Προώθηση ιστοσελίδων – Πλεονεκτήματα SEO
Προώθηση ιστοσελίδων - Πλεονεκτήματα SEO

Προώθηση ιστοσελίδων – Πλεονεκτήματα SEO

Tι χρειάζεται η προώθηση – βελτιστοποίηση ιστοσελίδας? Γιατί να κάνω προώθηση ιστοσελίδας SEO? Τι θα κερδίσω από την προώθηση της ιστοσελίδας μου? Ποια τα πλεονεκτήματα προώθησης ιστοσελίδων?

Λόγοι προώθησης ιστοσελίδων και Πλεονεκτήματα προώθησης ιστοσελίδας

Η προώθηση ιστοσελίδας και η βελτιστοποίηση ενός site, είναι μια σημαντική επιχειρηματική επένδυση που κρίνει το μέλλον και τις πωλήσεις μιας επιχείρησης. Αποτελεσματική προώθηση ιστοσελίδας σημαίνει διάκριση της ιστοσελίδας και της επιχείρησης στο internet, διάκριση από τις ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του κλάδου.

Κέρδος επιχείρησης από την προώθηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης

1. Αύξηση των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας

που σημαίνει εδραίωση της θέσης της ιστοσελίδας σας μπροστά στα πρώτα αποτελέσματα της Google, αφού όσο συχνότερα επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας, τόσο περισσότεροι χρήστες του internet θα τη βρίσκουν ευκολότερα και όλο και περισσότεροι θα την επισκέπτονται.

2. Γίνονται εύκολα γνωστά και αναγνωρίσιμα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες

που προσφέρετε, σε χιλιάδες και εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, μέσα από τη συχνή επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε άλλους τρόπους διαφήμισης.

3. Στοχευμένη προσέλκυση πελατών

Με τη σωστή προώθηση ιστοσελίδας και στοχευμένη επιλογή λέξεων -κλειδιών, επισκέπτονται το site σας χρήστες που ενδιαφέρονται για προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την επιχείρησή σας και όχι αδιάφορο κοινό όπως γίνεται με μια άλλη συμβατική διαφήμιση όπως το μοίρασμα φυλλαδίων που δεν γνωρίζετε πόσοι από αυτούς θα ενδιαφερθούν πραγματικά για τα προϊόντα σας. Η αποτελεσματική προώθηση και βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας με τεχνικές SEO, δε φέρνει μόνο μπροστά την ιστοσελίδα σας στη Google αλλά τη διατηρεί και για αρκετό καιρό μπροστά στις μηχανές αναζήτησης, με την προϋπόθεση ότι γίνεται μία συντήρηση, ανάλογη με τον ανταγωνισμό της ιστοσελίδας σας. Η καλή θέση της ιστοσελίδα σας, του ιντερνετικού σας καταστήματος ή του e-shop σας, θα προσελκύει συνεχώς και νέους χρήστες, νέους πελάτες που θα ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας.

4. Αύξηση πωλήσεων-αύξηση μεριδίου αγοράς

Όσο μεγαλύτερη είναι η επισκεψιμότητα στο site σας ανθρώπων που ενδιαφέρονται για αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών σχετικών με την επιχείρησή σας, τόσο μεγαλύτερες είναι οι δυνατότητες και πιθανότητες πώλησης των προϊόντων σας.

5. Γνωστοποίηση – εδραίωση της επωνυμίας σας, της εταιρείας σας

Η εύκολη πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας και η μεγάλη επισκεψιμότητα που θα απολαμβάνει από τους χρήστες, θα κάνει γνωστό το όνομα της επιχείρησής σας σε πανελλήνια ή παγκόσμια κλίμακα ανάλογα την αγορά που στοχεύει η επιχείρησή σας και θα εξαπλωθεί η φήμη σας.

6. Προσφέρετε ευχάριστη εμπειρία στους επισκέπτες σας για να επισκέπτονται το website σας ξανά και ξανά!

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην προώθηση ιστοσελίδων, γίνονται για να ανέβει η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης. Για ν’ ανέβει όμως ένα site στις μηχανές αναζήτησης , πρέπει να είναι εύχρηστο και λειτουργικό ώστε οι επισκέπτες του site σας, να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνουν στην ιστοσελίδα και να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία που να τους κάνει να παρατείνουν τον χρόνο της επίσκεψης στο site σας και να τους προκαλεί για επόμενες επισκέψεις.

7. Ευχαριστημένοι επισκέπτες σήμερα, ευχαριστημένοι πελάτες αύριο

Ο στόχος της προώθησης – βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας είναι η καλή κατάταξη της ιστοσελίδας σας στη Google και τα χρήματα που πληρώνετε για να επιτευχθεί αυτό, είναι για ν’ αυξηθεί η επισκεψιμότητά της και να προσελκύσει νέους πελάτες. Οι ευχαριστημένες επισκέπτες, μπορεί να γίνουν και ευχαριστημένοι πελάτες και γιατί όχι, ευχαριστημένοι τακτικοί πελάτες. Έτσι επιτυγχάνετε ότι προσδοκά ο κάθε επαγγελματίας, η κάθε επιχείρηση, να αυξήσει δηλαδή τους επισκέπτες της, τους πελάτες, τις πωλήσεις και τα κέρδη της, χωρίς να πληρώνετε άλλα έξοδα διαφήμισης αφού η ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό κατάστημα που είναι φτιαγμένο με τεχνικές SEO, πουλάει από μόνο του!!

+1 λόγος: Θέλω να είμαι ο ηγέτης της αγοράς!

Θέλω η επιχείρησή μου, ο Σύλλογός μου, η Ομοσπονδία μου, να ξεχωρίζει! Να είναι πρώτη και ν’ απέχει παρασάγγας από τους ανταγωνιστές της. Προσφέρω το καλύτερο στους πελάτες μου και θέλω την πρωτιά στο internet, την πρωτιά στα κέρδη! Για σας που θέλετε να είστε «μπροστά» εμείς στη make my web μπορούμε να σας το εξασφαλίσουμε! «Κυβερνήστε» το internet με μια κατασκευή ιστοσελίδας βελτιστοποιημένη με τεχνικές προώθησης που θα εκτοξευθεί ψηλά! Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες υψηλές ποιότητας, ιδιαίτερα φιλικές στις μηχανές αναζήτησης. Πριν αφήσετε το site μας, επισκεφτείτε τα οικονομικά πακέτα ιστοσελίδων κατασκευής μας, με δείγματα δυναμικών ιστοσελίδες για να διαλέξετε επαγγελματική ιστοσελίδα φιλική στη google!
Close Menu
×

Cart