Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας – Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας, δημιουργία εταιρικής ταυτότητας τιμές χαμηλές, κάρτες, φυλλάδια, λογότυπο, banners, cd
Σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας - Δημιουργία εταιρικού image
Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας, η εικόνα που έχει ο κόσμος για μια επιχείριση. Ο σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας είναι απαραίτητος για όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, ανεξάρτητα από το είδος δραστηριότητας ή το μέγεθος της επιχείρησης. Με την εταιρική ταυτότητα σχεδιάζουμε εξ’ αρχής μια σωστή εικόνα της εταιρίας, η οποία αντικατοπτρίζει την δραστηριότητα, το ύφος, την φιλοσοφία της και την κουλτούρα της.

Γιατί είναι σημαντική η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Με ότι κι αν ασχολείται η εταιρία σας, ότι κι αν πουλάτε, είναι σημαντικό να χτίσετε την εικόνα σας, το εταιρικό σας image την εικόνα που θα αναδείξει αλλά και θα αναβαθμίσει την εταιρία σας. Είναι σημαντικό, οι πελάτες σας και αυτοί που θέλετε να κάνετε πελάτες, να βλέπουν την εικόνα που εσείς θέλετε, την εικόνα που θα προωθήσει τις πωλήσεις σας. Γιατί, ο σωστός σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της επιχείρισης. Ο μελλοντικός σας πελάτης δεν ξέρει ποιος είστε, ποια είναι η εταιρία σας, αν είναι αξιόπιστη ή όχι, αν είναι έγκυρη, αν τα προϊόντα σας είναι ποιοτικά ή όχι. Με τη σημαντική διάδοση και καθημερινή χρήση του ίντερνετ, πλέον πολλοί από αυτούς που θα γίνουν πελάτες σας, μπορεί να μη δουν ποτέ το φυσικό σας κατάστημα, γραφείο ή εταιρία, γιατί θα αγοράσουν ή θα παραγγείλουν τα προϊόντα σας ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή με εμαιλ. Άρα πολύς κόσμος πλέον, μπορεί να μην χρειαστεί ποτέ να έρθει σε προσωπική επαφή μαζί σας. Αλλά ακόμα και αυτός που θέλετε να μπει μέσα στο φυσικό σας κατάστημα, θα πρέπει πρώτα να τον τραβήξει, να τον ελκύσει η εικόνα της εταιρίας σας.

Τι αποτελεί την εταιρική ταυτότητα – την εικόνα μιας εταιρίας

Το απαραίτητο στοιχείο που συνοδεύει όλη την εικόνα σας είναι το λογότυπο, γι΄αυτό και ο σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας κανονικά ξεκινά από τον σχεδιασμό του λογότυπου. Με βάση το λογότυπο καθορίζεται και η εικόνα των υπόλοιπων στοιχείων, αφού εφαρμόζει σε όλα τα στοιχεία της εικόνας σας.

Βασικά στοιχεία εταιρικής ταυτότητας

Τα βασικά στοιχεία που αποτελούν μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα, που ακολουθούν την κατασκευή λογότυπου, είναι η σχεδίαση επαγγελματικής κάρτας, φακέλων αλληλογραφίας και επιστολόχαρτων, που μαζί με την κατασκευή ιστοσελίδας που είναι ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο στοιχείο της εικόνας σας, ολοκληρώνουν την βασική εταιρική ταυτότητα.

Ανάλογα με τη δυνατότητα προβολής και επικοινωνίας κάθε εταιρίας, ακολουθούν και τα παρακάτω στοιχεία, απόλυτα συνδεδεμένα σε στυλ και σε ύφος με τα βασικά, τα οποία δημιουργούν ένα δυναμικό επικοινωνιακό εταιρικό προφίλ, μια δυναμική ταυτότητα της εταιρίας:

  • Ενημερωτικό έντυπο προϊόντων & υπηρεσιών
  • Διαφημιστικά φυλλάδια
  • Web banners – εικόνες
  • Αφίσες
  • Μπλοκ σημειώσεων
  • Ημερολόγια κ.α
  • Ευχετήριες κάρτες
  • Θήκες CD, DVD
  • Τιμολόγια – παραστατικά
  • Φωτογράφηση προϊόντων
Σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας, κατασκευή εταιρικής ταυτότητας, λογότυπα, διαφημιστικά banners, επαγγελματικές κάρτες, φάκελοι αλληλογραφίας
Βασικά στοιχεία σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας
Όποια μορφή κι αν χρησιμοποιείται στην επικοινωνία και προβολή μιας εταιρίας, εντάσεται στην εταιρική ταυτότητα, γιατί όποια μέθοδο και να επιλέξετε (ίντερνετ, έντυπο, τηλεόραση κλπ) χαρακτηρίζει την εικόνα σας. Γι΄αυτό και στο σύνολό τους, θα πρέπει να δείχνουν προς τα έξω μια ενιαία εικόνα, να έχουν το κοινό στίγμα, ώστε να να είναι αναγνωρίσιμη η εικόνα σας.

Αναγνωρισμένη εταιρική ταυτότητα, σημαίνει πελάτες και πωλήσεις!

Αναγνωρισμένη εικόνα, είναι η ελκυστική εικόνα, αυτή που κερδίζει εντυπώσεις με την πρώτη ματιά, αυτή που θα τραβήξει πελάτες και προμηθευτές.
Στη makemyweb.gr δεν έχουμε μόνο την εμπειρία και τεχνογνωσία στην δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, είμαστε εξειδικευμένοι στην προώθηση και διαφήμιση και μπορούμε να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε για σας την πλέον αντιπροσωπευτική εταιρική ταυτότητα.
Ελάτε να συζητήσουμε για την σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησής σας, αφού με το χαμηλό κόστος σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας, μπορούμε να χτίσουμε την εταιρική σας εικόνα πολύ οικονομικά!

Δείγμα σχεδιασμού εταιρικής εικόνας

Σχεδιασμός διαφημιστικού φυλλαδίου - Μπροστινή όψη
Σχεδιασμός διαφημιστικού φυλλαδίου - Μπροστινή όψη
Κατασκευή διαφημιστικού φυλλαδίου - Πίσω όψη
Κατασκευή διαφημιστικού φυλλαδίου - Πίσω όψη
Δημιουργία ιστοσελίδων Σαντορίνη, δημιουργία ιστοσελίδας Ασφάλειες Σαντορίνης Καραμολέγκου
Κατασκευή ιστοσελίδας
Σχεδιασμός φακέλου αλληλογραφίας
Σχεδιασμός φακέλου αλληλογραφίας
Κατασκευή επαγγελματικής κάρτας - Μπροστινή όψη
Επαγγελματική κάρτα - Μπροστινή όψη
Κατασκευή εταιρικής κάρτας - Πίσω όψη
Κατασκευή εταιρικής κάρτας - Πίσω όψη
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu
×

Cart