίς να πληρώσετε για νέα κατασκευή ιστοσελίδας ή για την αποκατάστασή της.
Στην περίπτωση που θέλετε να φιλοξενήσετε το portal σε άλλη εταιρία, ανεβάζουμε την ιστοσελίδα portal που αγοράσατε σε ένα δικό μας demo domain για να επιβεβαιώσετε ότι αγοράσατε την ιστοσελίδα που παραγγείλατε και να διαπιστώσετε την σωστή λειτουργία της online, και αμέσως μετά σας αποστέλουμε ηλεκτρονικά ή με cd-dvd backup της ιστοσελίδας και της βάσης δεδομένων, για να την ανεβάσετε στην εταιρία επιλογή σας με δική σας μέριμνα και χρήματα.

Δωρεάν υποστήριξη web portal master-1

Με την αγορά portal κατασκευής μας, παρέχουμε δωρεάν υποστήριξη ιστοσελίδας στους πρώτους 1 μήνες. Φτιάχνουμε τα πρώτα μέχρι 10 μενού, τις πρώτες μέχρι 11 κατηγορίες και ανεβάζουμε τα πρώτα σας άρθρα (κείμενα και φωτογραφίες) σε μέχρι 10 σελίδες και δημιουργούμε τους πρώτους 1 χρήστες διαχείρισης διαφορετικών ομάδων. Παρέχουμε 1 ώρες online εκπαίδευση μέσω skype στον χειρισμό του περιεχομένου του site σας, για να ανανεώνετε εσείς το portal σας.

Αγορά δυναμικού portal online - Αγορά ιστοσελίδας ενημέρωσης με ένα κλικ

Όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη περιοχή, διαλέξτε online portal - ιστοσελίδα ενημέρωσης από τα έτοιμα δυναμικά portals master-1 που βλέπετε ολοκληρωμένα σε demos sites σε πλήρη λειτουργία και ξέρετε τι portal αγοράζετε. Όλες οι υπηρεσίες κατασκευής portals παρέχονται online, για να βρίσκονται 11 ώρες το 11ωρο στη διάθεσή σας! Αγορά ιστοσελίδων portals online από το eshop ιστοσελίδων makemyweb.gr.

Δείτε online τις ιστοσελίδες portals master-1 σε demo site

DEMO PORTAL MASTER-1

Δείτε ζωντανά τις ιστοσελίδες portals - magazine online

Διαλέξτε ενημερωτικό portal στο χρώμα που σας αρέσει, αγοράστε online dynamic portal!
DEMO PORTAL MASTER-1

Κατασκευή portal master-1 με ένα τηλεφώνημα

Για παραγγελία ιστοσελίδας portal, τηλεφωνείστε μας στο 211 8006160

Χαρακτηριστικά portals - site ειδήσεων - Dynamic Portal Master-1

Τύπος portals: Δυναμικές ιστοσελίδες
Ιδιότητες ιστοσελίδων: Ιστοσελίδες responsive, αυτόματη προσαρμογή ιστοσελίδας σε desktop, tablet και κινητά
Έτοιμες ιστοσελίδες: Προετοιμασμένες ιστοσελίδες portals που βλέπετε ζωντανά σε demo site
Γλώσσα ιστοσελίδας portal: Πολυγλωσσική δυνατότητα, Κατασκευή ιστοσελίδας σε μία γλώσσα - Ελληνικά
Λογισμικό κατασκευής ιστοσελίδων: JOOMLA

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DYNAMIC SITE

ONLINE ΑΓΟΡΑ SITE

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

E-SHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ