Κατασκευή site στο Κορωπί Αττικής – Melicci το σπίτι του μελιού

Κατασκευή ιστοσελίδας στο Κορωπί Αττικής, δημιουργία ιστοσελίδας Αθήνα - Κορωπί
Κατασκευή ιστοσελίδας στο Κορωπί για το σπίτι του μελιού

Κατασκευή ιστοσελίδας στο Κορωπί, για την προβολή προϊόντων μελιού

Η δημιουργία ιστοσελίδας με τα συσκευασμένα προϊόντα μελιού, μας ανατέθηκε από τον παραγωγό  με την επωνυμία Melicci στο Κορωπί Αττικής. 

Η κατασκευή ιστοσελίδας στο Κορωπί Αττικής έγινε για την διαφήμιση και προώθηση των ελληνικών προϊόντων μελιού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στην κατασκευή ιστοσελίδα , δόθηκε έμφαση στα προϊόντα και τις συσκευασίες που διαθέτει το Melicci, τα οποία προβλήθηκαν στο site με μια όμορφη photo gallery.

Κατασκευή ιστοσελίδας Αθήνα- Κορωπί Αττικής

Κατασκευή ιστοσελίδας για προϊόντα μελιού - Project

Η κατασκευή ιστοσελίδας στο Κορωπί Αττικής, έγινε για την διαφήμιση και προώθηση των ελληνικών προϊόντων μελιού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με τη δίγλωσση κατασκευή ιστοσελίδας, το σπίτι του μελιού Melicci θέλει να γνωρίστε από κοντά το όμορφο και ποιοτικό θυμαρίσιο μέλι παραγωγής τους!

Το Melicci, μια οικογένεια επιστημόνων που η αγάπη τους για το καλό μέλι και η ενασχόλησή τους με τα μελίσια ξεκίνησε από χόμπυ, δημιούργησε μια εταιρία με δυναμική παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας μελιού.

Στο Κορωπί Αττικής που είναι οι εγκαταστάσεις τους, επεξεργάζονται το μέλι που συλλέγουν από τις πλαγιές του Υμηττού και τα ελληνικά νησιά, που φτάνει κοντά σας σε όμορφες, σύγχρονες συσκευασίες ιδανικές για το σπίτι ή το κατάστημά σας.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Η κατασκευή site επιλέχθηκε από τα δείγματα ιστοσελίδων οικονομικών πακέτων δυναμικών ιστοσελίδων Dynamic Website Economy.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας στο χρώμα του χρυσού, έδεσε απόλυτα με το χρυσό χρώμα του μελιού και το λευκό φόντο της ιστοσελίδας, τόνισε και αξιοποίησε τις εικόνες προϊόντων που ήθελε να προβάλει ο ιδιοκτήτης επάξια στην ιστοσελίδα του.

Οι εικόνες που δημιουργήσαμε για το κεντρικό slider με τις κινούμενες εικόνες στην ιστοσελίδα, με συνθέσεις που εμπνευστήκαμε από τις όμορφες συσκευασίες των προϊόντων του Melicci, έδωσαν ένα απόλυτα προσωπικό στυλ στην ιστοσελίδα και ικανοποίησαν ιδιαίτερα τον πελάτη μας, αφού προβάλλουν με τον πιο όμορφο τρόπο τα προϊόντα του!

Η κατασκευή ιστοσελίδας στις 2 γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά, και ο responsive σχεδιασμός του site, φέρνει το σπίτι του μελιού κοντά σε όλους τους χρήστες του internet στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που μπορούν να βλέπουν την ιστοσελίδα από όλες τις κινητές συσκευές.

Κατασκευή ιστοσελίδας με προϊόντα μελιού στο Κορωπί Αττικής
Προβολή των προϊόντων στην ιστοσελίδα με photo gallery

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «Melicci» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας:  Επαγγελματική ιστοσελίδα με παρουσίαση προϊόντων

Πλατφόρμα site: Joomla

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, SEO – Προώθηση ιστοσελίδας, Επεξεργασία εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting, Δημιουργία σελίδας Facebook

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.melicci.com

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart