Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Κατασκευή site στο Κορωπί Αττικής - Το σπίτι του μελιού Melicci

κατασκευη ιστοσελιδων Αθήνα Κορωπί Αττικής

Η κατασκευή ιστοσελίδας στο Κορωπί Αττικής, έγινε για την διαφήμιση και προώθηση των ελληνικών προϊόντων μελιού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με τη δίγλωσση κατασκευή ιστοσελίδας, το σπίτι του μελιού Melicci θέλει να γνωρίστε από κοντά το όμορφο και ποιοτικό θυμαρίσιο μέλι παραγωγής τους!

Το Melicci, μια οικογένεια επιστημόνων που η αγάπη τους για το καλό μέλι και η ενασχόλησή τους με τα μελίσια ξεκίνησε από χόμπυ, δημιούργησε μια εταιρία με δυναμική παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας μελιού.

Στο Κορωπί Αττικής που είναι οι εγκαταστάσεις τους, επεξεργάζονται το μέλι που συλλέγουν από τις πλαγιές του Υμηττού και τα ελληνικά νησιά, που φτάνει κοντά σας σε όμορφες, σύγχρονες συσκευασίες ιδανικές για το σπίτι ή το κατάστημά σας.

Στην νέα ιστοσελίδα τους, μπορείτε να δείτε τα προϊόντα και τις συσκευασίες που διαθέτουν και να επικοινωνήσετε με το Melicci, για να σας στείλουν όπου κι αν βρίσκεστε, το όμορφο και υγειινό θυμαρίσιο μέλι τους!

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: Melicci
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Κατασκευή ιστοσελίδας στο Κορωπί Αττικής, για το σπίτι του μελιού Melicci!

  Η κατασκευή site επιλέχθηκε από τις έτοιμες ιστοσελίδες των πακέτων Dynamic Website Economy. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας και το χρώμα του χρυσού που επιλέχθηκε, έδεσε απόλυτα με το χρυσό χρώμα του μελιού και το λευκό φόντο της ιστοσελίδας, τόνισε και αξιοποίησε τις εικόνες προϊόντων που ήθελε να προβάλει ο ιδιοκτήτης επάξια στην ιστοσελίδα του.

  Οι εικόνες που δημιουργήσαμε για το κεντρικό slider με τις κινούμενες εικόνες στην ιστοσελίδα, με συνθέσεις που εμπνευστήκαμε από τις όμορφες συσκευασίες των προϊόντων του Melicci, έδωσαν ένα απόλυτα προσωπικό στυλ στην ιστοσελίδα και ικανοποίησαν ιδιαίτερα τον πελάτη μας, αφού προβάλλουν με τον πιο όμορφο τρόπο τα προϊόντα του!

  Η κατασκευή ιστοσελίδας στις 2 γλώσσες, ελληνικά και αγγγλικά, και ο responsive σχεδιασμός του site, φέρνει το σπίτι του μελιού κοντά σε όλους τους χρήστες του internet στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που μπορούν να βλέπουν την ιστοσελίδα από όλες τις κινητές συσκευές.

 • Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα Medium
 • Είδος ιστοσελίδας: Επαγγελματική ιστοσελίδα
 • Πλατφόρμα κατασκευής: Κατασκευή Joomla
 • Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design, Web development, Σχεδιασμός μακέτας ιστοσελίδας, Δημιουργία εικόνων - banners, Επιμέλεια κειμένων
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ