Προώθηση ιστοσελίδων SEO – Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

SEO - προώθηση ιστοσελίδων, τεχνικές προώθησης ιστοσελίδας, προώθηση ιστοσελίδας στην πρωτη σελιδα της Google, seo infographics
Προώθηση ιστοσελίδων - SEO, Τεχνικές προώθησης ιστοσελίδας για να βγει στην 1η σελίδα της Google
Όλο και συχνότερα γίνεται λόγος για προώθηση ιστοσελίδων ή βελτιστοποίηση ιστοσελίδωνSEO. Τι είναι SEO και γιατί εκτός από την κατασκευή ιστοσελίδας χρειάζομαι και προώθηση ιστοσελίδας?

Προώθηση ιστοσελίδων στην 1η σελίδα της Google

Η προώθηση ιστοσελίδων – SEO (Search Engine Optimization) είναι οι διαδικασίες και οι τεχνικές προώθησης ιστοσελίδας τις οποίες χρησιμοποιούμε στην κατασκευή ιστοσελίδας ή βελτιώνεται μια ιστοσελίδα, με στόχο να βγει η ιστοσελίδα μπροστά στην πρώτη σελίδα της Google. Εκτός από τις τεχνικές προώθησης που χρησιμοποιούμε κατά την κατασκευή ιστοσελίδας που είναι και το πιο σωστό για να έχετε ένα άριστο αποτέλεσμα στο SEO, βελτιστοποιούμε συνεχώς την ιστοσελίδα και την ενισχύουμε στο SEO για να ανταποκρίνεται στον τεράστιο ανταγωνισμό και να καταλαμβάνει υψηλές θέσεις κατάταξης στην Gooogle αλλά και σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης και αυτό το λέμε βελτιστοποίηση ιστοσελίδας. Η προώθηση ιστοσελίδων όπως και η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, στοχεύουν σε συγκεκριμένες λέξεις – κλειδιά ή φράσεις -κλειδιά του κλάδου σας, ώστε να βρίσκουν την ιστοσελίδα σας εύκολα οι χρήστες του internet που ψάχνουν προϊόντα ή υπηρεσίες σχετικά με την επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων για επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίζουν

Οι υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων είναι ένας αγώνας πρωτιάς στις μηχανές αναζήτησης για ιστοσελίδες επιχειρήσεων που θέλουν να είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό γι΄αυτό και δεν σταματάνε με την κατασκευή ιστοσελίδας. Οι τεχνικές προώθησης – βελτιστοποίησης ιστοσελίδας- seo είναι το κλειδί για να διατηρηθεί η ιστοσελίδα στις πρώτες θέσεις, στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Βγάζουμε την ιστοσελίδα σου στην 1η σελίδα της google

Πόσο αξιόπιστο είναι να ακούς

Θα βγάλω το site σου μπροστά στην πρώτη σελίδα της google! 

Υπόσχεση ή ???

Αυτός που σου τάζει ότι θα σε βγάλει μπροστά, βγαίνει ο ίδιος στην πρώτη σελίδα της google?

Είναι η ιστοσελίδα του μπροστά, καρφωμένη στις πρώτες σελίδες της google στα πιο δυνατά κλειδιά του κλάδου, στα κλειδιά κατασκευή ιστοσελίδων & κατασκευή eshop όπως ισχύει για την makemyweb.gr που βγαίνει στην 1η σελίδα της google στα πιο δυνατά κλειδιά της κατασκευής ιστοσελίδων.

Για μας η 1 σελίδα της google είναι πραγματικότητα

Ανεβάζουμε το site σου μπροστά στην 1η σελίδα της google και σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης!

Ιστοσελίδα στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης

Γιατί είναι τόσο σημαντική η κατάταξη ιστοσελίδας και πρέπει να βγαίνει στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης?
Γιατί κατάταξη ιστοσελίδας στις πρώτες σελίδες της google και των άλλων μηχανών αναζήτησης, σημαίνει αύξηση της επισκεψιμότητας στο site που επιφέρει αύξηση πωλήσεων των προϊόντων και υπηρεσιών σας, αύξηση του κέρδους σας!

Όσοι περισσότεροι επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας, τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες πώλησης των προϊόντων – υπηρεσιών σας, τόσο περισσότερο γίνεται γνωστή η επιχείρησή σας, σε εκατομμύρια χρήστες, τόσο καθιερώνεται η επωνυμία σας.

Οι μηχανές αναζήτησης και κυρίως η Google που κατέχει πάνω από το 90% στις αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου, είναι η πιο σημαντική πηγή επισκεπτών – δυνητικών πελατών για το site σας, γι’ αυτό και αρκετός κόσμος αναφέρει την προώθηση ιστοσελίδων ως SEΟ Google.

Είναι γεγονός, ότι η επαγγελματική ιστοσελίδα στις μέρες μας είναι απαραίτητη, γιατί προσφέρει αξιοπιστία και κύρος σε μία επιχείρηση. Για να αυξήσετε όμως τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας και τις πωλήσεις σας στη μεγάλη αγορά του διαδικτύου, δε φτάνει η ιστοσελίδα που έχετε να είναι εμφανίσιμη και καλαίσθητη, αλλά πρέπει και να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες του κλάδου σας. Χρειάζεστε μια ιστοσελίδα που να βγαίνει μπροστά στη Google, αφήνοντας πίσω τις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες της επιχείρησής μας. Χρειάζεται κατά την κατασκευή του site σας να γίνει βελτιστοποίηση ιστοσελίδας με τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων. Ένας έμπειρος επαγγελματίας γνωρίζει να εφαρμόζει τις τεχνικές αυτές σε όλα τα στάδια κατασκευής ιστοσελίδας από τον σχεδιασμό της μακέτας της ιστοσελίδας μέχρι την ολοκλήρωση ανάπτυξης ιστοσελίδας.

Υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει βελτιστοποίηση ακόμη και σε μια ιστοσελίδα φτιάχτηκε χωρίς καθόλου τεχνικές seo, αλλά σίγουρα το πιο αποτελεσματικό είναι στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας να απευθύνεστε σε έμπειρους web developers που ασχολούνται με την προώθηση ιστοσελίδων, ώστε από τον αρχικό σχεδιασμός της ιστοσελίδας μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια στα στάδια κατασκευής της, να πραγματοποιούνται τεχνικές βελτιστοποίησης και προώθησης ιστοσελίδας, για να κατακτήσετε πρωτιές στις σελίδες των μηχανών αναζήτησης.

Η ιστοσελίδα μου βγαίνει μπροστά στην 1η σελίδα της Google!

Συγχαρητήρια, πετύχατε τον στόχο σας και η ιστοσελίδα ή το eshop σας έφτασε στην πρώτη σελίδα της Google! Μην ξεχνάτε όμως πως όπως εσείς φροντίζετε να βγείτε στην 1η σελίδα της Google, το ίδιο κάνουν και οι ανταγωνιστές σας, οι οποίοι όπως και εσείς κάνουν προώθηση στην ιστοσελίδα τους και κερδίζει ο πιο δυνατός. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό στη διαδικασία αυτή, η τεχνική υποστήριξη και συντήρηση της ιστοσελίδας σας τόσο με αναβάθμιση των λογισμικών της όσο και με την βελτιστοποίηση SEO που πρέπει να παραμένει πάντα «φρέσκο» και επίκαιρο, για να αντισταθεί στον ανταγωνισμό και να παραμείνει η ιστοσελίδα σας μπροστά, στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Πόσο σημαντικό είναι το SEO ιστοσελίδων

Τελικά, γιατί είναι τόσο σημαντικό το SEO ιστοσελίδων? Πρέπει να κάνω seo στην ιστοσελίδα μου οπωσδήποτε?

Στην κάθε τοπική αγορά ξεφυτρώνουν επιχειρήσεις που με πιο δυναμικές διαφημίσεις από τις δικές μας, κερδίζουν στις πωλήσεις μειώνοντας τις δικές μας και έχουμε ανάγκη από διαφήμιση, από προωθητικές ενέργειες που θα κάνουν τον πελάτη να προτιμήσει το δικό μας κατάστημα. Φανταστείτε λοιπόν στο διαδίκτυο που ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, πανελλαδικός αλλά και με brand εξωτερικού που στοχεύουν στις πωλήσεις στη χώρα μας, είναι αναγκαία και επιβεβλημένη η προώθηση ιστοσελίδας για να μην χαθεί στην αφάνεια των χιλιάδων σελίδων των μηχανών αναζήτησης.

Σκεφτείτε ας πούμε ότι έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν έχει σημασία που είναι η φυσική του τοποθεσία των ανταγωνιστών σας, αν βρίσκονται σε μια πόλη χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ή σε ένα απομακρυσμένο νησί. Δεν έχει σημασία αν έχουν πολυτελές γωνιακό κατάστημα, τεράστιες αποθήκες για τα προϊόντα τους ή ένα δωμάτιο 2 επί 3 στην ταράτσα μιας παλιάς πολυκατοικίας.
Στην αγορά του ίντερνετ τα ισχυρά καταστήματα είναι τα eshop που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα της Google. Αυτά ξέρει ο κόσμος, αυτά πουλάνε, αυτά κερδίζουν το μερίδιο της διαδικτυακής αγοράς.

Στο ίντερνετ δεν υπάρχουν όρια και στις πρώτες σελίδες οι μηχανές αναζήτησης φροντίζουν να έχουν μπροστά τις ιστοσελίδες που συμμορφώνονται με τους κανόνες προώθησης ιστοσελίδων που οι ίδιες οι μηχανές αναζήτησης βάζουν και που τουλάχιστον κάθε χρόνο αλλάζουν και θα πρέπει ο ειδικός SEO να ενημερώνεται, να εναρμονίζεται και να εφαρμόζει τις νέες πρακτικές SEO στις ιστοσελίδες. Γι΄αυτό και είναι απαραίτητο το seo ιστοσελίδων.

Η προώθηση ιστοσελίδας είναι πιο απαραίτητη από την προώθηση μιας φυσικής επιχείρησης

Τώρα που γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η προώθηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης και η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για ν’ αυξηθεί η επισκεψιμότητα στο site, εσείς θα μείνετε στην αδράνεια, αφήνοντας την ιστοσελίδα σας στην αφάνεια? Θα αφήσετε τους ανταγωνιστές σας να αυξάνουν τα κέρδη τους όσο μειώνονται τα δικά σας?

Αν η απάντηση είναι όχι, ελάτε στην εταιρία μας! Δώστε μας την ευκαιρία να σας φτιάξουμε μια ισχυρή ιστοσελίδα που θα ξεχωρίζει στο ίντερνετ. Επιλέξτε την εταιρία μας για να κάνετε προώθηση ή βελτιστοποίηση ιστοσελίδας σας. Αρπάξτε την ευκαιρία να αυξήσετε το κέρδος σας. Φέρνουμε σίγουρα αποτελέσματα στο SEO ιστοσελίδων που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τον ανταγωνισμό!

Γιατί εμείς ότι λέμε το κάνουμε πράξη! Βγάζουμε μπροστά την ιστοσελίδα σας, στην 1η σελίδα της Google!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart