Κατασκευή ιστοσελίδας & Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Κατασκευή ιστοσελίδων Σαντορίνη, δημιουργία site Σαντορίνη Κυκλάδες, δημιουργία ιστοσελίδας με ασφάλειες
Κατασκευή ιστοσελίδας Σαντορίνη για το Ασφαλιστικό Πρακτορείο Καραμολέγκου

Κατασκευή ιστοσελίδας & σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας που περιλαμβάνει κατασκευή ιστοσελίδας, σχεδιασμό λογότυπου, επαγγελματικής κάρτας, φακέλου αλληλογραφίας και διαφημιστικού φυλλαδίου.

Η κατασκευή ιστοσελίδας στη Σαντορίνη για το πρακτορείο Ασφάλειες Σαντορίνης, φέρνει κοντά σε όλη την Ελλάδα, ένα ασφαλιστικό πρακτορείο που πάνω από 20 χρόνια ασφαλίζει ιδιώτες και επιχειρήσεις στα νησιά των Κυκλάδων, στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας που μας ανατέθηκε μαζί με τη δημιουργία ιστοσελίδας, έδωσε μια νέα, σύγχρονη επαγγελματική ταυτότητα σε ένα από τα πιο παλιά και αξιόπιστα ασφαλιστικά γραφεία.

Στόχος της makemyweb.gr ήταν ο σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας να αποδώσει το σύγχρονο & υγιές πνεύμα των προϊόντων – υπηρεσιών που παρέχουν, διατηρώντας παράλληλα την επαγγελματική σοβαρότητα και το κύρος που διαθέτουν τα στελέχη του πρακτορείου. Το αποτέλεσμα δημιουργίας της εταιρικής ταυτότητας, κατάφερε να κερδίσει  τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, να προσδώσει το κάτι παραπάνω στο εταιρικό προφίλ του πρακτορείου, να ενισχύσει την διαδικτυακή και έντυπη προώθηση – επικοινωνία με τους πελάτες του, και να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους ασφαλιστές που μας επέλεξαν.

Ασφαλιστικό site για τις Ασφάλειες Σαντορίνης, δημιουργία ιστοσελίδων Σαντορίνη
Ασφαλιστικό site για τις Ασφάλειες Σαντορίνης

Project δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας

Το πρακτορείο Ασφάλειες Σαντορίνης Καραμολέγκου στον Πύργο Καλλίστης στην Σαντορίνη, με δυνατή εμπειρία στα ασφαλιστικά και τραπεζικά προϊόντα, συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες και διαθέτει τα πιο σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα, που μπορείτε να γνωρίστε μέσα από τη νέα του ιστοσελίδα και εταιρική ταυτότητα. Η ομάδα των ασφαλιστών που το στελεχώνει, με πιστοποιημένους ασφαλιστές που διαρκώς επιμορφώνονται για να σας παρέχουν τα καλύτερα και οικονομικότερα ασφαλιστικά προγράμματα, ασφαλίζει εδώ και πολλά χρόνια τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις των πελατών τους με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα.

Τον Σπύρο Καραμολέγκο, την ψυχή του ασφαλιστικού γραφείου, «παλιά καραβάνα» στον ασφαλιστικό κλάδο, με τεράστια εμπειρία στα τραπεζικά και ασφαλιστικά προϊόντα, αφού για χρόνια διετέλεσε ως Διευθυντής στα Καταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας στη Σαντορίνη και στην Σύρο, ασχολούμενος παράλληλα με τον Τομέα ασφαλίσεων των Τραπεζών, ελάχιστοι είναι αυτοί που στα νησιά των Κυκλάδων δεν τον γνωρίζουν ή δεν τον έχουν έστω ακουστά. Το όνομά του, συνδεδεμένο με τα χιλιάδες τραπεζικά δάνεια που έχει χορηγήσει και τις αμέτρητες ασφαλίσεις σε ξενοδοχεία, επιχειρήσεις και ιδιώτες, είναι συνδεδεμένο με την αξιοπιστία, την ποιότητα, την φιλικότητα, την προσωπική προσέγγιση και κάλυψη των πραγματικών αναγκών του πελάτη.

Τις ίδιες αρχές ακολουθούν και τα νεώτερα ασφαλιστικά στελέχη του πρακτορείου, που με την εμπειρία τους και τις νέες εξειδικευμένες γνώσεις, πρόσθεσαν το κάτι παραπάνω στις ασφαλιστικές υπηρεσίες που σας παρέχουν. Όλοι αεικίνητοι και δραστήριοι, τους συναντάται συχνά στα διάφορα κυκλαδίτικα νησιά, στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Η κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας, αποτελεί ένα μόνο μέρος του συνολικού σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας που μας ανατέθηκε για την προώθηση και διαφήμιση του ασφαλιστικού πρακτορείου. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας όπως και όλος ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας, υλοποιήθηκε με προσωπική μας μελέτη σε συνεργασία με τα ασφαλιστικά στελέχη του πρακτορείου, που μας έδωσαν τη γνώση για τα ασφαλιστικά προϊόντα & υπηρεσίες τους, αλλά και το πνεύμα τους που έγινε για μας πηγή δημιουργίας. Επιθυμούσαν μια ιστοσελίδα που να χαρακτηρίζει τόσο την Σαντορίνη που έχουν την έδρα τους, όσο και τα σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα τους. Γι΄αυτό, παίξαμε με τα χρώματα του ήλιου που λούζει τα νησιά μας, το βαθύ μπλε της θάλασσας και ένα σύγχρονο ανοιχτοπράσινο πετρόλ, αντιπροσωπευτικό για να χαρακτηρίζει την υγεία και την ευημερία των προϊόντων ασφάλισης που παρέχουν. Οι εικόνες που δημιουργήσαμε για την κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας, έδεσαν με όλα τα παραπάνω και το αποτέλεσμα, μας βρήκε όλους απόλυτα ευχαριστημένους. Η τελική εμφάνιση ιστοσελίδας, φρέσκια, σύγχρονη και δυναμική σαν τις υπηρεσίες τους, έδωσε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τους ασφαλιστές, και την θεώρησαν απόλυτα αντιπροσωπευτική.

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Η κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας, αποτελεί ένα μόνο μέρος του συνολικού σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας που μας ανατέθηκε και περιλαμβάνει τον σχεδιασμό λογότυπου, τον σχεδιασμό επαγγελματικής κάρτας και φακέλου αλληλογραφίας, καθώς και τον σχεδιασμό διαφημιστικού φυλλαδίου, για την προώθηση και διαφήμιση του ασφαλιστικού πρακτορείου.

Η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας αξιολογήθηκε ως εντυπωσιακή και σύγχρονη, και παράλληλα σοβαρή και απόλυτα αντιπροσωπευτική του ασφαλιστικού πρακτορείου.

Δημιουργία ιστοσελίδων Σαντορίνη, δημιουργία ιστοσελίδας Ασφάλειες Σαντορίνης Καραμολέγκου
Κατασκευή επαγγελματικής κάρτας - Μπροστινή όψη
Επαγγελματική κάρτα - Μπροστινή όψη
Κατασκευή εταιρικής κάρτας - Πίσω όψη
Κατασκευή εταιρικής κάρτας - Πίσω όψη
Σχεδιασμός φακέλου αλληλογραφίας
Σχεδιασμός φακέλου αλληλογραφίας

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας «Ασφάλειες Σαντορίνης» και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας:  Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας:  Επαγγελματική ιστοσελίδα με ασφάλειες

Πλατφόρμα site: Joomla

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design -Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, SEO – Προώθηση ιστοσελίδας, Δημιουργία Λογότυπου, Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτα, Σχεδιασμός διαφημιστικού φυλλαδίου, Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, Επεξεργασία εικόνων, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting.

Ιστοσελίδα Πελάτη: www.asfaliessantorinis.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: www.makemyweb.gr

Project by

Σχεδιασμός διαφημιστικού φυλλαδίου - Μπροστινή όψη
Σχεδιασμός διαφημιστικού φυλλαδίου - Μπροστινή όψη
Κατασκευή διαφημιστικού φυλλαδίου - Πίσω όψη
Κατασκευή διαφημιστικού φυλλαδίου - Πίσω όψη
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart