Έργα κατασκευής ιστοσελίδων | Δείγματα ιστοσελίδων από όλη την Ελλάδα

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη - Πελοπόννησος - Θεσσαλία -Ήπειρος - Νησιά

Κατασκευή ιστοσελίδας Αθήνα Νέο Ψυχικό - Κατάστημα Κορνίζες

Κατασκευή ιστοσελίδας Αθήνα Νέο Ψυχικό - Κατάστημα Κορνίζες

Η κατασκευή ιστοσελίδας για το Κατάστημα Κορνίζες - Πίνακες στο Νέο Ψυχικό Αττικής, που αντικατέστησε την παλαιά ιστοσελίδα του, έγινε για να φτιαχτεί μια ιστοσελίδα δυναμική και σύγχρονη αντάξια της προβολής του καταστήματος στο διαδίκτυο.

Η ιδιοκτήτρια Όλγα Τσαμούταλη, ένας λεπτός και ευγενικός άνθρωπος με αγάπη στους πίνακες ζωγραφικής και στις κορνίζες που τους πλαισιώνουν, ήθελε μια αντιπροσωπευτική ιστοσελίδα στο στυλ της, που να  φέρει πιο κοντά στους πελάτες της το Κατάστημά της.

Το κατάστημα Κορνίζες - Πίνακες λειτουργεί από το 1960 στην Αθήνα στο Ν. Ψυχικό και από τον πατέρα πήγε στα χέρια της κόρης, που έδωσε μια νέα, σύγχρονη πνοή στο κατάστημα και στις δημιουργίες που συλλέγει για σας. Μια οικογένεια που αγαπά το ωραίο και στολίζει τους τοίχους σας πολλά χρόνια τώρα!

Επισκεφτείτε τη νέα ιστοσελίδα και μια βόλτα από το Κατάστημα, θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε με την ιδιοκτήτρια που είναι πρόθυμη, όχι μόνο να σας βοηθήσει να κάνετε την σωστή επιλογή για τον χώρο σας, αλλά να σας δώσει και πολύτιμες συμβουλές για τη συντήρηση των πινάκων σας!

Πληροφορίες Project

 • Πελάτης: Κατάστημα Κορνίζες - Πίνακες Νέο Ψυχικό
 • Κατασκευή ιστοσελίδας:

  Κατασκευή ιστοσελίδας με επιλογή site από τη συλλογή Dynamic Website Economy με έτοιμες ιστοσελίδες.

  Η ιστοσελίδα επιλέχθηκε minimal σε απαλό χρώμα και λευκό φόντο, για να αναδεικνύει τις φωτογραφίες που δείχνουν μέρος από τις συλλογές των πινάκων και κορνίζων που διαθέτει το κατάστημα.

  Δυναμική κατασκευή ιστοσελίδας σε σχεδιασμό responsive, για να βλέπουν με άνεση οι πελάτες τις πληροφορίες του καταστήματος, από όλες τις κινητές συσκευές.

 • Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα Small
 • Είδος ιστοσελίδας: Επαγγελματική ιστοσελίδα
 • Πλατφόρμα κατασκευής: Κατασκευή Joomla
 • Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design, Web development, Σχεδιασμός μακέτας ιστοσελίδας, Διάθεση εικόνων, Επεξεργασία φωτογραφιών, Επιμέλεια κειμένων, Web hosting
 • Project by: Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αγορά ή ενοικίαση ιστοσελίδων
από έτοιμες φθηνές ιστοσελίδες

ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ