Προώθηση ιστοσελιδων|Make my web SEO

Ιστοσελίδες που βγαίνουν ψηλά στα αποτέλεσματα μηχανών αναζήτησης

Προώθηση ιστοσελίδων SEO - Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Όλο και συχνότερα γίνεται λόγος για προώθηση ιστοσελίδων ή βελτιστοποίηση ιστοσελίδων - SEO. Τι είναι SEO και γιατί εκτός από την κατασκευή ιστοσελίδας χρειάζομαι και προώθηση ιστοσελίδας?
Προώθηση ιστοσελιδων προώθηση ιστοσελίδας SEO makemyweb

Προώθηση ιστοσελίδων: Κατασκευή ιστοσελίδας για να βγει στην 1η σελίδα της google

Η προώθηση ιστοσελίδων - SEO (Search Engine Optimization) είναι οι διαδικασίες και οι τεχνικές με τις οποίες κατασκευάζεται ή βελτιώνεται μια ιστοσελίδα, με στόχο να βγει η ιστοσελίδα σας μπροστά στις πρώτες σελίδες της Google, όπως και στις κυριότερες μηχανές αναζήτησης, σε στοχευμένες λέξεις –κλειδιά του κλάδου σας, ώστε να τη βρίσκουν εύκολα οι χρήστες του internet που ψάχνουν προϊόντα ή υπηρεσίες σχετικά με την επιχείρησή σας.

Οι τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων δε σταμάτανε ποτέ στις επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίζουν!

Οι υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων παρέχονται ακόμη και μετά την κατασκευή ή βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις, στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό σας.

 

Ιστοσελίδα στα πρώτα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης

σημαίνει αύξηση της επισκεψιμότητας στο site σας, που επιφέρει αύξηση πωλήσεων των προϊόντων και υπηρεσιών σας, αύξηση του κέρδους σας!
Όσοι περισσότεροι επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας, τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες πώλησης των προϊόντων – υπηρεσιών σας, τόσο περισσότερο γίνεται γνωστή η επιχείρησή σας, σε εκατομμύρια χρήστες, τόσο καθιερώνεται η επωνυμία σας.

Οι μηχανές αναζήτησης και κυρίως η Google που κατέχει πάνω από το 90% στις αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου, είναι η πιο σημαντική πηγή επισκεπτών – δυνητικών πελατών για το site σας, γι' αυτό και αρκετός κόσμος αναφέρει την προώθηση ιστοσελίδων ως SEΟ Google.

Είναι γεγονός, ότι η επαγγελματική ιστοσελίδα στις μέρες μας είναι απαραίτητη, γιατί προσφέρει αξιοπιστία και κύρος σε μία επιχείρηση. Για να αυξήσετε όμως τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας και τις πωλήσεις σας στη μεγάλη αγορά του διαδικτύου, δε φτάνει η ιστοσελίδα που έχετε να είναι εμφανίσιμη και καλαίσθητη, αλλά πρέπει και να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες του κλάδου σας. Χρειάζεστε μια ιστοσελίδα που να βγαίνει μπροστά στη Google, αφήνοντας πίσω τις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες της επιχείρησής μας. Χρειάζεται κατά την κατασκευή του site σας να γίνει βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας με τεχνικές βελτιστοποίησης προώθησης ιστοσελίδων. Ένας έμπειρος επαγγελματίας γνωρίζει να εφαρμόζει τις τεχνικές αυτές σε όλα τα στάδια κατασκευής ιστοσελίδας από τον σχεδιασμό της μακέτας της ιστοσελίδας μέχρι την ολοκλήρωση ανάπτυξης ιστοσελίδας.

Υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει βελτιστοποίηση ακόμη και σε μια υπάρχουσα ιστοσελίδα, αλλά το πιο αποτελεσματικό είναι για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας να απευθύνεστε σε έμπειρους επαγγελματίες που ασχολούνται με την προώθηση ιστοσελίδων, ώστε από τον αρχικό σχεδιασμός της ιστοσελίδας μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια στα στάδια κατασκευής της, να πραγματοποιούνται τεχνικές βελτιστοποίησης και προώθησης της ιστοσελίδας σας, για να κατακτήσετε πρωτιές στις σελίδες των μηχανών αναζήτησης.

Η ιστοσελίδα μου βγαίνει μπροστά στην 1η σελίδα της Google!

Προώθηση ιστοσελίδων Goggle seo makemyweb

Συγχαρητήρια, πετύχατε τον στόχο σας! Μην ξεχνάτε όμως πως όπως εσείς φροντίζετε να βγείτε στην 1η σελίδα της Google, το ίδιο κάνουν και οι ανταγωνιστές σας. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό στη διαδικασία αυτή, η υποστήριξη και συντήρηση της ιστοσελίδας σας, για να παραμείνει μπροστά. Χρειάζεται τακτική παρακολούθηση της ιστοσελίδας και συντήρηση με τεχνικές που πραγματοποιούνται για να παραμείνει η ιστοσελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Η προώθηση ιστοσελίδων είναι απαραίτητη όσο η προώθηση μιας φυσικής επιχείρησης

Στην κάθε τοπική αγορά ξεφυτρώνουν επιχειρήσεις που με πιο δυναμικές διαφημίσεις από τις δικές μας, κερδίζουν στις πωλήσεις μειώνοντας τις δικές μας. Φανταστείτε λοιπόν στο διαδίκτυο που ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και έχετε πολλές επιχειρήσεις του κλάδου σας να ανταγωνιστείτε.

Σκεφτείτε ας πούμε ότι έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν έχει σημασία που είναι η φυσική του τοποθεσία των ανταγωνιστών σας, αν βρίσκονται σε μια πόλη χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ή σε ένα απομακρυσμένο νησί. Στο ίντερνετ δεν υπάρχουν όρια και στις πρώτες σελίδες οι μηχανές αναζήτησης φροντίζουν να έχουν μπροστά τις ιστοσελίδες που συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων που οι ίδιες οι μηχανές αναζήτησης βάζουν και που πυκνά συχνά αλλάζουν.

Τώρα που γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η προώθηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης και η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για ν' αυξηθεί η επισκεψιμότητα στο site σας, εσείς θα μείνετε στην αδράνεια, αφήνοντας την ιστοσελίδα σας στην αφάνεια? Θα αφήσετε τους ανταγωνιστές σας να αυξάνουν τα κέρδη τους όσο μειώνονται τα δικά σας?

Αν η απάντηση είναι όχι, απευθυνθείτε στη makemyweb και φτιάξτε μια ιστοσελίδα που θα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Μια ιστοσελίδα που θα σας κάνει να ξεχάσετε τον ανταγωνισμό!

Γιατί εμείς ότι λέμε, το κάνουμε πράξη! Βγάζουμε ''μπροστά'' την ιστοσελίδα σας!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ